Categorii de produse

Plita incorporabila Beko HII84800FHTX, Inductie, 4 zone de gatit, OverHeat Safety System, 80 cm, Negru

Cod: HII84800FHTX


Detalii produs

Gateste simplu si rapid cu plita incorporabila Beko HII84800FHTX. Suprafata adaptabila a acesteia o face usor de utilizat atat pentru recipiente de mici dimensiuni, cat si pentru cele mari datorita functiei Indyflex, ce faciliteaza extinderea zonei de gatit . Prepara mancarea in siguranta. Tehnologia Auto Shut Down opreste plita automat, daca nu se intervine o perioada mai lunga de timp, pentru a impiedica accidentele si consumul excesiv. Cu ajutorul functiei Wipe Guard, functionarea si curatarea sunt posibile concomitent. Aceasta va bloca temporar panoul de control pentru a facilita igienizarea plitei.
indyflex

IndyFlex

Poti transforma doua suprafete de gatit ale plitei intr-o suprafata mai mare, potrivita pentru recipientele voluminoase.

auto_cook_f

Automatic Cooking Function

De acum gatitul devine mult mai usor. Cu ajutorul functiei autocook poti selecta unul din cele trei moduri de gatire predefinite: prajire, fierbere la foc mic sau mentinerea preparatului la cald.

DirectAccesPremium

Direct Acces Premium

Plitele dotate cu Direct AccessTM au cate un punct de control pentru fiecare zona de gatit, ceea ce iti permite sa reglezi intensitatea fiecareia precum si timpul de gatire. Mai mult cu ajutorul functiei Booster poti atinge punctul maxim de fierbere pe o zona de gatit in timp ce pe alta poti gati la o intensitate diferita preparatul preferat. Cu Beko esti independent atunci cand gatesti.

overheat

OverHeat Safety System

In cazul in care plita depaseste o anumita temperatura, aceasta functie opreste imediat alimentarea cu energie electrica, pentru a evita potentiale accidente.

antioverflow

Anti-Overflow System

Acest sistem opreste automat alimentarea cu energie electrica, in cazul in care lichidul din recipientul de gatit este varsat pe panoul de control.

AutoShutDown

Auto Shut Down

Daca zonele de gatit sunt activate pentru mult timp fara ca tu sa intervii, plita le va opri automat, pentru a preveni accidentele si consumul excesiv.

wipeguard

Wipe Guard™

Optiunea Wipe Guard iti permite sa cureti plita cu inductie in timpul functionarii, prin blocarea temporara a panoului de control.

timer

Timer Plita

Uita de grija supravegherii plitei in timpul gatirii. Poti seta timerul pentru perioada necesara prepararii alimentelor iar la sfarsitul acesteia zona de gatire se va opri automat.

childlock

ChildLock

Blocarea functiilor plitei va impiedica accesul copiilor in operarea unitatii de control.

Siguranta

icons_plite

Stop & Go

Permite dezactivarea tuturor zonelor de gatit active ale plitei cu inductie si repornirea lor ulterioara, cu aceleasi setari ca in momentul opririi.

Performanta

trepteputere

15 trepte setare putere

Acum ai posibilitatea sa selectezi pana la 15 trepte a nivelului de incalzire si afisare electronica pe panoul de comanda "Touch & Slide". Temperatura si durata pot fi astfel setate individual pentru fiecare zona de gatit.

Booster

Booster

Functionarea incepe la putere maxima, urmand ca ulterior sa revina la temperatura setata initial. Astfel se scurteaza timpul de preparare al alimentelor.

Confort

easyclean

Quick&Easy Clean

Suprafata din ceramica sau sticla neteda, rezistenta la zgarieturi, transforma curatarea plitei intr-o activitate simpla, lipsita de provocari.

TOUCHANDSLIDE

Touch and slide control

Panoul de comanda al plitei iti permite activarea zonei de gatit alese, selectarea temperaturii dorite, precum si a modului de functionare dorit.

pandetection

Pan detection

Sistemul Pan Dedection recunoaste pe loc suprafata vaselor tale si declanseaza incalzirea plitei.

Extra beneficii

5ani-garantie

5 ani garantie

Iti oferim 5 ani garantie la electrocasnice pentru ca tu sa te bucuri de calitatea Beko pentru mai mult timp. Afla mai multe detalii pe: <a href="https://www.beko.ro/extragarantie/" target="_blank">beko.ro/extragarantie</a>

60zile

Returnare in 60 de zile

Beko iti ofera solutii ingenioase menite sa raspunda nevoilor tale zilnice. Daca nu esti multumit de performanta produsului tau Beko, primesti banii inapoi pentru produse din gama participante. Afla mai multe pe: <a href="https://www.beko.ro/60zile/" target="_blank">beko.ro/60zile/</a>

Descarcă documente

Caracteristici

Informatii
Brand: Beko
Garantie: 60 luni

Specificatii generale
Incorporabila: Da
Material: Sticla
Alimentare: Inductie
Pozitionare butoane: Frontal
Detalii butoane: Touch & slide

Functii si optiuni
Functii speciale:
IndyFlex
Functie Autocook
Direct Acces Premium
Wipe Guard™
Quick&Easy Clean
Nivele de putere: 15
Booster - incalzire rapida: Da
Functie Stop&Go: Da
Timer electronic: Da
Oprire de siguranta:
OverHeat Safety System
Anti-Overflow System
Auto Shut Down
Blocare comenzi: ChildLock
Functie detectare vase: Da
Altele: Rama inox

Zone de incalzire
Numar de arzatoare: 4

Date tehnice
Culoare: Negru

Dimensiuni
Latime neta: 77 cm
Adancime neta: 51 cm
Inaltime neta: 4.8 cm
Greutate neta: 15.4 kg

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate