Categorii de produse

Sistem de navigatie pentru motociclete TomTom Rider 400, diagonala 4,3'', Harta Full Europe

Cod: TomTomR400


Detalii produs

GPS proiectat special pentru motociclete - Ecran 4.3" glove friendly - Design rezistent la intemperii - Instructiuni audio via Bluetooth - Harta Europei - Acoperire 45 de tari - Actualizarea pe viata a hartilor

De la libertatea unui drum drept pana la fiorul placut al unei curbe extreme de stranse, cu TomTom Rider 400 le poti experimenta pe toate. Ai posibilitatea sa-ti alegi gradul de spectaculozitate a propriului traseu dupa mai multe criterii: in functie de numarul de serpentine sau de diferentele de altitudine. Poti chiar sa descoperi trasee noi, printr-o simpla atingere pe ecran a zonei pe care doresti s-o explorezi.

Cu software-ul interactiv Tyre Pro®, iti poti cauta, crea si modifica propria ruta pe PC. Mai mult, cu ajutorul optiunii Upload and Go, poti impartasi traseul cu ceilalti colegi de calatorie prin Bluetooth. Daca vrei sa inregistrezi traseul parcurs, TomTom Rider 400 va salva distanta si iti va oferi diverse statistici precum viteza cu care te-ai deplasat.

GPS-ul este pregatit pentru a-ti oferi suport in orice etapa a calatoriei tale pe doua roti. Este usor navigabil, are un ecran ce permite utilizarea cu manusi, si cel mai important, este rezistent la apa si intemperii. Pentru a nu fi distras de la drum, TomTom Rider 400 iti ofera instructiuni audio prin Bluetooth.

Navighezi intotdeauna cu cele mai noi harti. Ajungi la destinatie mult mai repede datorita serviciului de actualizari ale hartilor pe viata. Pe toata durata de viata a produsului, beneficiezi anual de 4 sau mai multe actualizari complete ale hartilor. Ai acces la toate modificarile retelei rutiere, adreselor si Punctelor de Interes.

Lista hartilor preinstalate include 45 de tari europene: Andora, Austria, Belgia, Bulgaria, Elvetia, Cipru, Cehia, Germania, Danemarca, Estonia, Spania, Finlanda, Franta, Marea Britanie, Gibraltar, Grecia, Croatia, Ungaria, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Letonia, Monaco, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Suedia, Slovenia, Slovacia, San Marino, Turcia, Ucraina, Vatican & drumurile principale din Albania, Bosnia si Hertegovina, Moldova, Muntenegru, Macedonia, Serbia. Alerte din trafic in timp real disponibile in Andora, Austria, Belgia, Republica Cehă, Elveția, Germania, Danemarca, Spania, Finlanda, Franța, Marea Britanie, Gibraltar, Irlanda, Italia, Luxemburg, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, San Marino, Suedia, Vatican.

Caracteristici

Informatii
Brand: Tomtom
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tip produs: Sistem de navigatie pentru motocicleta
Harta: Europa (acoperire 45 de ţări)
Rezolutie (pixeli): 1280 x 720
Diagonala display (inch): 4.3
Tehnologie wireless: Bluetooth

Altele
Altele:
Design rezistent la intemperii
Instrucţiuni audio via Bluetooth
Actualizarea pe viaţă a hărţilor
Culoare: negru/argintiu

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate