Categorii de produse

Storcator de fructe si legume Heinner HSF-500S, 500W, Inox

Cod: HSF-500S


Detalii produs

Putere 500 W


Bucura-te oricand de un suc de fructe proaspat, natural, fara conservanti, aditivi alimentari sau coloranti. Storcatorul de fructe si legume Heinner HSF-500S, cu un motor de 500W, te ajuta sa extragi simplu si rapid sucul din fructe si legume si sa iti asiguri sursa zilnica de vitamine si antioxidanti.

Recipiente pentru suc de 0.35L si pentru pulpa de 1.2L

 

Recipientul pentru suc, de 0.35L se va umple cat ai clipi cu suc proaspat de fructe sau legume, iar pulpa va fi colectata intr-un singur loc, in recipientul pentru pulpa, de 1.2L, usor de curatat.

2 viteze pentru fructe moi si tariAi panou de control confortabil cu 2 trepte de viteza de procesare, pentru fructe si legume moi, respectiv pentru cele tari. Astfel, alimentele vor fi sectionate mai usor si mai rapid, in functie de consistenta, iar motorul va fi solicitat mai putin, prelungind durata de viata a aparatului.

Tub de alimentare 65 mmTubul larg de alimentare iti permite sa introduci in storcator fructe si legume de dimensiuni variate, intregi, fara a le marunti in prealabil.

Sita din inoxSita storcatorului este realizata din inox, care ofera confort in utilizare si rezistenta in fata trecerii timpului, pentru a scoate ce e mai bun din fructe si legume.

Protectie supraincalzire

 Protectie impotriva supraincalzirii pentru o durata de viata indelungata. Storcatorul de fructe Heinner este dotat cu protectie impotriva supraincalzirii, care sa-l tina mereu in siguranta. Atunci cand motorul se incalzeste excesiv, dupa o folosire continua, fara pauze, acesta se opreste automat. Puteti folosi produsul in siguranta in continuare dupa ce ajunge la temperatura optima.

Carcasa din inoxCarcasa din inox permite o intretinere usoara, o curatare rapida a aparatului dupa fiecare utilizare, dar mai ales, asigura rezistenta, potrivindu-se perfect in orice bucatarie.

Caracteristici

Informatii
Brand: Heinner
Garantie: 36 luni

Specificatii
Tipologie: Fructe si legume
Putere: 500 W
Trepte de viteza: 2 viteze
Recipient suc: 0.35 L
Recipient pulpa: 1.2 L
Tub alimentare: Larg (6.5 cm)
Sita: Inox

Date tehnice
Nivel de zgomot: <85dB
Sistem de siguranta: Da
Culoare: Inox
Altele:
Protectie supraincalzire
Alimentare: 220-240V

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate