Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Smartwatch Samsung ACTIVE 2 44mm R820, Stainless steel, Silver

Cod: PHT13814

Adauga review
1,549.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Confort personalizat la încheietura mâinii

Alege aspectul și confortul oferit de un partener de wellness pe care vei dori să îl ai non-stop alături de tine. Galaxy Watch Active2 poate fi personalizat încă din prima zi, începând cu alegerea modelului (Bluetooth sau LTE), a dimensiunii (44 mm sau 40 mm), a designului (din oțel inoxidabil sau aluminiu ușor), precum și cu a brățărilor asortate.

* Disponibilitatea modelelor poate varia în funcție de țară și operator.

Spațiu generos pe ecran

Spațiu maximizat cu ajutorul unui ecran fără margini amplasat pe o carcasă elegantă, dotată cu o ramă tactilă pentru comenzi rapide. Galaxy Watch Active2 dispune de un afișaj mărit, cu ecran culoare neagră, și de margini aproape invizibile, ce oferă mai mult spațiu pentru informațiile de care ai nevoie.

Obține un aspect asortat stilului tău #withGalaxy

Completează-ți stilul cu un cadran de ceas care se asortează cu culoarea și materialul curelei. Când cumperi o curea de ceas și scanezi codul QR de pe pachet, vei primi un link către Galaxy Store pentru a descărca un cadran de ceas asortat.

*Curelele în culori multiple se comercializează separat. *QR Code este marcă comercială a Denso Wave Inc. *Modelele de curele disponibile pot varia în funcție de țară. *Imagine simulată în scop ilustrativ. *Funcția My Style funcționează pe smartphone-urile Android asociate cu Samsung Galaxy Watch Active2. Cadranul și cureaua asortată cu QR Code funcționează pe smartphone-urile asociate cu Samsung Galaxy Watch Active2.

Un ceas personalizat conform dorințelor tale

Combină și asortează pentru a obține un ceas care se potrivește look-ului tău. Alege dintr-o gamă largă de curele și creează-ți propriul Galaxy Watch Active2 personalizat.

Monitorizează-ți activitatea sportivă de la încheietura mânii

 

 

 

 

 

 

 

 

Galaxy Watch Active2 îți poate urmări mișcările, așa că pune-l la mână și începe antrenamentul. După adăugarea înotului la activitățile monitorizate automat, acum beneficiezi de monitorizare pentru șapte tipuri de exerciții, iar monitorizarea manuală funcționează pentru toate tipurile de activități, oferindu-ți zeci de variante. Funcția de antrenor pentru alergare îți oferă sfaturi utile în timp real.

* Destinat numai pentru scopuri generale de wellness și fitness.* Funcția de monitorizare a nivelului de fitness poate fi utilizată independent, dar datele stocate în ceas vor mai putea fi afișate doar parțial după o anumită perioadă de timp. Se recomandă asocierea cu un smartphone pentru a putea stoca toate datele.

Asistență completă pentru starea de sănătate

 

 

 

 

 

 

 

 

Un corp și o minte sănătoasă cu ajutorul unui ceas ce are grijă de ambele. Folosește funcția de monitorizare a stresului pentru a urmări nivelul de stres atunci când te simți tensionat și efectuează exercițiile de respirație ghidată sugerate pentru a îți relaxa.

* Destinat numai pentru scopuri generale de wellness și fitness.* Funcția de monitorizare a stresului este disponibilă în toate țările, mai puțin Angola, Cipru, Algeria, Canada și Thailanda.* Funcția de gestionare a somnului/stresului de pe ceas poate fi folosită independent, dar datele stocate în ceas vor fi afișate parțial numai după o anumită perioadă de timp. Se recomandă asocierea cu un smartphone pentru a putea stoca toate datele.

Monitorizarea ritmului cardiac pentru liniștea sufletească

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monitorizarea sănătății tale este în centrul funcțiilor oferite de Galaxy Watch Active2, cu opt fotodiode pe partea din spate a carcasei cu un nou design, curbat, care se mulează pe încheietura mâinii. Funcția de monitorizare a stării de sănătate urmărește ritmul cardiac și îți trimite o alertă atunci când acesta depășește sau este sub nivelul normal.

* Destinat numai pentru scopuri generale de wellness și fitness.* Funcția de monitorizare a ritmului cardiac pe ceas poate fi utilizată independent, dar datele stocate în ceas vor fi afișate parțial numai după o anumită perioadă de timp. Se recomandă asocierea cu un smartphone pentru a putea stoca toate datele.

Mai multe funcții pentru a te ajuta să fii în formă

Intensifică-ți experiența de fitness cu modelul exclusiv Galaxy Watch Active2 Under Armour Edition. Acces MVP la serviciul MapMyRun pe o perioadă de 6 luni și cadranul UA ediție limitată sunt beneficii de nerefuzat. Funcția de antrenor pentru forma fizică și pentru fitness îți oferă feedback în timp real în funcție de datele privind cadența și multe altele.

* Disponibilitatea ediției limitate Under Armour poate varia în funcție de țară și de operator.* Funcția de Antrenor pentru forma fizică în timp real este disponibilă doar pentru modelul Under Armour Edition.

Energie pentru întreaga zi

Ia cu tine ceasul Galaxy Watch Active2, dotat cu o baterie ce ține toată ziua, sau chiar mai mult la o utilizare normală. Odată întors acasă, este suficient să-l așezi pe încărcătorul wireless magnetic compact pentru a reîncărca bateria fără conectori sau cabluri.

* Durata de viață efectivă a bateriei variază în funcție de mediul de rețea, caracteristicile și aplicațiile utilizate, frecvența apelurilor și a mesajelor, numărul de încărcări, precum și de mulți alți factori.* Conform evaluărilor făcute de Samsung. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare și de alți factori.

Un ceas care ține pasul cu tine, oriunde ai merge

 

 

 

 

 

 

 

Ia ceasul cu tine și pe cărări mai puțin bătătorite. Galaxy Watch Active2 te poate însoți în orice situație, datorită rezistenței la apă și praf conform standardelor IP68 și 5ATM, la care se adaugă o rezistență la șocuri de clasă militară, pentru a-l putea utiliza în orice condiții.

* Galaxy Watch Active2 rezistă la apă până la o adâncime de 50 de metri, conform standardului ISO 22810:2010. Nu este potrivit pentru scufundări sau activități care implică presiune sub apă. Dacă dispozitivul sau mâinile tale sunt ude, va trebui să le usuci înainte de utilizarea dispozitivului. * Respectă standardul militar american (MIL-STD-810G)

Aplicații care îți deschid noi orizonturi

Îmbunătățește-ți viața cu aplicații diverse, de la aplicațiile Galaxy obișnuite la o mare varietate de aplicații terțe descărcabile. Descarcă aplicații pentru a-ți crea o colecție personală de sfaturi inteligente, pe care le poți consulta direct de la încheietura mâinii.

* Disponibilitatea aplicațiilor pentru Galaxy Watch Active2 poate diferi în funcție de operator sau țară.

Conectează-te cu dispozitivul tău

 

 

 

 

 

 

 

 

Compatibilitate ridicată atât cu smartphone-urile din gama Galaxy cât și cu alte modele. Să începem prin a vedea ce dispozitive sunt compatibile cu dispozitivul Galaxy Watch Active2.

*Android : Android 5.0 (L OS) sau mai recent, 1,5GB RAM sau mai mult (Samsung/Non Samsung) ** iOS: iPhone 5 sau mai recent, iOS 9.0 sau mai recent.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Caracteristici
Slot SIM: Nu
Tip produs: Smartwatch
Bluetooth: v5.0
Dimensiune Display (inches): 1.4
Tip baterie: 340mAh
Rezolutie (pixeli): 360 x 360 (Super AMOLED)
Culoare: Stainless steel Silver
Compatibilitate: Wi-Fi

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL