Categorii de produse

Prajitor de paine Samus Daily, 800 W, 2 felii, 6 niveluri de prajire, Decongelare, Mecanism automat de ridicare a feliilor, Termostat reglabil, Negru/Argintiu

Cod: DAILY

5 stele
5.00 | (2 reviewuri)

Detalii produs

PRAJITOR DE PAINE SAMUS DAILY

 

 

 

Dezghețare și reîncălzire

Beneficiezi de multifuncționalitate. Poți prăji pâinea dar, în același timp, o poți degheța sau reîncălzi. Alege funcția care se potrivește nevoilor tale!

Felii ridicate automat

Introduci pâinea în cele două fante, selectezi gradul de rumenire și poți să prepari cafeaua sau ceaiul liniștit. Feliile de pâinea se vor ridica automat în momentul în care vor fi gata

Tăviță pentru reziduri

Uită de mizeria lăsată în urmă! Prăjitorul Samus are inclusă tăviță pentru reziduri, astfel că toate firimiturile se vor strânge acolo, iar tu o vei goli atunci când este cazul.

Răsfățul de dimineață

 

 

Bucură-te de un mic dejun delicios alături de felii de pâine prăjite perfect! Prăjitorul Samus Daily este simplu de folosit, maxim de eficient și se remarcă, în același timp, printr-un design modern și practic, fiind ușor de folosit și simplu de depozitat.

Pâine prăjită în cel mai scurt timp

 

 

Datorită puterii de 800 W, feliile de pâine se vor prăji perfect în doar câteva zeci de secunde. Economisește timp și prepară mic dejunul în mod rapid

6 trepte de rumenire

 

Îți place pâinea mai mult sau mai puțin prăjită? Alege gradul de rumenire dorit și îndeplinește-ți dorința prin simpla rotire de buton.

Caracteristici

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 24 luni

Date tehnice
Putere: 800 W
Capacitate(felii): 2
Trepte de prajire: 6
Culoare: Negru/Argintiu
Carcasa: Plastic
Altele:
Termostat reglabil
Mecanism automat de ridicare a feliilor
Dezgheţare
Reîncălzire
Oprire manuală
Tăviţă pentru firimituri
Loc depozitare cablu

Dimensiuni
Latime neta: 27 cm
Adancime neta: 17 cm
Inaltime neta: 17.5 cm
Greutate neta: 1.39 kg

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  2
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele Popa Corneliu 26 aug. 2021
De când îl folosesc,nu am avut nici o problemă.Funcționează perfect,decongelarea e foarte utilă (eu țin pâine feliată la congelator) .
Răspunde
5 stele Tibi Legrand 03 dec. 2020
Am acest prăjitor de pâine de peste 1 an, îl folosesc zilnic și funcționează perfect!Raport calitate-pret excelent!Samus este o firmă foarte bună,comercializează doar produse de calitate!Recomand!
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate