PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Soundbar Samsung HW-R550, 320 W, 2.1, Subwoofer wireless, Bluetooth 2.1, Negru

Cod: HW-R550

Adauga review
1599.00 lei
reducere 570.00 lei (36%)
1,029.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 343.00 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 257.25 lei | DAE 0%

Află mai multe


Disponibilitate: Furnizor (in limita stocului)
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Bas puternic de 160 W, atunci când ai nevoie

Nu lăsa cablurile sa iti deranjeze momentul de relaxare. Montează Soundbar-ul cu subwooferul wireless oriunde în locuința ta, și înconjoară-te de un sunet de bas puternic și profund.

Surround Sound Expansion

 

 

 

 

 

 

Tehnologia Samsung Surround Sound Expansion optimizează emiterea sunetului atât lateral, cât și vertical. Acum te poți bucura de un sunet excelent cu efecte surround cu adevărat imersive.

Sunet optimizat pentru jocuri. Acum la îndemână.

Acum ai acces la divertisment de calitate optimă mult mai rapid.

Conectează consola și obține imediat efectele uimitoare de sunet pe care le aștepți. Setările automate optimizează sunetul jocului pe care îl joci, în timp ce tehnologia de anulare a sunetelor emise din direcția greșită elimină sunete derutante, astfel încât să auzi un sunet clar din direcția corectă, pentru a te ajuta să obții avantaje în joc.

*Această funcție este disponibilă numai atunci când consola de jocuri este conectată la anumite televizoare Samsung din 2019 prin HDMI (toate televizoarele QLED, seria RU7400 și modelele superioare). Consolele de jocuri acceptate includ PlayStation 4 și Xbox. Televizoarele compatibile și consolele de jocuri se pot modifica. **Consola de jocuri se achiziționează separat.

Redare wireless a muzicii

 

 

 

 

 

 

 

Soundbar-ul Samsung folosește Bluetooth pentru conectare wireless facilă cu alte dispozitive. Bucură-te de muzica de pe telefonul tău mobil la o calitate audio înaltă oriunde, fără cabluri de legătură.

Conexiune wireless cu televizorul

Conectează Soundbar-ul la televizorul tău Samsung* cu ușurință, fără aglomerare de cabluri, prin Bluetooth. Te vei putea bucura imediat de momentele de relaxare, cu un sunet mai clar și mai puternic.

*Compatibil cu anumite televizoare Samsung care acceptă Bluetooth.

Control cu One Remote (Telecomanda unică)


 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Pentru pornire, volum și chiar efecte sonore, poți controla funcții cheie ale Soundbar-ului prin interfața televizorului, cu ajutorul telecomenzii acestuia.

*Produsul real poate varia în funcție de modelul televizorului și de regiune. **Compatibil cu anumite televizoare Samsung.

Îmbunătățește experienta cinematografică cu un bas puternic.

Bas puternic de 160W, atunci când ai nevoie. Nu lăsa cablurile să îți deranjeze momentul de relaxare. Montează Soundbar-ul cu subwooferul wireless oriunde în locuința ta și înconjoară-te de un sunet de bas puternic și profund.

Compatibil cu kit-ul pentru sunet wireless surround SWA-8500

Setul de difuzoare surround wireless* îți permite să iti transformi cu ușurință Soundbar-ul intr-un sistem surround, fără aglomerare de cabluri.**Împreună cu Soundbar-ul, poți crea un sistem de difuzoare pentru o experiență reală de sunet surround.

*Setul de difuzoare spate wireless al Samsung este disponibil pentru achiziție separată (Model accesoriu: SWA-8500S). **Modulul wireless necesită un cablu de alimentare. Difuzoarele spate sunt conectate la modul prin cablu.

Aplicația Telecomandă Samsung Audio

 

 

 

 

 

 

 

 

Controlează-ți Soundbar-ul cu ajutorul aplicației Telecomandă Samsung Audio de pe telefonul sau tableta cu sistem Android™. Pur și simplu conectează prin Bluetooth™ pentru a controla toate funcțiile cheie ale Soundbar-ului și pentru a reda listele de melodii preferate pe dispozitivul tău mobil, printr-o singură aplicație.

*Android este o marcă înregistrată a Google Inc. Bluetooth este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG Inc.

Sunet optimizat pentru diverse tipuri de conținut.

Soundbar-ul analizează automat sursele de sunet pentru a optimiza calitatea materialului audio in funcție de tipul conținutului redat. Indiferent dacă este vorba de un meci la volum ridicat sau de o dramă cu dialog silențios, poți conta pe cel mai bun Soundbar pentru a oferi sunete clare pentru o vizionare optimizată la televizor.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

DVD Player
Suport redare:
AAC
MP3
WAV
OGG

Boxe
Putere totala: 320 W
Nr. Canale: 2.1 Canale
Alte caracteristici boxe:
Frecventa: 42Hz~20kHz
Woofer Wireless Activ
Dolby 2 canale
DTS 2 canale
Surround Sound Expansion
Auto Sound Mode
Game Mode

Conectivitate
Altele:
Anynet+ (HDMI-CEC)
1 Optical In
Audio In
Bluetooth 2.1
One Remote Control
USB Music Playback
Bluetooth Power On
Samsung Audio Remote App (Bluetooth)

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter