PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Pachet PANASONIC Periuta EW-DM81-W503, 2 programe, 31.000 de oscilatii/min, Alb + Irigator bucal EW1411H845, Acumulator, Curatare Pungi Parodontale, Alb/Argintiu

Cod: DM81W503+1411H845

Adauga review
425.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Peri foarte fini

Pentru a elimina bacteriile ascunse în pungile parodontale, care cauzează parodontoză, cu ajutorul unei periuţe de dinţi, vârfurile perilor trebuie să poată pătrunde în pungile înguste. La periuţa foarte fină, originală de la Panasonic, vârfurile perilor, care au un diametru de doar aprox. 0,02 mm, sunt proiectate să pătrundă doar 3 mm în pungile parodontale.

Vibraţii sonice 

Vibraţiile precise cu viteză ridicată elimină în profunzime tartrul din pungile parodontale, reducând la minimum solicitarea asupra dinţilor şi a gingiilor. Unitate de acţionare cu motor liniar Graţie tehnologiei de motor liniar originale de la Panasonic, periuţa vibrează cu o amplitudine de aprox. 1 mm şi la o viteză de rotaţie de aprox. 31 000 de mişcări/min. pentru o mişcare fină şi cu viteză ridicată a periuţei.

Design ergonomic, foarte subţire


Corpul este foarte subţire şi are o greutate redusă, astfel încât este uşor de utilizat. Suport de încărcare Suport de depozitare/încărcător pentru capul periuţei şi unitatea principală. Lavabilă

Două moduri de periaj selectabile

 

EW1411

Irigator oral reîncărcabil cu mod INTERDENTAL (INTERDENTAL) recent dezvoltat, ideal pentru curăţare între dinţi.

Cele 3 efecte ale curăţării cu jet de apă

Un irigator Panasonic forţează eliminarea resturilor de alimente rămase între dinţi cu ajutorul unui jet de apă şi elimină prin spălare tartrul care se găseşte în pungile parodontale. Jetul de apă cu intrare de aer poate fi utilizat şi pentru o stimulare reconfortantă a gingiilor. Un irigator contribuie la sănătatea gingiilor după o utilizare timp de două săptămâni*. * În conformitate cu un studiu clinic efectuat de către Departamentul de parodontologie, Universitatea de Stomatologie din Japonia.

Jetul puternic de apă forţează eliminarea bacteriilor şi a resturilor de alimente din cavităţile în care periuţele nu pot ajunge

Tehnologia de pompare a apei, originală de la Panasonic, generează un jet puternic de apă cu o presiune de aprox. 590 kPa. Irigarea curăţă eficient locurile în care periuţele nu pot ajunge, cum ar fi între dinţi şi în jurul punţilor, al aparatelor şi al coroanelor dentare. Un jet puternic de apă elimină resturile de alimente din gura dvs.

Modul INTERDENTAL

Modul INTERDENTAL (INTERDENTAL) reduce la minimum cantitatea de apă risipită atunci când duza este deplasată.

Elimină prin spălare tartrul care se găseşte în pungi parodontale delicate

Elimină prin spălare bacteriile ascunse în pungile parodontale, care cauzează parodontoză, cu un flux de apă puternic, dar blând. Selectaţi modul AIR IN (INTRARE AER) pentru a direcţiona direct spre pungile parodontale un flux de apă blând care conţine bule fine de aer.

Două moduri AIR IN (INTRARE AER) pentru o curăţare a pungilor parodontale care este mai blândă cu gingiile

Tehnologia de control al fluxului de apă, originală de la Panasonic, amestecă bule fine de aer cu apă pentru a genera un jet moderat de apă cu o presiune de aprox. 390 kPa. De asemenea, modul AIR IN (INTRARE AER) are două setări de putere, una asigurând un jet fin de apă cu o presiune de aprox. 200 kPa.

Eliminare a tartrului*¹ de aproximativ 4 ori mai eficientă decât prin simpla gargară

Utilizarea unui irigator oral Panasonic permite eliminarea a de aproximativ patru ori mai mult tartru*¹ din pungile parodontale decât prin simpla gargară. *¹ Tartru care se găseşte în pungi parodontale *² Dinţi periaţi înainte de testare.

Îngrijire a gingiilor cu stimulare intermitentă şi reconfortantă

Utilizaţi modul AIR IN (SOFT) (INTRARE AER (MODERATĂ)) pentru îngrijirea gingiilor. Fluxul de apă care conţine bule fine de aer stimulează reconfortant zonele cu probleme din gingii.

Caracteristici Irigator Bucal Panasonic EW1411H845

Informatii
Tip: Irigator
Oscilatii: 1400
Numar programe periaj:
4 nivele nivele de viteza
1400 impulsuri / minut
Numar de capete incluse: 1
Tip alimentare: Acumulator

Dimensiuni
Latime neta: 5.9 cm
Adancime neta: 7.5 cm
Inaltime neta: 19.7 cm
Greutate neta: 305 g

Caracteristici Periuta de dinti PANASONIC EW-DM81-W503

Informatii
Tip: Periuta de dinti
Oscilatii: 31.000
Numar programe periaj: 2 (Soft/Regular)
Tip alimentare: Acumulator
Altele:
Peri foarte fini
Durată încărcare: aprox. 17 ore
Design ergonomic, foarte subtire

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter