Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Soundbar Samsung HW-Q70T, 330 W, 3.1.2 canale, Subwoofer wireless, Dolby Atmos, Bluetooth, Wi-Fi, Negru

Cod: HW-Q70T

Adauga review
1,849.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Partenerul ideal al televizorului QLED.

* Imaginile sunt simulate în scop ilustrativ. Specificațiile, designul și GUI (interfața grafică pentru utilizator), care nu afectează performanța produsului, pot fi modificate fără notificare. * Televizor este vândut separat.

Experți în inovații sonore

Samsung Audio Lab

Testat și ajustat în cadrul California Audio Lab, acolo unde inginerii noștri de sunet folosesc cele mai avansate tehnologii acustice și modelare computerizata de ultima ora pentru a-ți oferi un sunet perfect echilibrat, care umple întreaga încapere.

Sunetul captivant care te învaluie

Explorează profunzimile sunetului cu Dolby Atmos și DTS: X. Cu ajutorul celor doua tehnologii, soundbarul îți oferă un sunet de o calitate cinematografică

Q Soundbar și QLED TV, armonia perfectă

Q-Symphony

Soundbar-ul Q70T se sincronizează cu televizorul Samsung și redau împreună un sunet cuprinzător. Functia Q-Symphony combină sunetul televizorului cu cel al soundbar-ului, oferindu-ți un nou nivel de profunzime acustică, astfel încât să te poți bucura de conținutul tău preferat.

* Funcțiile pot să nu fie compatibile cu toate televizoarele Samsung. * Funcțiile pot varia în funcție de modelul de televizor. * Funcția necesită doar conexiune prin cablu la TV, fără a include conexiunea fără fir la TV.

Experiență audio captivantă

Adevăratul sunet 3.1.2 Ch

Muzica prinde viață prin controlul vocal

Control vocal

Nu îți aduci aminte titlul? Bucură-te de Soundbar în modul hands-free, folosind controlul vocal Alexa. Roag-o pe Alexa să redea o melodie spunând doar titlul sau câteva versuri. Indiferent ce muzică ai chef să asculți, Alexa o va găsi.

* Pentru a utiliza această caracteristică este necesar un dispozitiv Amazon Echo. Acest serviciu este furnizat de Amazon și poate fi încheiat în orice moment. * Unele caracteristici și funcții furnizate de dispozitivele conectate pot fi limitate sau nu pot fi acceptate pentru utilizare.

Sunet optimizat pentru fiecare scenă

Adaptive sound

Soundbar-ul Samsung analizează semnalul audio pentru a oferi automat un sunet optimizat în funcție de fiecare scenă. Funcția Adaptive Sound îți permite să auzi vocile clar, chiar și la volume reduse.

Auzi mai bine. Te joci mai bine.

Game Mode Pro

Fii gata pentru o experiență de gaming puternică și captivantă, cu ajutorul subwooferelor care îmbunătățesc modul în care trăiești scena de acțiune și a difuzoarelor care oferă un sunet surround incredibil. Soundbar-ul trece automat la modul Joc atunci când este conectat la televizorul tău Samsung. Astfel, te poți concentra pe joc, și nu pe reglaje.

O conexiune audio perfectă

 

 

 

 

 

 

 

HDMI eARC

Cu HDMI eARC, poți auzi un sunet de calitate, fără întreruperi chiar și atunci când ești conectat la alte dispozitive prin intermediul televizorului tău, cum ar fi playerele DVD sau consolele de jocuri.

Mai mult sunet fără fir

Compatibil cu kit-ul Wireless surround sound

Setul de difuzoare surround wireless* îți permite să extinzi îți transformi cu ușurință Soundbar-ul la într-un un sistem surround, fără aglomerare de cabluri**. Împreună cu Soundbar-ul, poți crea un sistem de canale pentru o experiență reală de sunet surround.

* Setul Samsung Wireless Rear Speaker este vândut separat. (Model accesoriu: SWA-9000S). * Modulul wireless necesită un cablu de alimentare pentru a funcționa și cabluri pentru difuzoare pentru a se conecta la boxele din spate.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Tip sistem: Soundbar
Putere totala [W]: 330W
Subwoofer:
Wireless
Dimensiuni nete: 205 x 353 x 303 mm
Greutate netă: 6.2 kg
Altele:
3.1.2 canale
Acoustic Beam Technology
Surround Sound Expansion
DOlby Atmos
4K Video Pass
HDR 10+
HDMI In
1 Ieşire HDMI
HDMI ARC
HDMI CEC
Optical In
Bluetooth
Bluetooth Codec
Wi-Fi
One Remote Control
Bluetooth Power On
Q-Symphony
Smart Things App
Spotify Connect

Dimensiuni
Latime neta: 98 cm (difuzor principal)
Adancime neta: 11.5 cm (difuzor principal)
Inaltime neta: 6 cm (difuzor principal)
Greutate neta: 3.6 kg (difuzor principal)

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL