Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Set de constructie Lego, Cutie deluxe forma caramida, 10914

Cod: LEGO6288648

Adauga review
249.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 0 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita
Stârnește curiozitatea copiilor prin învățarea practică și veselă. Ai forme și cărămizi LEGO® distractive, într-o gamă de culori super. Ai o mașină, ferestre, flori, baloane, cadouri și un tort pentru a inspira imaginația. De asemenea, mai ai cărămizi etichetate de la 1 la 5 pentru a te juca cu numerele. Este ușor să-ți inițiezi copilul în construcția creativă pentru a avea parte de beneficii de dezvoltare. Alege o cărămidă și dă-i drumul la joacă!
Prezintă micuțului primul său set de joacă LEGO® DUPLO®!
Product Oneliner
Introduce tinerii constructori în lumea jocului creativ și cu beneficii pentru dezvoltare cu acest prim set și cutie de jucării LEGO® DUPLO® pentru micuți.
Inspiră joaca creativă și adu beneficii nenumărate de dezvoltare cu această cutie deluxe în formă de cărămidă LEGO® DUPLO® versatilă - o combinație de cărămizi colorate și piese speciale, gândite pentru a stârni interesul oricărei tinere minți. Jucărie de construție LEGO pentru preșcolari – cu propria cutie de depozitare!În interiorul acestei cutii de depozitare vei găsi inspirație și idei care să stimuleze mințile tinere. Include o mașină, o fereastră, flori, baloane, cadouri, un tort, cărămizi numerotate de la 1 la 5 și o diversitate uimitoare de cărămizi LEGO® originale în culorile curcubeului. Iar dacă părinții și îngrijitorii se alătură distracției, vor lua parte la etape prețioase de dezvoltare ale micilor lor constructori.Jucării de construcție educative pentru micuțiSeturile de joacă LEGO® DUPLO® sunt un cadou minunat pentru micuți. Cu piese colorate, ușor de ținut în mână care stimulează imaginația și încurajează joaca, acestea pun în seama preșcolarilor controlul procesului de creație.
Vârsta recomandată
1+
Numar piese
50-99

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL