Categorii de produse

Irigator Bucal Panasonic EW1211W845, 1400 Impulsuri/min, 2 Duze inclus, Alb/Albastru

Cod: EW1211W845

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

Detalii produs

EW1211W845 - Irigator oral reîncărcabil

Panasonic EW1211, produsul compact pentru regimul dvs. de igienă orală. Scăpaţi de resturile alimentare din locurile în care nu poate ajunge nici măcar cea mai bună periuţă de dinţi.

Îngrijire dentară eficientă cu 2 moduri ale jetului de apă

Alegeţi între cele 2 moduri ale jetului de apă în funcţie de cerinţe şi de preferinţe. Modul Jet (Jet): un jet de apă la înaltă presiune, puternic şi fluctuant este orientat direct între dinţi. Modul Air in jet (Jet cu intrare de aer): jeturi fluctuante de apă amestecate cu aer sunt emise intermitent pentru a curăţa pungile parodontale şi a stimula gingiile. * Alegeţi între cele 2 moduri - obişnuit sau moderat.

Îngrijire orală avansată, pe trei niveluri

Puteţi să vă menţineţi o igienă orală temeinică prin îngrijirea zonei interdentale, îngrijirea pungilor parodontale şi îngrijirea gingiilor. De fapt, Panasonic EW1211 nu doar curăţă dinţii, ci şi masează cu blândeţe şi îngrijeşte gingiile.

Rezervor de apă

 

Rezervorul de apă al irigatorului EW1211 este complet detaşabil. Aceasta înseamnă că îl puteţi clăti uşor cu apă caldă şi un detergent slab, este foarte simplu! Un rezervor de apă plin asigură o durată de utilizare de circa 35 de secunde înainte de a fi necesară reumplerea. Alegeţi între trei moduri diferite. Selectaţi „JET” (JET) pentru eliminarea particulelor alimentare cu un jet puternic, „REGULAR AIR IN” (INTRARE AER OBIŞNUITĂ) pentru masarea gingiilor şi clătire sau „SOFT AIR IN” (INTRARE AER MODERATĂ) pentru masare blândă.

100 % lavabil

 

Panasonic EW1211 este complet lavabil, ceea ce face curăţarea extrem de uşoară. Nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la depunerile de calciu sau la resturile alimentare. * Rezervorul detaşabil poate fi curăţat în siguranţă în maşina de spălat vase. Suportul de încărcare al irigatorului EW1211 este sigur şi uşor de curăţat. De fapt, acesta nu necesită contact pentru a preveni în siguranţă deteriorarea cauzată de apă şi de jetul pulverizat. În plus, încărcătorul de masă este dotat cu un suport pentru duze şi poate fi montat pe perete.

Design cu mâner ergonomic

 

 

Design ergonomic al mânerului. Uşor de manevrat, chiar şi atunci când este umplut cu apă. Rotirea duzei schimbă direcţia jetului de apă.

Specificatii

Recipient apă: 130 ml

Rezervor apă integrat în mâner: da

Perii interschimbabile: da

Etape intense: 3

Timp de operare: 15 min.

Frecvenţă pompă: 1400 pulsuri/minut

Rezistenţă: 35 sec./umplere

Presiune apă: până la 590 kPa în 3 paşi

Culoare: alb/albastru

Caracteristici

Informatii
Brand: Panasonic
Garantie: 24 luni

Informatii
Tip: Irigator
Numar de capete incluse: 2
Tip alimentare: Acumulator

Dimensiuni
Latime neta: 5.7 cm
Adancime neta: 7.4 cm
Inaltime neta: 19.7 cm
Greutate neta: 300 g

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele Mărioara 08 mar. 2021
Folosesc acest irigator bucal si sunt foarte mulțumită .Recomand cu incredere!
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate