Categorii de produse

Plita incorporabila Beko HII64800FHTX, Inductie, 4 zone de gatit, OverHeat Safety System, 60 cm, Negru

Cod: HII64800FHTX


Detalii produs

Plita incorporabila Beko HII64800FHTX iti ofera flexibilitate in bucatarie. Functile sale o fac usor adaptabila. Indyflex transforma doua suprafete de gatit in una singura, pentru a putea utiliza cu usurinta recipiente voluminoase. Tehnologia Direct-Access face posibila setarea parametrilor fiecarei zone de gatit, prin intermediul propriului punct de control. Economiste timp salvand temperaturile utilizate cu ajutorul functiei Memory, sau activeaza Automatic Cooking Function pentru a beneficia de modurile predefinite de gatire: prajire, fierbere la foc mic sau mentinerea preparatului la cald.
indyflex

IndyFlex

Poti transforma doua suprafete de gatit ale plitei intr-o suprafata mai mare, potrivita pentru recipientele voluminoase.

auto_cook_f

Automatic Cooking Function

De acum gatitul devine mult mai usor. Cu ajutorul functiei autocook poti selecta unul din cele trei moduri de gatire predefinite: prajire, fierbere la foc mic sau mentinerea preparatului la cald.

DirectAccesPremium

Direct Acces Premium

Plitele dotate cu Direct AccessTM au cate un punct de control pentru fiecare zona de gatit, ceea ce iti permite sa reglezi intensitatea fiecareia precum si timpul de gatire. Mai mult cu ajutorul functiei Booster poti atinge punctul maxim de fierbere pe o zona de gatit in timp ce pe alta poti gati la o intensitate diferita preparatul preferat. Cu Beko esti independent atunci cand gatesti.

overheat

OverHeat Safety System

In cazul in care plita depaseste o anumita temperatura, aceasta functie opreste imediat alimentarea cu energie electrica, pentru a evita potentiale accidente.

antioverflow

Anti-Overflow System

Acest sistem opreste automat alimentarea cu energie electrica, in cazul in care lichidul din recipientul de gatit este varsat pe panoul de control.

AutoShutDown

Auto Shut Down

Daca zonele de gatit sunt activate pentru mult timp fara ca tu sa intervii, plita le va opri automat, pentru a preveni accidentele si consumul excesiv.

wipeguard

Wipe Guard™

Optiunea Wipe Guard iti permite sa cureti plita cu inductie in timpul functionarii, prin blocarea temporara a panoului de control.

timer

Timer Plita

Uita de grija supravegherii plitei in timpul gatirii. Poti seta timerul pentru perioada necesara prepararii alimentelor iar la sfarsitul acesteia zona de gatire se va opri automat.

functie memory

Memory

Permite salvarea temperaturilor folosite pentru fiecare zona de gatit a plitei vitroceramice, pentru o eventuala repetare a retetelor dorite.

Caracteristici

Informatii
Brand: Beko
Garantie: 60 luni

Specificatii generale
Incorporabila: Da
Material: Sticla
Alimentare: Inductie
Pozitionare butoane: Frontal
Detalii butoane: Touch & slide

Functii si optiuni
Functii speciale:
IndyFlex
Functie Autocook
Direct Acces Premium
Wipe Guard™
Quick&Easy Clean
Functie memorare
Nivele de putere: 15
Booster - incalzire rapida: Da
Functie Stop&Go: Da
Timer electronic: Da
Oprire de siguranta:
OverHeat Safety System
Anti-Overflow System
Auto Shut Down
Blocare comenzi: ChildLock
Functie detectare vase: Da
Altele: Rama inox

Zone de incalzire
Numar de arzatoare: 4

Date tehnice
Culoare: Negru

Dimensiuni
Latime neta: 58 cm
Adancime neta: 51 cm
Inaltime neta: 4.8 cm
Greutate neta: 10.8 kg

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate