Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Plita incorporabila Samsung cu hota integrata NZ84T9747VK/UR, Inductie, 4 zone de gatit, 575 m3/h, Dual Flex Zone, Slide Touch Control, 15 trepte putere+Boost, Flex Zone, 83 cm, Negru

Cod: NZ84T9747VK/UR

Adauga review
9,400.00 lei

Disponibilitate: In stoc
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Toate elementele esențiale ale unei plite - Plită cu inducție cu hotă integrată
Instalați plita oriunde doriți și reîmprospătați mediul în câteva momente. O hotă integrată în centrul plitei surprinde instantaneu mirosurile și vaporii cu o viteză puternică de ventilație de 575 m3/oră. Eliminând necesitatea unei hote separate, puteți instala plita oriunde doriți, chiar și pe insula din centrul bucătăriei.

Fuziune perfectă cu bucătăria dvs. - design Flush
Creați o bucătărie cu interioare armonioase și rafinate. Datorită unui design minimalist, cu montare la culoare, plita are un aspect curat și elegant, perfect integrat în mobilierul prezent pentru un efect de armonie totală. Întreținerea este ușoară și datorită accesului de jos (cu excepția arzătoarelor și a unității de alimentare).

Mai multă flexibilitate, mai multă alegere - Dual Flex Zone
Gătirea mai multor feluri de mâncare în același timp este posibilă cu Dual Flex Zone: echipată cu două zone mari deschise, oferă o flexibilitate maximă pentru a utiliza diferite tipuri de vase și tigăi, chiar și cele mai voluminoase.

Elimină mirosurile rapid și împrospătează aerul - Putere mare de aspirare (575 m3/oră)
Gătiti într-un mediu confortabil și sănătos, datorită ventilației puternice. Hota integrată elimină mirosurile și împrospătează aerul bucătăriei în câteva momente cu o putere incredibilă de aspirație. De asemenea, asigură eficiență maximă în ceea ce privește spațiul, deoarece nu este necesară o capotă separată.

Mai puțin zgomot - Casă mai puțin zgomotoasă
Un sistem de ventilație silențioasă evită producerea de zgomote nedorite în mediul casnic. Motorul BLDC fără perii, fără frecare reduce semnificativ zgomotul. Pentru utilizare zilnică este mai liniștit decât o hota convențională.

Economisiți bani, energie și ajutați mediul înconjurător - Hota Clasa A +
Cu o capotă de clasă A + puteți răci eficient aerul, consumând mai puțină energie. În modul automat, reglează automat puterea de aspirație în funcție de ceea ce gătiți. În plus, optimizează consumul de energie, fără a afecta negativ performanța și vă permite să economisiți în factură.

Nu mai există mirosuri neplăcute - Filtru de miros ceramic amovibil
Nu lăsa mirosurile neplăcute să rămână în bucătăria ta. Filtrul de miros detașabil elimină chiar și cele mai penetrante mirosuri, pentru a garanta un mediu mereu proaspăt. Fabricat din ceramică, este, de asemenea, ușor de curățat: îndepărtați-l și încălziți-l în interiorul cuptorului pentru a menține performanțele sale excelente de deodorant.

Respira aer mai curat - Filtru de grăsime din aluminiu ușor de curățat
Păstrați curat filtrul de grăsime și interiorul hotei. Un filtru de grăsime din aluminiu surprinde particulele de grăsime prezente în aer. Lichidele colectate curg într-un bazin, din care sunt apoi drenate. Filtrul este ușor de curățat, poate fi îndepărtat fără efort și se poate spăla.

Control simplu și precis, cu o singură atingere - Control de diapozitive de diapozitive
Descoperă un mod nou de gătit cu un nivel adecvat de căldură. Funcția Slide Touch Control vă permite să gestionați temperaturile rapid și precis. Glisați degetul pe afișajul LED pentru a regla nivelul de căldură într-o simplă mișcare. Și cu 15 niveluri de putere, reglarea este absolut precisă.

Control ușor al căldurii cu 3 niveluri presetate - Manager de temperatură
Indiferent de ce gătiți, funcția Temperatura Manager vă permite să selectați cu ușurință temperatura optimă pentru a o adapta la diferitele moduri de gătit și a obține rezultate perfecte. Are 3 niveluri presetate: Topirea (42 ° C) pentru ingredientele delicate, Căldura (74 ° C) pentru încălzirea alimentelor și Simmer (92 ° C) pentru gătirea lentă și prelungită.

Început de gătit mai rapid și mai sigur - încălzire automată
Începeți să gătiți rapid și în siguranță. Utilizând funcția de încălzire automată, zona de gătit este încălzită până când atinge nivelul maxim de căldură setat, până când tigaia atinge temperatura dorită. Astfel, este posibil să accelerăm timpul de gătit, fără riscul de a arde alimentele, deoarece temperatura nu depășește nivelul stabilit.

Un mod ușor de a asigura siguranța familiei - Încuietoare de siguranță pentru copii
Siguranță la îndemână! La simpla apăsare a unui buton, funcția Lock Lock blochează complet panoul de control, ceea ce face imposibilă pornirea accidentală sau intenționată a plitei. Împiedică copiii să activeze plita, reducând riscul de arsuri.

Întotdeauna cald și gata de servit - Mențineți cald
Păstrați mâncarea la temperatura potrivită, ca și cum ar fi proaspăt gătită, folosind reglarea mențineți cald. Al doilea nivel al barei de control glisant pentru fiecare zonă de gătit generează căldura ideală pentru gătirea lentă. Acest lucru face ușor să mențineți mâncarea la temperatura potrivită, în timp ce restul prânzului termină de gătit.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Incorporabila: Da
Material: Ceramică
Alimentare: Inductie
Inductie: Da
Pozitionare butoane: Frontal
Detalii butoane: Slide Touch

Functii si optiuni
Functii speciale:
Funcția Manager de temperatură
FlexZone 18,9 x 22 cm
Nivele de putere: 9
Booster - incalzire rapida: Da
Functie Stop&Go: Da
Indicator caldura reziduala: Da
Timer electronic: Da
Oprire de siguranta: Da
Blocare comenzi: Da
Functie detectare vase: Da

Zone de incalzire
Numar de arzatoare: 4
Detalii arzatoare:
FlexZone 3,7 kW
Zona de gătit față stângă 2,1 / 3,7 Kw
Zona de gătit spate stânga 2,1 / 3,7 Kw
Zona de gătit față dreapta 2.1 / 3.7 Kw
Zona de gătit din spate dreapta 2.1 / 3.7 Kw

Dotari
Alte accesorii:
Hota de recirculare:
- Touch control
- Selecția vitezei 9 + 1
- Motor BLDC
- Putere 575 m3/h
- Nivel de zgomot 73 dBA
- Filtru de miros ceramic amovibil
- Filtru lavabil
- Clasa de eficiență energetică A +

Date tehnice
Putere nominala (kW): 7.4 kW
Culoare: Negru

Dimensiuni
Latime neta: 83 cm
Adancime neta: 51.5 cm
Inaltime neta: 21.1 cm
Greutate neta: 27.4 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL