Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Side by Side Samsung Display Family Hub™ RS6HA8891B1/EF, 614L, No Frost, Twin Cooling Plus, Metal Cooling, SmartThings Wi-Fi, Camera View Inside*, Meal Planner, Dozator de apa si gheata, Clasa E, H 178 cm, Dark Inox

Cod: RS6HA8891B1

Adauga review
11,325.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Family Hub - Cand tehnologia face dintr-un frigider inima casei tale!

Family Hub™ te ajută să cumperi și să folosești toate alimentele într-un mod eficient, dar și să controlezi ușor dispozitivele inteligente din casă. Astfel, devine locul de unde îți poți planifica listele de cumpărături, de unde poți păstra legătura cu familia și chiar locul unde ai acces la conținutul tău video sau muzica ta, prin smart mirroring de pe televizor* sau smartphone**. Poți trimite de la mesaje, fotografii și videoclipuri, până la informații și programe.

* Televizoare compatibile: modele 2015-2017 de Smart TV: seria J/K/MU6400 sau mai mare, modele 2018 de Smart TV: seria NU7400 sau mai mare, modele 2019 de Smart TV: seria Q60R sau mai mare, modele 2020-2021 de Smart TV: seria Q70 sau mai mare și televizoare Lifestyle (The Frame, The Serif, The Sero – excluzând The Frame 32"). Te rugăm să verifici informațiile de compatibilitate pentru televizoarele noi pe samsung.com. Este posibil să nu funcționeze când software-ul TV Samsung este schimbat. ** Compatibil cu toate aplicațiile principale de pe modelele Samsung Galaxy S6 sau ulterioare, care rulează Android 8.1 sau o versiune ulterioară. Există actualizări software disponibile (politica de servicii poate fi modificată în orice moment și fără notificare).

Vezi ce ai în frigider, oriunde ai fi - Camera View Inside (+ identificarea automată a datei de expirare a produselor)

Poți verifica ce ai în frigider oricând, oriunde, direct pe smartphone-ul tău* sau direct de pe ecranul integrat al frigiderului, fără să mai deschizi ușa. Camera internă View Inside** îți arată ce mâncare ai, astfel încât să poți verifica cu ușurință când ești la cumpărături, poți crea ușor liste de cumpărături, remindere sau notițe. În plus, camera internă identifică data de expirare a produselor, astfel fiind mult mai ușor ca în frigiderul tău să fie totul mereu proaspăt și să nu mai faci deloc risipă.

*Este nevoie de aplicația SmartThings, disponibilă pe Android sau iOS. **Specificațiile obiectivului camerei cu obiectiv cu unghi ultra larg, diferă în funcție de model: RS6HA8891 sau RS6HA8880.

Pregătește mai ușor mâncarea voastră preferată - Meal Planner rapid

E mai ușor ca niciodată să gătești mâncarea pe care familia ta o iubește. Folosind inteligența artificială și profilarea alimentelor, aplicația Recipes îți înțelege nevoile și îți oferă rețete delicioase, cu instrucțiuni simple. Meal Planner-ul săptămânal îți sugerează ce să gătești în fiecare zi, în funcție de ceea ce îți place și de ceea ce ai deja în frigider.

*Imaginile afișate pot fi diferite de produsul real.

Cumpără mai eficient și redu risipa alimentară - Lista de cumpărături

 

 

 

 

 

 

Planifică mesele și cumpără alimentele de care ai nevoie cu aplicația Shopping List. Adaugă ingredientele de care ai nevoie pe listă, sincronizează lista cu telefonul tău și verifică ce mai trebuie să cumperi când ajungi la magazin.

Găsește și păstrează ușor rețetele preferate - Rețete Smart

Gătește mai ușor mâncarea pe care familia ta o iubește. Aplicația Recipes îți oferă rețetele care îți vor plăcea, alături de instrucțiuni simple de preparare. De asemenea, poți descoperi rețete noi foarte ușor, folosind diverse opțiuni de căutare sau pur și simplu întrebând Bixby și salvându-ți favoritele.

Sugestii optime pentru cuptorul inteligent

Economisește timp și efort când pregătești masa. Folosește funcția Recipe to Oven, iar Family Hub™ îți va recomanda rețetele pentru cuptoare smart* și va monitoriza procesul de pregătire. Accesează „Smart Recipe”, selectează o rețetă și apasă pe butonul „Send to Oven”, iar acesta îți sugerează cele mai bune setări pentru cuptorul tău smart.

* Dispozitive compatibile: Samsung NV6300 / NQ6300.

Muzică & divertisment non-stop - TuneIn / Spotify

Gătitul devine mai plăcut, iar petrecerile mai distractive. Bucură-te de muzică fără întreruperi cu sunet HiFi prin difuzorul integrat de 25W și ascultă melodiile tale preferate pe Spotify. Sau, bucură-te de divertisment non-stop, accesând posturi de radio globale, știri, podcasturi și emisiuni de comedie, direct prin TuneIn.

Urmărește conținutul de pe telefon sau televizor în timp ce gătești - SmartView direct de pe telefon sau TV

Poți accesa ușor cele mai populare aplicații de streaming și rețele sociale. Aplicația SmartView poate afișa pe ecranul frigiderului tau Family Hub™, orice se difuzează pe un Samsung Smart TV* și îți permite să vizualizezi și să controlezi milioanele de aplicații disponibile pe smartphone-ul tău**.

* Televizoare compatibile: modele 2015-2017 de Smart TV: seria J/K/MU6400 sau mai mare, modele 2018 de Smart TV: seria NU7400 sau mai mare, modele 2019 de Smart TV: seria Q60R sau mai mare, modele 2020-2021 de Smart TV : seria Q70 sau mai mare și televizoare Lifestyle (The Frame, The Serif, The Sero – excluzând The Frame 32"). Te rugăm să verifici informațiile de compatibilitate pentru televizoarele noi pe samsung.com. Este posibil să nu funcționeze când software-ul TV Samsung este schimbat. ** Compatibil cu toate aplicațiile principale de pe modelele Samsung Galaxy S6 sau mai recente, care rulează Android 8.1 sau o versiune ulterioară.

Accesează cu ușurință site-uri web și servicii online - Internet

 

 

 

 

 

 

Accesează serviciile web preferate*, fără computer sau dispozitiv mobil. Folosind aplicația încorporată pentru a naviga pe Internet, poți vizualiza conținut online, cum ar fi știri, rețele sociale și multe altele. De asemenea, poți crea comenzi rapide pe ecranul de pornire sau poți salva link-uri către site-urile web preferate, astfel încât să le poți accesa rapid.

Distribuie cu ușurință noutățile și momentele de familie

Împărtășește cu ușurință noutăți, mesaje, momente speciale, fotografii și videoclipuri prin Family Board. Folosește ecranul integrat pentru a trimite fotografii și clipuri video, pentru a posta stickere, a desena imagini, pentru a scrie notițe de mână și pentru a partaja diverse programe și link-uri, chiar și pentru a descărca o aplicație pentru redarea muzicii.

Obține instant informații și știri utile

 

 

 

 

 

 

Fii la curent cu informațiile importante! Morning Brief afișează automat prognoza meteo, mementourile despre mâncare și calendarul tău* pe ecranul frigiderului, la o oră stabilită sau când deschizi ușa. Îl poți activa folosind și recunoașterea vocală Bixby. De asemenea, Morning Brief îți poate oferi și cele mai recente știri.

* Pentru a utiliza un calendar personal, cum ar fi calendarele Google și Microsoft, mai întâi trebuie să-ți conectezi contul Samsung.

Nu uita niciodată de evenimentele importante din familie - Calendar

 

 

 

 

 

 

Asigură-te că nu pierzi niciodată un eveniment în familie. Aplicația Calendar îți permite să partajezi și să verifici programul membrilor familiei, dintr-o privire. Poți actualiza însemnările de pe frigider sau de pe un smartphone și poți sincroniza programele cu calendarele Google și Microsoft*. Așa că nu vei uita datele importante!

* Pentru a utiliza un calendar personal, cum ar fi calendarele Google și Microsoft, mai întâi trebuie să-ți conectezi contul Samsung.

Păstrează legătura cu toată familia

 

 

 

 

 

 

Bucură-te de un mod cu adevărat distractiv și eficient de a comunica mereu cu familia ta. Folosind aplicațiile Memo, To-do și Gallery, poți trimite rapid memento-uri, liste de sarcini, instrucțiuni, programe pentru activități și fotografii. Când cineva se apropie de frigider, ecranul de pornire se aprinde, astfel încât să poată vedea ce ai notat.

Lasă-ți degetele să poarte discuția- White Board

 

 

 

 

 

 

Evită deranjul de a găsi un pix și o hârtie pentru a lăsa mesaje personalizate membrilor familiei. Cu aplicația White Board poți crea mesaje folosindu-ți doar degetul, poți desena imagini sau poți scrie texte de mână. Poți folosi chiar și emoticoane, iar ceilalți membri ai familiei îți pot răspunde cu mare ușurință.

Află ceva fascinant în fiecare zi - Trivia

 

 

 

 

 

 

Ține-ți familia informată cu doza zilnică de curiozități. Caracteristica Trivia afișează o serie de informații utile, îți arată evenimente și cuvinte inspirate, fapte istorice fascinante și semnificații ale cuvintelor neobișnuite. Iar întrebarea zilei va da tuturor de gândit!

Controlează-ți casa mai simplu și mai inteligent - SmartThings

Casa ta devine mai inteligentă cu SmartThings*. Folosind vocea sau o atingere pe ecran, poți controla instantaneu dispozitivele inteligente. Poți să le pornești/oprești, să ajustezi setările, să coordonezi activitățile și să limitezi consumul de energie.

* Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. Sunt necesare o conexiune Wi-Fi și un cont Samsung.

Verifică ce se întâmplă în orice încăpere - SmartThings Cams

Verifică mai ușor ce se întâmplă în jurul casei tale. Aplicația SmartThings Cam se conectează la orice cameră video compatibilă cu Wi-Fi*, astfel încât poți vizualiza diferite zone din casă direct de pe ecranul frigiderului. Dacă ai instalat o cameră video 360 de grade, poți regla inclusiv unghiul camerei pentru a vedea întregul spațiu.

Bucură-te de un mod de viață mai inteligent - Bixby

Fă-ți viața mult mai simplă și mai eficientă cu Bixby*, disponibil pe smartphone-urile Samsung Galaxy. De la setarea alarmelor până la recomandarea rețetelor, Bixby face exact ce îi ceri. Se poate adapta nevoilor tale, învățându-ți rutinele și preferințele, astfel încât devine din ce în ce mai util cu trecerea timpului.

*Bixby este asistentul vocal Samsung cu inteligență artificială (AI) / Internet of Things (IoT). În Bixby, fiecare țară acceptă diferite limbi. Bixby este disponibil în engleză, franceză, germană, italiană și spaniolă. Nu toate accentele, dialectele și expresiile sunt recunoscute. Lista de funcții, care pot fi controlate prin comenzi vocale, prin Bixby, va continua să se extindă. Funcționalitate mobilă compatibilă cu seria Samsung Galaxy 8 sau mai mare, cu funcții Bixby. Conectarea la contul Samsung și rețeaua de date (Wi-Fi sau conexiune la internet) sunt necesare pentru a opera pe deplin funcțiile Bixby. Serviciile Asistentului vocal pot fi suspendate sau întrerupte în orice moment.

Efectuează și primește apeluri telefonice, fără a-ți folosi mâinile - Apel Bluetooth

Efectuează sau primește apeluri când gătești, fără să ții telefonul în mână. Folosind conexiunea Bluetooth, frigiderul se poate conecta perfect la smartphone-ul tău*. Deci, poți răspunde cu ușurință sau poți apela contactele folosindu-ți doar vocea.

*Funcția de a răspunde la apeluri folosindu-ți doar vocea este disponibilă cu orice smartphone, dar funcția de a efectua apeluri folosindu-ți exclusiv vocea este disponibilă exclusiv cu smartphone-urile Samsung Galaxy.

Vezi cine e la ușă, direct din bucătărie - Ring

Vezi cine te caută la ușă, fără a părăsi bucătăria, folosind aplicația Ring. Când cineva apasă pe sonerie* sau declanșează senzorul de mișcare, vei primi o notificare pe ecranul Family Hub™ și vei putea vedea cine este la ușă, vei putea vorbi și auzi ce spun.

* Compatibil cu Ring Video Doorbell Elite /Ring Video Doorbell Pro cu Chime Pro / Spotlight Cam Mount / Spotlight Cam Wired / Stick Up Cam Battery / Video Doorbell / Video Doorbell 2 / Video Doorbell 3 / Video Doorbell Pro.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Frigider Side by side
Incorporabil: Nu

Specificatii generale
Tehnologie racire: No Frost
Volum total: 614
Volum total litri: Peste 450 L
Volum frigider: 389
Volum congelator: 225
Functii speciale:
Twin Cooling Plus
Debit multiplu
Metal Cooling Duct
WiFi Embedded

Compartiment frigider
Dezghetare: Automata
Numar rafturi cabinet: 4
Cutie fructe / legume: 2
Rafturi pe usa: 5
Suport oua: Da
Dozator apa: Dozator cu filtru de apă
Functie Super racire: Da
Functie Vacanta: Da

Compartiment congelator
Caracteristici congelator:
4 rafturi
Compartimente pe ușă 2
Sertare 2
Decongelare: Automata
Capacitate de congelare (Kg/24h): 15
Functie super congelare: Da
Dozator gheata: Da

Detalii tehnice
Consum energetic (kW/an): 346
Autonomie fara curent (ore): 5
Clasa climatica: SN, N, ST, T
Nivel de zgomot (dB): 36
Culoare: Negru
Agent frigorific: R600a

Functionalitate
Control: Family Hub LCD
Iluminare interioara: Top LED
Maner: Încastrat
Avertizare usa deschisa: Da

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: E

Dimensiuni
Latime neta: 91.2 cm
Adancime neta: 71.6 cm
Inaltime neta: 178 cm
Greutate neta: 117 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL