Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Purificator de aer Heinner HPA-M500, Flux de aer 500 m³, Filtru Hepa, Control touch, 3 viteze, Indicator calitate aer, Timer, Alb

Cod: HPA-M500

Adauga review
735.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 3 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Flux de aer (cadr) 500m³/h si arie acoperire: 35-60 m²

 

Cu un flux de aer de 500m³/h, purificatorul HPA-M500 asigura un aer mai curat pe o arie cuprinsa intre 35-60 m².

Control touch si display

 

Purificatorul HPA-M500 poate fi controlat extrem de usor prin panoul de control Touch, setezi functia dorita printr-o simpla apasare de buton. De asemenea, displayul iti va oferi informatii utile in permanenta, precum nivelul calitatii aerului (prin indicatori numerici).

Filtru multiplu (include hepa 13) 

Filtrul purificatorului este compus din mai multe straturi, fiecare dintre acestea avand un rol bine stabilit in a improspata aerul din camera (pana la 99.7%), astfel ca filtrul primar retine particulele mari (praf, scame), filtrul de carbon retine substantele nocive din aer si le descompune, elimina eficient mirosurile si o gama larga de gaze nocive, inclusiv formaldehida, filtrul HEPA 13 absoarbe particulele mici de praf (PM0.1) si purifica prin eliminarea acestora; iar ultimul filtru, din carbon activ microporos de inalta eficienta, ingredientele active ale filtrului cu catalizator rece absorb eficient formaldehida si poluantii proveniti de la lucrarile de amenajari interioare. 

Generator ioni negativi 

 

Punctul forte al purificatorului este generatorul de ioni negativi. Este un lucru foarte cunoscut faptul ca ionii negativi pot fi gasiti in stare naturala in mijlocul naturii si aduc foarte multe beneficii sanatatii, printre care: ajuta la imbunatatirea calitatii somnului, creste capacitatea pulmonara, alina durerile de cap si creste imunitatea impotriva alergiilor.

3 setari de viteza (inclusiv turbo) 

 

Purificatorul dispune de 3 setari de viteza, special pentru a asigura curatarea aerului din incapere in mod eficient. De asemenea, poate fi selectata si optiunea Turbo pentru situatiile in care considerati ca aerul necesita o curatare in profunzime. 

Mod silentios (sleep)

 

Prin activarea modului silentios, aparatul incepe sa functioneze la un nivel de zgomot foarte scazut, iar luminile panelului vor fi diminuate, astfel ca nu va deranja pe timpul noptii. 

Mod auto

 

Modul Auto ajusteaza modul de functionare al aparatului astfel incat acesta sa ofere cele mai bune rezultate raportat la mediul inconjurator, acesta asigura inclusiv activarea automata a modului silentios (SLEEP) atunci cand lumina din incapere este stinsa. 

Afisaj cu indicator numeric pentru nivelul calitatii aerului si senzor pentru substantele volatile (VOC)

 

Datorita senzorului care indica nivelul de calitate al aerului, vei primi feed-back in timp real in legatura cu nivelul de prospetime. Dupa preincalzirea senzorului de particule, vor fi afisate nivelul PM2.5 prin indicatori numerici si, de asemenea, nivelul de calitate a aerului prin calificativele “Clean”, “Fair” sau “Poor”. Senzorul VOC este responsabil pentru detectarea substantelor volatile si incadrarea lor prin termenii mentionati mai sus. 

Indicator curatare / Schimbare filtru

 

Purificatorul va oferi eficienta maxima la fiecare utilizare datorita indicatorului pentru curatarea sau schimbarea filtrului. Panoul aparatului include indicatori pentru starea fiecaruia dintre filtre (primar si compus). Este indicat ca filtrul sa fie curatat (cu un aspirator sau o perie) o data la doua saptamani si schimbat, in functie de mediul de functionare, o data la 3-6 luni. 

Blocare acces copii 

 

Setarile aparatului, in timpul functionarii, pot fi blocate prin apasarea simultan a butoanelor “FAN” si “Timer” timp de 3 secunde, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji in cazul in care copiii au access la acesta. Toate butoanele de pe panoul de control vor deveni inactive. Pentru deblocare, se efectueaza aceeasi setare. 

Informatii
Brand: Heinner
Garantie: 36 luni

Specificatii
Tip: Purificator aer
Trepte de viteza: 3
Putere (W): 35
Functii:
Filtrul Hepa
Filtrul de carbon activ
Generator de ioni
Indicator curatare filtru
Blocare acces copii
Indicator schimbare filtru
Control Touchscreen
Mod Auto
Mod Silentios
Indicator calitate aer
Timer
Alte informatii:
Recomandat pentru incaperi de 60 m²
Flux de aer purificat: 500 m³

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL