Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Storcator de fructe si legume Gorenje JC150FW, 150 W, 0.9 l, 1 viteza, Alb

Cod: JC150FW

Adauga review
499.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Stoarcere lentă la 32 rpm

 

 

 

Tehnologia de stoarcere lentă diferă de stoarcerea centrifugă convențională de extragere a sucului, în ceea ce privește viteza și metoda de extragere a sucului din celulele fructelor si legumelor. Sorcătoarele convenționale rotesc lama la o viteză mare pentru a tăia pereții celulelor, eliberând sucul. Mișcarea verticală a melcului (la 32 rpm) zdrobește fructele și legumele, apoi separă sucul extras și pulpa. Ca urmare, există mai puține bule de aer în suc, un suc mai mătăsos, iar temperatura de stoarcere este mai mică, care permit sucului să-și păstreze mai multe enzimele si vitaminele.

Motor puternic de 150 W

 

 

 

 

Tehnologia de stoarcere lentă diferă de stoarcerea centrifugă convențională de extragere a sucului, în ceea ce privește viteza și metoda de extragere a sucului din celulele fructelor si legumelor. În ciuda rotației lentă a melcului, motorul trebuie să fie suficient de puternic pentru a zdrobi și bucățile mai mari de fructe și legume. Testat la sarcini maxime, motorul de 150 W a dovedit că este inima storcătorului cu presare la rece.

Dop anti-picurare

 

 

 

 

Recipientul de suc este deja plin, dar există încă fructe și legume în storcător. Ce să fac? Nu este necesar să opriți storcătorul. In schimb, trebuie doar să împingeți dopul în orificiul de eliberare al sucului. Sucul va fi colectat în containerul intern în timp ce umpleți paharele degustătorilor și înlocuiți recipientul.

Funcționare silențioasă

 

Stoarcere lentă înseamnă, de asemenea, funcționare silențioasă, fără viteze mari rezultând mai puțin zgomot. Design-ul aparatului cu un tub de alimentare lung contribuie, de asemenea, la reducerea zgomotului.

Curățare ușoară

 

Un aparat cu multe componente înseamnă un proces de curățare plictisitor? Nu neaparat. După utilizare, se toarnă încet un litru de apă călduță prin tubul de alimentare în timp ce aparatul funcționează. În drum spre reciepntele de colectare suc și reziduuri, apa va curăța resturile de fructe și legume. După utilizare, clătiți filtrul și curățați-l cu peria furnizată.

Informatii
Brand: Gorenje
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tipologie: Fructe si legume
Putere: 150 W
Recipient suc: 0.9 l
Recipient pulpa: 0.9 l

Date tehnice
Bidirectional: Da
Culoare: Alb
Altele:
Număr de rotații: 50 obr/min
Perie pentru curățat sita

Dimensiuni
Latime neta: 32 cm
Adancime neta: 30 cm
Inaltime neta: 34.5 cm
Greutate neta: 3,8 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL