Categorii de produse

Plita incorporabila Beko HII64401MT, Inductie, 4 zone de gatit, 9 trepte putere, Touch Control, Child Lock, Pan detection, 60 cm, Negru

Cod: HII64401MT


Detalii produs

Gatitul este mult mai relaxant acum datorita plitei incorporabile Beko HII64401MT. Acum ai posibilitatea sa selectezi pana la 9 trepte a nivelului de incalzire si afisare electronica pe panoul de comanda “Touch & Slide”. Temperatura si durata pot fi astfel setate individual pentru fiecare zona de gatit. Daca zonele de gatit sunt activate pentru mult timp fara ca tu sa intervii, plita le va opri automat, pentru a preveni accidentele si consumul excesiv.
timer

Timer Plita

Uita de grija supravegherii plitei in timpul gatirii. Poti seta timerul pentru perioada necesara prepararii alimentelor iar la sfarsitul acesteia zona de gatire se va opri automat.

nouatrepteputere

9 trepte setare putere

Acum ai posibilitatea sa selectezi pana la 9 trepte a nivelului de incalzire si afisare electronica pe panoul de comanda "Touch & Slide". Temperatura si durata pot fi astfel setate individual pentru fiecare zona de gatit.

overheat

OverHeat Safety System

In cazul in care plita depaseste o anumita temperatura, aceasta functie opreste imediat alimentarea cu energie electrica, pentru a evita potentiale accidente.

pandetection

Pan detection

Sistemul Pan Dedection recunoaste pe loc suprafata vaselor tale si declanseaza incalzirea plitei.

saftylights

Safety Lights

Daca suprafata plitei vitroceramice Beko nu s-a racit suficient pentru a fi atinsa, ledurile de avertizare raman aprinse.

childlock

ChildLock

Blocarea functiilor plitei va impiedica accesul copiilor in operarea unitatii de control.

antioverflow

Anti-Overflow System

Acest sistem opreste automat alimentarea cu energie electrica, in cazul in care lichidul din recipientul de gatit este varsat pe panoul de control.

AutoShutDown

Auto Shut Down

Daca zonele de gatit sunt activate pentru mult timp fara ca tu sa intervii, plita le va opri automat, pentru a preveni accidentele si consumul excesiv.

easyclean

Quick&Easy Clean

Suprafata din ceramica sau sticla neteda, rezistenta la zgarieturi, transforma curatarea plitei intr-o activitate simpla, lipsita de provocari.

Extra beneficii

5ani-garantie

5 ani garantie

Iti oferim 5 ani garantie la electrocasnice pentru ca tu sa te bucuri de calitatea Beko pentru mai mult timp. Afla mai multe detalii pe: <a href="https://www.beko.ro/extragarantie/" target="_blank">beko.ro/extragarantie</a>

60zile

Returnare in 60 de zile

Beko iti ofera solutii ingenioase menite sa raspunda nevoilor tale zilnice. Daca nu esti multumit de performanta produsului tau Beko, primesti banii inapoi pentru produse din gama participante. Afla mai multe pe: <a href="https://www.beko.ro/60zile/" target="_blank">beko.ro/60zile/</a>

Descarcă documente

Caracteristici

Informatii
Brand: Beko
Garantie: 60 luni

Specificatii generale
Incorporabila: Da
Material: Sticla
Alimentare: Inductie
Pozitionare butoane: Frontal
Detalii butoane: Touch control

Functii si optiuni
Functii speciale:
Quick&Easy Clean
Safety Lights
Nivele de putere: 9
Timer electronic: Da
Oprire de siguranta:
OverHeat Safety System
Anti-Overflow System
Auto Shut Down
Blocare comenzi: ChildLock
Functie detectare vase: Da

Zone de incalzire
Numar de arzatoare: 4

Date tehnice
Putere nominala (kW): 7.2
Culoare: Negru

Dimensiuni
Latime neta: 58 cm
Adancime neta: 51 cm
Inaltime neta: 5.2 cm
Greutate neta: 9.8 kg

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate