Categorii de produse

Plita incorporabila Whirlpool SMO 654 OF BT IXL, 4 zone inductie, 8 functii, FlexiMax, 65 cm, Touch control, Sticla neagra

Cod: SMO 654 OF BT IXL


Detalii produs

SMO654OF/BT/IXL:

Lățime: 65 cm
Gătit adaptat nevoilor fiecărui bucătar.

Numărul de arzătoare: 4

Control: Tipul de cursor (4 zone)
Control deplin al puterii și control complet al fiecărei zone de încălzire.

Numărul de programe automatizate: 4

Culoarea neagra

Finisare: marginea lustruită pe două laturi
Finisajul elegant va face interiorul bucătăriei dvs. mai rafinat.

Tehnologia Al 6-lea Simț

Control complet și performanțe extraordinare.

Booster: 4 arzătoare

Datorită funcției BOOSTER, arzătoarele obțin o putere de nivel înalt care permite fierberea apei sau reîncălzirea hranei mult mai rapid.

Eco Booster

Fierberea rapidă a apei și menținerea apei în starea de fierbere, reducând în același timp consumul de energie

Managementul Energiei

Posibilitatea de a seta puterea maximă a cărei valoare nu va fi depășită niciodată.

Cronometru

Oprirea automată a zonelor de încălzire după ce timpul presetat s-a scurs

Sistem de siguranta pentru copii

Blocarea completă a plitei.

Încălzire

O funcție care vă permite să încălziți o masă și să o păstrați în starea dorită, împiedicând-o să ardă dedesubt.

Gătire la temperatură scăzută

O funcție care vă permite să mențineți temperatura în timp ce gătiți o masă încet, împiedicând-o să ardă dedesubt.

Menține temperatura

O funcție care nu va permite o masă să se răcească.

Moka

Funcția este perfectă pentru prepararea cafelei în vase de cafea gheizer (de tip Moka).

Aducerea la fierbere

Funcția este perfectă pentru a aduce rapid apa la fierbere. Controlează procesul de fierbere și împiedică aprinderea apei.

Smart Grill

Funcția vă permite să gratați optim diferite produse alimentare în funcție de grosimea lor.

Suprafață tratată cu iXelium

Acesta facilitează păstrarea curată a plăcii de gătit și îi permite să păstreze designul atrăgător pentru o perioadă mai lungă de timp.

Finisare: marginea lustruită pe două laturi

Finisaj elegant care va accentua stilul bucătăriei.

W Collection O singură colecție. Patru linii de design. Confort și eleganța nemăginite in gătit.

Whirlpool înțelege importanța meșteșugului bine făcut. Designul special W Collection completează orice stil de bucătărie, împletind electrocasnicele cu orice tip și culoare de mobilier. Încorporabilele W Collection sunt create cu un design cât mai minimalist și tehnologie plină de inovație.

Tehnologia Al 6-lea Simț Control complet și performanțe extraordinare

Noile plite pe inducție Whirlpool asigură un control complet și o performanță maximă. Tehnologia Al 6-lea Simț folosită astfel determină temperatura vasului și, în funcție de aceasta, ajustând consumul de energie și reducându-l cu 20%, permițându-vă să economisiți la factura de electricitate. Setarea automată a programelor potrivite pentru diverse metode de gătit vă permite să facilitați acest proces cât mai mult posibil și să îl faceți cât mai plăcut.

Flexi Max Preparate pline de creativitate cu FlexiMax

Prima tehnologie din piață cu zona flexi în partea din spate. FlexiMax vine cu o suprafață îmbunătățită ce îți permite să gătești toate tipurile de preparate culinare. Zonele se încălzesc rapid și omogen. Ele pot fi folosite atât individual cât și împreună. FlexiMax detectează fiecare mișcare a vaselor pe plită, asigurând temperatura necesară indiferent de locul de pe plită.

Booster: 4 arzătoare Gătiți și mai repede

Datorită funcției BOOSTER, arzatoarele câștigă putere de nivel ridicat care permite fierberea apei sau reîncălzirea preparatelor mult mai rapid.Arzătorul funcționează timp de câteva minute mărindu-și puterea semnificativ, pentru a reduce ulterior nivelul la cel pe care utilizatorul l-a selectat anterior.

Eco Booster Gătiește mai repede și mai rafinat

Dacă activați funcția Eco Booster, plita de gătit pe inducție va fierbe apa într-o perioadă foarte scurtă de timp și va menține temperatura de fierbere, reducând nivelul consumului de energie electrică în același timp. Cu Eco Booster veți găsi întotdeauna timpul și motivul preparării micului dejun.

Managementul Energiei Determinați puterea maximă

Plitele vin cu beneficiul de a opta pentru nivelul de putere: 2.5kW, 4.0kW, 6.0kW sau 7.2kW. După selectarea puterii, plita va ajusta automat distribuția puterii pe arzătoare, asigurând că nivelul selectat de putere nu va fi depășit niciodată.

Cronometru Uitați de ceas și de monitorizarea duratei

Nu trebuie să țineți cont de timpul de gătire - funcția timer o va face pentru dvs. și va opri automat arzătorul selectat după ce timpul prestabilit s-a scurs.

Sistem de siguranta pentru copii Protejează copiii

Funcția de blocare completă a plită previne accesul copiilor la modificarea parametrilor selectați. Whirlpool asigură siguranța copiilor și liniștea părinților.

Încălzire Încălzește fără să se ardă dedesubt

Această funcție te va ajuta să setezi temperatura care va fi perfectă pentru încălzirea vaselor alimentare și păstrarea mâncării în condiții corespunzătoare, împiedicându-le să ardă de dedesubt. Este perfectă chiar și pentru manipularea produselor alimentare de textura netedă, cum ar fi ciocolata și împiedică prinderea acestora de vasele de mâncare.

Gătire la temperatură scăzută Gatește la foc mic, fara a arde dedesubt

Acest program are grijă de temperatura necesară gatirii la temperatura joasă. Previne arderea mâncării în partea de jos și asigură preparate gătite omogen.

Menține temperatura Nu te teme că mâncarea ta se va răci

Funcția de menținere la cald necesită o putere redusă, dar cu o eficiență sporită: nu îți va lasă preparatul să se răcească în timp ce te ocupi de gătirea altor preparate.

Moka Obține o cafea perfectă

Această funcție vă va ajuta să creați o cafea perfectă într-un vas de cafea gheizer (tip Moka). Programul vă va informa că procesul de pregătire al cafelei s-a încheiat și puteți opri automat aparatul, împiedicând-o să se răcească.

Aducerea la fierbere Controlează procesul de fierbere

Această funcție vă va permite să fierbeți rapid apa. Un semnal sonor și vizual va indica începerea fierberii și păstrarea controlului asupra acestui proces, împiedicând apa să se absoarbă și creșterea cheltuielilor inutile de energia electrică. Vă va indica, de asemenea că apa s-a evaporat și că vasul este gol.

Smart Grill Coaceți la grill ca un profesionist

Această funcție vă va permite să coaceți la grill în mod optim diferite produse alimentare în funcție de grosimea lor. Odată ce temperatura atinge parametrii perfecți pentru grătar, plita va emite un semnal sonor, apoi stabilizați temperatura și mențineți-o la un nivel constant. Datorită acestui beneficiu, veți deveni un adevărat Maestru al grătarului!

Suprafață tratată cu iXelium Utilizează numai apă pentru a curăța plita

Nanotehnologia iXelium ™ vă va permite să vă bucurați de un aspect plăcut al aparatului de gătit pentru o perioadă lungă de timp păstrându-l curat - pentru a obține acest lucru, este suficient să aveți apă caldă și o cârpă moale!

Finisare: marginea lustruită pe două laturi Bucătărie pe stilul tău

Uneori, detalii fine pot conferi interiorului o distincție. Elegantele plite pe inducție, Whirlpool cu marginile lustruite pe două laturi vor transforma bucătăria într-un loc care vă va încânta ochii.

Producătorul își rezervă dreptul de a face modificări de design, functionalități și software fără notificări în prealabil. Materialele vizuale sunt cu titlu de prezentare. Pentru informații detaliate puteți apela la numarul de call center 021 9914.

Caracteristici

Informatii
Brand: Whirlpool
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Incorporabila: Da
Material: Sticla
Alimentare: Inductie
Programator electronic: Da
Inductie: Da
Pozitionare butoane: Frontal
Detalii butoane: Touch

Functii si optiuni
Functii speciale:
SMART SENSE
FLEXICOOK
IXELIUM
Booster - incalzire rapida: ECOBUSTER
Timer electronic: Da
Blocare comenzi: Da

Zone de incalzire
Numar de arzatoare: 4

Date tehnice
Culoare: Negru

Dimensiuni
Latime neta: 650
Adancime neta: 510
Inaltime neta: 54
Volum net: 0.0179
Greutate neta: 12.4
Latime bruta: 860
Adancime bruta: 600
Inaltime bruta: 130
Volum brut: 0.0671
Greutate bruta: 13.5

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate