Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Robot de bucatarie Morphy Richards MixStar 400520EERROM, 650 W, Bol otel inoxidabil 4 L, 6 viteze, Inox/gri

Cod: 400520EERROM

Adauga review
1099.56 lei
reducere 290.56 lei (26%)
809.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Ușor de folosit datorită vizbilității procesului de mixare

 

 

Robotul de bucătărie MixStar este conceput pentru a facilita procesul de mixare, având ca principală caracteristică ușurința de manevrare. Design-ul inovator presupune amplasarea motorului sub bolul mixerului, oferind vizibilitate de deasupra, precum și un orificiu pentru a introduce ingrediente în timpul mixării. Schimbarea accesoriilor, detașarea bolului și folosirea treptelor de viteză au fost concepute în cel mai simplu și intuitiv mod pentru ca tu să îți duci la îndeplinire munca cu minim de efort.

Design compact, dar totodată puternic

 

 

 

Deoarece este conceput fără brațul de mixare, acest robot de bucătărie are dimensiuni mai mici și o înălțime mai joasă care permit o depozitare ușoară în dulapuri. Dacă decizi să îl depozitezi într-un spațiu deschis, MixStar se potrivește cu ușurință în orice spațiu și poate fi folosit chiar dacă este pus sub un dulap de bucătărie.

Ușor de depozitat

 

 

Pentru a preveni pierderea accesoriilor robotului multifuncțional sau a deteriorării bolului din cauza păstrării accesoriilor în interiorul lui, am conceput un spațiu inovator pentru depozitarea îngrijită a componetelor. Forma specială pentru depozitarea accesoriilor este amplasată în interiorul bolului fără a-l deteriora și este prevăzută cu orificii corespondente fiecărui accesoriu. Astfel, le ai pe toate la îndemână atunci când îți trebuie.

Capac pentru protecție

 

 

 

Mixarea poate cauza dezordine în bucătărie. De aceea, robotul de bucătărie MixStar include un capac transparent pentru protecție care acoperă toată suprafața bolului. Acest lucru îți permite să fii atent la procesul de mixare, păstrând, totodată, bucătăria curată.
Capacul bolului este prevăzut cu un orificiu cu capac individual pentru adăugarea ingredientelor, aspect ce facilitează încorporarea lichidelor și a altor ingrediente în compoziție fără grija murdăriei.

O pereche de raclete fine, încorporabile

 

 

Robotul de bucătărie MixStar include o pereche de raclete încorporabile care pot fi folosite împreună cu telurile și paletele de amestecare. Acestea se rotesc concomitent cu celelalte accesorii, curățând pereții bolului și ajutându-te să economisești mult timp și energie. De asemenea, acestea contribuie la încorporarea ingredientelor pentru mixul perfect.

Perechi de accesorii

 

 

 

MixStar este prevăzut cu perechi de accesorii care se rotesc în jurul axelor proprii, dar și în jurul bolului pentru a realiza un mix perfect. MixStar include două teluri, două palete pentru amestecare și două cârlige pentru frământare. Cele două teluri încorporează cu ușurință ingredientele în compoziție și sunt potrivite pentru aluaturi cu o compoziție medie sau groasă, paletele de amestecare acționează în tandem încorporând mult mai eficient aerul în compoziție decât mixerele planetare standard, iar cârligele pentru frământare, simulează mâinile talentate ale unui brutar artizanal.

Cronometru pentru măsurarea timpului

 

 

Pentru a realiza rețete ce necesită un timp specific de preparare, am încorporat un cronometru de timp digital. Acesta începe cronometrarea timpului atunci când începi să mixezi, se oprește atunci când iei o pauză și continuă cronometrarea când reiei mixarea. Atunci când începi o nouă etapă a rețetei, poți reseta cronometrul prin simpla apăsare a unui buton.

6 Viteze variabile și un motor de 650W

 

 

 

 

Chiar dacă MixStar este compact, acesta are capacitatea de a realiza orice amestec îți propui. Motorul de 650W, cele 6 viteze și perechile de accesorii îți permit să mixezi cu ușurință o varietate de ingrediente. Cu robotul de bucătărie MixStar, poți frământa pâine sau orice alt aluat, dar poți să și bați delicat albușuri sau frișcă.

Informatii
Brand: Morphy Richards
Garantie: 24 luni

Date tehnice
Putere: 650 W
Nr. Viteze: 6
Capacitate bol (L): Bol din inox, 4 L
Culoare: Inox - gri

General
Accesorii: Teluri,
Palete de amestecare
Cârlige pentru frământare
Altele:
Timer
Depozitare a accesorilor în interiorul bolului
Design compact

Dimensiuni
Latime neta: 32 cm
Adancime neta: 32 cm
Inaltime neta: 32 cm
Greutate neta: 5.68 kg

Evaluarea medie:
0 stele
0.00 / 5
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Diana 23 mai 2022
Raportul calitate/pret unul foarte bun. Robotul de bucatarie este util, mic, nu ocupa foarte mult spatiu, dar este puternic.
Recomand!
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL