Categorii de produse

Plita incorporabila Samus PSVE-32BG2, 2 zone de gatit, Touch control, 9 setari putere, Timer, Blocare acces copii, L 30 cm, Vitroceramica, Negru

Cod: PSVE-32BG2


Detalii produs

Plită vitroceramică SAMUS PSVE-32BG2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plita vitroceramică Samus aduce eleganța din bucătăria ta la un alt nivel. Datorită designului modern și a sticlei negre din care este fabricată, aceasta se adaptează perfect în orice bucătărie elegană și modernă. Potrivită în special celor cu un stil de viață dinamic, plita Samus este fiabilă, se încălzește rapid și poate fi curățată extrem de ușor.

Sticlă ceramică termorezistentă

 

Suprafața de gătit este formată din sticlă ceramică termorezistentă ceea ce oferă avantaj atât în ceea ce privește scurtarea timpului de gătire, comparativ cu o plită normală, pe gaz, cât și curățarea și întreținerea acesteia mult mai ușor.

2 zone pentru gătit

 

Cele 2 zone de gătit, de formă și dimensiuni diferite, facilitează adaptarea mult mai ușoară a vaselor utilizate pentru gătit, astfel încât căldura să fie distribuită uniform și eficient.

Panou de comandă intuitiv

 

Panoul de comandă ”Touch Control” al plitei este extrem de intuitiv, printr-o simplă atingerea putând fi setat arzătorul dorit cât și treapta de putere dorită a acestuia.

Heat Control

 

Cu ajutorul funcției Heat Control veți știi în peprmanență dacă zona de gătit mai este fierbinte după îndepărtarea vasului de pe plită. În momentul în care zona de gătit încă este fierbinte, în dreptul acesteia va apărea litera H. Bucură-te de siguranță!

9 trepte de putere

 

Setarea puterii arzătoarelor se fac într-un mod facil, prin selectarea uneia dintre cele 9 trepte de putere avută la dispoziție pentru fiecare zondă de gătit în parte

Caracteristici

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 60 luni

Specificatii generale
Incorporabila: Da
Alimentare: Electric
Material: Sticlă ceramică termorezistentă
Pozitionare butoane: Frontal
Detalii butoane: Panou "Touch Control"

Functii si optiuni
Nivele de putere: 9
Indicator caldura reziduala: Da
Timer electronic: Da (99 min.)
Blocare comenzi: Da
Altele: Rezistență electronică

Zone de incalzire
Numar de arzatoare: 2
Detalii arzatoare:
Arzător fata 1200 W, diametru φ140mm
Arzător spate 1800 W, diametru φ175 mm

Date tehnice
Putere nominala (kW): 3
Dimensiuni (cm): 30 cm (latime)
Culoare: Negru

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate