Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Frigider side by side Samsung RS68A8520S9, 609 L, No Frost, Racire/congelare rapida, Alarma, Display intern, Dozator gheata si apa, H 178 cm, Inox

Cod: RS68A8520S9

Adauga review
6001.00 lei
reducere 102.00 lei
5,899.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Design compact la exterior, capacitate mai mare în interior

Tehnologia SpaceMax™

Depozitezi mai multe alimente într-un interior foarte spațios de 609 litri*. Tehnologia originală SpaceMax™ folosește o izolație specială de înaltă eficiență care permite pereților să fie mult mai subțiri, fără a compromite eficiența energetică. Deci, creează mult mai mult spațiu de stocare în interior, fără a crește dimensiunile exterioare.

*Capacitatea este diferită pentru fiecare model.

Alege între 5 moduri de conversie la cerere


 

Smart Conversion™

Bucură-te de de metoda supremă de stocare flexibilă cu funcția Smart Conversion™. Folosind tehnologia Twin Cooling, poți comuta între 5 moduri. Pur și simplu convertești congelatorul într-un frigider, pentru a stoca mai multe alimente proaspete. Oprești frigiderul sau congelatorul* pentru a economisi energie. Sau folosești congelatorul ca un frigider mic.

* Când funcțiile de refrigerare sau de congelare sunt în modul oprit, temperatura frigiderului sau a congelatorului rămâne sub 15℃, pentru a preveni mucegaiul și mirosurile, utilizând un nivel scăzut de electricitate. Frigiderul sau congelatorul nu pot fi oprite independent. NU PĂSTRA ALIMENTE SAU BĂUTURI ÎN FRIGIDER CÂND FUNCȚIILE DE REFRIGERARE SAU DE CONGELARE SUNT ÎN MODUL OPRIT. 15℃ NU ESTE O TEMPERATURĂ SUFICIENT DE RECE PENTRU A PREVENI ALTERAREA.

Optimizează temperatura și umiditatea prin răcire independentă

 

Twin Cooling Plus™

De 2 ori* mai multă prospețime. Sistemul Twin Cooling Plus™ optimizează temperatura și umiditatea în frigider și congelator contribuind la menținerea alimentelor mai proaspete, pentru mai mult timp. Răcește separat frigiderul și congelatorul, așa că nu te confrunți niciodată cu mirosuri nedorite.

Mai puțin spațiu irosit, mai mult loc pentru depozitat alimente

Flat Duct

Obține mai mult spațiu fără a compromite performanța. Spre deosebire de frigiderele convenționale, peretele de pe spatele frigiderului este subțire și complet plat, ceea ce minimizează spațiul neutilizat și creează mai mult spațiu pentru depozitarea alimentelor. Dar se răcește și se ventilează la fel de eficient, astfel încât totul rămâne proaspăt și gustos.

Accesibilitate perfectă

 

 

 

 

 

 

Display minimalist, acces ușor

Controlul facil îmbunătățește designul minimalist, deoarece comenzile sunt ascunse discret în interior, dar ușor accesibile când deschideți ușa. Comenzile sunt la îndemâna brațului, chiar și de pe un scaun cu rotile, și pot fi utilizate cu o singură mână, asigurând o accesibilitate mai bună pentru persoanele cu dizabilități.

Mai puțină energie și zgomot

 

 

 

 

 

 

Tehnologia Digital Inverter

Bucură-te de mai puțin zgomot și de o eficiență energetică mai mare. Spre deosebire de compresoarele convenționale, compresorul Digital Inverter își reglează automat viteza, ca răspuns la nivelul de răcire. Deci, este mai silențios decât o bibliotecă, producând doar 37dB (B). De asemenea, respectă noile reglementări energetice, economisindu-ți banii.

Prospețime de durată

 

 

 

 

 

 

 

 

Răcire de precizie pentru prospețime maximă

Păstrează prospețimea, aroma și textura alimentelor pentru mai mult timp. Sistemele de răcire independente, din fiecare compartiment, răcesc uniform fiecare colț. Izolația avansată reduce orice fluctuație, oricât de cald sau de rece ar fi afară. De asemenea, compresorul Digital Inverter detectează și controlează cu precizie temperatura.

Mai multă gheață, mai mult spațiu

 

 

 

 

 

 

Indoor Ice Maker

Creează mai mult spațiu, pentru a stoca mai multe alimente, dar având în continuare suficientă gheață cu Indoor Ice Maker. Întrucât este încorporat în ușă, îți oferă spațiu de stocare suplimentar, eliberând spațiul din raftul congelatorului. În același timp, produce și stochează destulă gheață iar prin capacul său transparent din plastic poți vedea cu ușurință câtă a mai rămas.

Instalezi oriunde

 

 

 

 

 

 

 

Dozator de apă și gheață fără racordare

Instalează frigiderul oriunde, fără instalații sanitare care consumă timp sau țevi care nu sunt estetice. Are un rezervor de apă mare, fără BPA*, pentru dozatorul de apă și de gheață, fără instalare. Deci, poate fi așezat în aproape orice locație. Și nu este nevoie să schimbi regulat filtrul de apă, economisind timp și bani.

*Bisfenolul A (BPA) se găsește în materialele plastice din policarbonat și în rășinile epoxidice, care sunt adesea folosite în recipiente pentru alimente și băuturi, fiind corelat cu posibile efecte negative asupra sănătății.

Răcire rapidă și gheață când vrei tu

Power Cool / Power Freeze

Frigiderele noastre produc aer foarte rece, foarte rapid. La o apăsare de buton, Power Cool răcește rapid alimentele și băuturile, iar Power Freeze congelează alimente sau produce gheață pentru orice cocktail vrei să faci.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Frigider Side by side
Incorporabil: Nu

Specificatii generale
Tehnologie racire: No Frost
Volum total: 609 L
Volum total litri: Peste 450 L
Volum frigider: 402 L
Volum congelator: 207 L

Compartiment frigider
Cutie fructe / legume: Da
Rafturi pe usa: Da
Compartiment sticle pe usa: Da
Suport oua: Da
Dozator apa: Dozator gheață & apă (Fără instalații)
Functie Super racire: Da
Functie Vacanta: Da

Compartiment congelator
Capacitate de congelare (Kg/24h): 15
Functie super congelare: Da
Detalii compartimente:
2 sertare
4 rafturi
Sistem cuburi de gheata: Auto Indoor I/M
Raft pe usa: Da

Detalii tehnice
Consum energetic (kW/an): 395
Autonomie fara curent (ore): 5
Clasa climatica: SN, N, ST, T
Nivel de zgomot (dB): 36
Alte caracteristici:
Twin Cooling Plus
Compresor Digital Inverter
Debit multiplu
Culoare: Inox
Agent frigorific: R600a

Functionalitate
Control: Afișaj Intern (Ice Blue)
Iluminare interioara: Top LED
Maner: Încastrat
Avertizare usa deschisa: Da

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: F

Dimensiuni
Latime neta: 91.2 cm
Adancime neta: 71.6 cm
Inaltime neta: 178 cm
Greutate neta: 113 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL