Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Plita incorporabila Samsung NA64H3041BS, Gaz, 4 arzătoare, Arzător Wok, Sistem de siguranță, Grătare fontă, Lățime 60 cm, Inox

Cod: NA64H3041BS

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

919.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Căldură puternică

 

 

 

 

 

Plita pe gaz Samsung are 4 arzătoare care oferă o putere impresionantă de 10,3 kW - cea mai mare din clasa sa. Prin urmare, te poți bucura de o putere maximă a căldurii pentru modalități de gătit rapid și intens, cum ar fi sotarea și călirea. Sau poți fierbe apa și găti mâncarea mult mai repede. Așadar, fie că te grăbești, fie că dorești să păstrezi gustul delicios al alimentelor în interior, există un arzător care să se potrivească nevoilor tale de gătit.

Putere de gătit triplă

 

 

 

 

Arzătorul triplă coroană al plitei pe gaz Samsung generează o căldură intensă pentru a găti mult mai rapid și pentru a intensifica la maximum aroma și textura mâncării. Prin unirea a trei cercuri de flăcări concentrice într-un arzător mare și puternic, acesta produce o căldură intensă, instantanee, fiind ideal pentru wok-uri, tigăi mari și gătire rapidă, cum ar fi rețetele de tip stir-fry (prăjire rapidă la foc mare).

Nu e nevoie să ridici - poți să glisezi!

 

 

Plita pe gaz Samsung are drept caracteristică grătarul Endless Design, care îți permite să muți vasele cu ușurință și în siguranță. Chiar și cele mai grele vase și tigăi vor glisa de-a lungul șinelor sale fără sudură, fără a fi nevoie să faci eforturi pentru a le ridica. Semnele simple ale indicatorului arată, de asemenea, că vasele sunt centrate corect deasupra căldurii optime. Iar întregul grătar poate fi curățat ușor într-o mașină de spălat vase.

Prăjește rapid la foc mare, în siguranță

 

 

 

 

Plita pe gaz Samsung are un grătar special conceput pentru wok, care îți permite să folosești wok-ul la gătit mai eficient și mai sigur. Designul său circular se potrivește perfect în jurul arzătorului, astfel încât wok-ul tău sau alte tigăi mari rămân stabile și nu se vor răsturna accidental. De asemenea, vasele vor fi întotdeauna exact în locul potrivit, astfel încât căldura să fie distribuită rapid și uniform, iar tu să te poți bucura de feluri de mâncare delicioase, prăjite la foc rapid.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Incorporabila: Da
Material: Oțel inoxidabil
Alimentare: Gaz
Valva de siguranta: Da
Pozitionare butoane: Frontal
Detalii butoane: Argintii

Zone de incalzire
Numar de arzatoare: 4
Detalii arzatoare:
1 arzator triple crown (Wok) - 4.0 kW
1 arzator rapid - 3.3 kW
1 arzator semi-rapid - 2.0 kW
1 arzator auxiliar - 1.0 kW

Dotari
Material gratare: Fontă

Date tehnice
Culoare: Inox/Argintiu

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 51 cm
Inaltime neta: 9.5 cm
Greutate neta: 11.8 kg

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele A C BECHERU 03 mar. 2021
Este o plita semiprofesionala însă are atitudinea de plita profesionala. Flacăra mare simplifica orice tip de mâncare ca timp. Se curăță ușor. Are ' ochiuri ' că intensitate calorica și pt cei ce vor slow însă și pt cei ce vor hard . În esență o recomand 100%. 🤗
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL