Categorii de produse

Plita incorporabila Beko HIC64401, vitroceramica, 4 zone, 9 trepte de putere, 6800 W, negru

Cod: HIC64401


Detalii produs

Plita incorporabila vitroceramica Beko HIC64401 este un aliat de nepretuit in bucataria ta! Ai posibilitatea sa selectezi pana la 9 trepte a nivelului de incalzire si afisare electronica pe panoul de comanda “Touch & Slide”. Temperatura si durata pot fi astfel setate individual pentru fiecare zona de gatit. Sistemul Child Lock permite blocarea functiilor plitei si astfel se impiedica accesul copiilor la unitatea de control. Suprafata din ceramica sau sticla neteda, rezistenta la zgarieturi, transforma curatarea plitei intr-o activitate simpla, lipsita de provocari.
easyclean

Quick&Easy Clean

Suprafata din ceramica sau sticla neteda, rezistenta la zgarieturi, transforma curatarea plitei intr-o activitate simpla, lipsita de provocari.

nouatrepteputere

9 trepte setare putere

Acum ai posibilitatea sa selectezi pana la 9 trepte a nivelului de incalzire si afisare electronica pe panoul de comanda "Touch & Slide". Temperatura si durata pot fi astfel setate individual pentru fiecare zona de gatit.

childlock

ChildLock

Blocarea functiilor plitei va impiedica accesul copiilor in operarea unitatii de control.

Siguranta

saftylights

Safety Lights

Daca suprafata plitei vitroceramice Beko nu s-a racit suficient pentru a fi atinsa, ledurile de avertizare raman aprinse.

antioverflow

Anti-Overflow System

Acest sistem opreste automat alimentarea cu energie electrica, in cazul in care lichidul din recipientul de gatit este varsat pe panoul de control.

overheat

OverHeat Safety System

In cazul in care plita depaseste o anumita temperatura, aceasta functie opreste imediat alimentarea cu energie electrica, pentru a evita potentiale accidente.

Tehnologii ingenioase

AutoShutDown

Auto Shut Down

Daca zonele de gatit sunt activate pentru mult timp fara ca tu sa intervii, plita le va opri automat, pentru a preveni accidentele si consumul excesiv.

Extra beneficii

5ani-garantie

5 ani garantie

Iti oferim 5 ani garantie la electrocasnice pentru ca tu sa te bucuri de calitatea Beko pentru mai mult timp. Afla mai multe detalii pe: <a href="https://www.beko.ro/extragarantie/" target="_blank">beko.ro/extragarantie</a>

60zile

Returnare in 60 de zile

Beko iti ofera solutii ingenioase menite sa raspunda nevoilor tale zilnice. Daca nu esti multumit de performanta produsului tau Beko, primesti banii inapoi pentru produse din gama participante. Afla mai multe pe: <a href="https://www.beko.ro/60zile/" target="_blank">beko.ro/60zile/</a>

Descarcă documente

Caracteristici

Informatii
Brand: Beko
Garantie: 60 luni

Specificatii generale
Incorporabila: Da
Material: Vitroceramica
Alimentare: Electric
Programator electronic: Da
Inductie: Nu
Pozitionare butoane: Frontal
Detalii butoane: Touch

Functii si optiuni
Nivele de putere: 9
Oprire de siguranta: Da
Blocare comenzi: Da

Zone de incalzire
Numar de arzatoare: 4
Detalii arzatoare:
Fata-stanga : Ø210 mm - 2300W (H)
Spate-stanga: Ø140 mm - 1200 W (H)
Fata-dreapta : Ø160 mm - 1500W (H)
Spate-dreapta : Ø180 mm - 1800W (H)

Date tehnice
Putere nominala (kW): 6.8
Culoare: Negru

Dimensiuni
Latime neta: 58 cm
Adancime neta: 51 cm
Inaltime neta: 5.5 cm
Greutate neta: 7.7 Kg

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate