Categorii de produse

Side by side Samus SSX-660NF+, Full No Frost, 517 L, Display LCD, Mod Smart, H 177 CM, Inox

Cod: SSX-660NF+

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

Detalii produs

Soluția pentru casa modernă

Modernismul devine din ce în ce mai accentuat în casele românilor, iar Samus vine cu soluții elegante în sprijinul tău. Noul Side by Side Samus SSX-660NF+ se remarcă printr-o eleganță deosebită si surprinde printr-un design modern ce se adapteaza instant în bucătăria ta. Inox-ul din care este confecționat îi oferă o valoare estetică deosebită și îi mărește durata de viață. În plus, este atât de ușor de curățat: cu o cârpă uscată sau o lavetă înlături instant orice urmă de murdărie.

Full No Frost

 

 

 

 

Bucură-te de tot confortul! Cu ajutorul sistemului No Frost uiți de dezghețarea manuală a frigiderului și congelatorului. Aerul rece va circula uniform în interiorul celor două compartimente și își va menține o temperatură constantă, evitându-se, astfel, formarea gheții.

Clasă energetică A+

 

 

 

 

 

 

Încadrat în clasa energetică A+, Side by Side-ul Samus te ajută să economisești. Factura la curent va fi cu până la 25% mai mică ( comparativ cu un produs similar din clasa energetică A ), consumul anual fiind de 402 kWh/an.

Volum mare 556 litri

 

 

 

 

 

Cu un volum total de 556 litri, side by side-ul Samus este perfect pentru a răspunde nevoilor tale și ale familiei tale. Încăpător și inteligent compartimentat, accesta se remarcă printr-o utilitate sporită și fiabilitate.

Display Led Touch Control

 

 

 

 

 

Dorințele tale sunt la o atingere de buton distanță! Cu ajutorul panoului Touch Control setezi rapid temperatura dorită din interiorul frigiderului și a congelatorului și selectezi programul de funcționare dorit. Iar datorită display-ului LED elegant, vei vedea tot timpul numărul de grade din cele două compartimente ale side by side-ului

Smart Mode

 

 

 

 

Lasă side by side-ul să își facă treaba singur! Setând funcția Smart Mode, acesta își va seta singur temperaturile din cele două compartimente, frigider și congelator, în funcție de temperatura ambientală. Cu Samus SSX-660NF+ uiți de griji!

Eco Mode

 

 

 

 

 

Economisești mai mult decât crezi! Seteaza modul ECO, iar frigiderul va funcționa optim la cel mai mic consum de energie posibil.

Super Cooling

 

 

 

 

Păstrează alimentele proaspete o perioadă mai îndelungată de timp. Imediat cum le-ai cumpărat găsește-le locul potrivit în frigider, apasă funcția Super Cooling, iar temperatura din frigider va scădea, timp de 2 ore, la cea mai joasă temperatură, de 2 grade.

Astfel, produsele recent introduse în frigider sunt răcite mai repede, iar cele care se aflau deja în interior sunt protejate de la a se încălzi. După aproximativ 2 ore temperatura va reveni la cea setată inițial.

Super Freezing

 

 

 

 

Bucură-te de o congelare rapidă! Păstrează prospețimea și gustul desăvârșit ale fructelor, legumelor sau cărnii cu ajutorul funcției Super Freeze.

Printr-o simplă atingere a tastei dedicate acesteia temperatura din interiorul congelatorului va scădea la maximul de -22 grade, iar alimentele tale se vor congela într-un ritm rapid. După aproximativ 6 ore, temperatura din interiorul congelatorului va reveni la cea setată inițial.

Siguranță 100%

 

 

 

 

 

Pentru a evita orice fel de accidente si folosirea neccorespunzătoare a aparatului frigorific, poți bloca display-ul touch control după setările făcute. Iar în cazul în care uiți vreodată una din uși deschise, dupa 90 de secunde o alarmă va porni și te va anunța că trebuie sa le închizi.

Lumină interioară LED

 

 

 

 

 

 

Ai tot timpul alimentele la vedere. Becul LED situat în partea superioară asigura vizibilitate maximă în orice colț al frigiderului sau congelatorului. În plus, sistemul LED te ajută să economisești, comparativ cu un bec interior normal.

Caracteristici

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 36 luni

Tipologie
Tip aparat: Frigider Side by side
Incorporabil: Nu

Specificatii generale
Tehnologie racire: No Frost
Volum total: 517 L
Volum total litri: Peste 450 L
Volum frigider: 345 L
Volum congelator: 172 L
Functii speciale: FULL NO-FROST

Compartiment frigider
Cutie fructe / legume: Da
Rafturi pe usa: Da
Compartiment sticle pe usa: Da

Compartiment congelator
Capacitate de congelare (Kg/24h): 10
Detalii compartimente:
2 sertare
4 rafturi
Raft pe usa: Da

Detalii tehnice
Consum energetic (kW/an): 414
Autonomie fara curent (ore): 9
Clasa climatica: ST
Nivel de zgomot (dB): 43
Dimensiuni (mm): 905x670x1770
Greutate: 90 kg
Culoare: Inox
Detalii culoare: Inox(uşi) / laterale argintii

Functionalitate
Control: Afişaj electronic LCD
Iluminare interioara: Da, LED
Stele: 4

Dimensiuni
Latime neta: 900
Adancime neta: 660
Inaltime neta: 1770
Volum net: 1.0514
Greutate neta: 90
Latime bruta: 972
Adancime bruta: 710
Inaltime bruta: 1862
Volum brut: 1.3936
Greutate bruta: 98

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: F
Clasa eficienta energetica: A+

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele Denisa Dragomir 08 aug. 2021
Am achiziționat acest produs si eram putin sceptică pana l-am ales fiindca nu stiam ce calitate are si daca isi face treaba.....
Acum pot spune ca am facut cea mai bună alegere,este încăpător si calitatea este wow.Se curăța usor si este silentios
Merita sa fie in casa fiecaruia
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate