Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Storcator de fructe si legume Tefal XXL ZN655H66, 1200 W, 1.25 l, 2 viteze, Inox

Cod: ZN655H66

5 stele
5.00 | (3 reviewuri)

509.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

XXL, alege dimensiunea maximă!

 

 

 

 

Cu XXL descoperi un storcător de fructe de mare capacitate, conceput pentru a oferi rezultate excelente. De la suc de portocale la suc de mere sau supă de roşii, poate prepara orice! Este prevăzut cu un tub de alimentare foarte larg (diametru de 85 mm), ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie să tai ingredientele. Introdu ingredientele şi lasă-l să facă toată treaba în locul tău!

Reîncarcă-ţi bateriile cu un cocktail de vitamine, din fructe şi legume proaspete!

  • Deosebit de eficient, cu o putere de 1 200 W şi 2 setări de viteză pentru a garanta rezultate perfecte, indiferent de ingrediente
  • Utilizare în deplină siguranţă: este prevăzut cu un mâner inteligent de blocare, de dimensiune mare
  • Uşor de utilizat: separatorul de spumă integrat oferă un suc limpede de fiecare dată
  • Excelent pentru întreaga familie datorită recipientului său pentru pulpă de 2 l

Tub de alimentare XXL (85mm)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tub de alimentare XXL (85mm): nu este nevoie sa taiati majoritatea fructelor si legumelor in bucati de fiecare data

Informatii
Brand: Tefal
Garantie: 24 luni

Specificatii
Tipologie: Fructe si legume
Putere: 1200
Trepte de viteza: 2
Recipient suc: 1.25 l
Recipient pulpa: 2 l
Tub alimentare: Tub de alimentare XXL pentru fructe intregi 85 mm
Accesoriu impingere: Da
Carcasa: Inox

Date tehnice
Lavabil in masina de spalat: Da
Spatiu depozitare cablu: Da
Sistem de siguranta: Sistem metalic de blocare
Culoare: Negru / Inox

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  3
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Mihaela Ion 18 iul. 2018
Am cumparat ieri un storcator centrifugal Tefal XXL Premium ZN655H66, online de la acest magazin partener Tefal, ideall.ro, pret 445 lei, redus de la 669 lei, transport acordat pana la urma gratuit (la ei pe site scrie ca acorda transport gratuit doar la anumite marci, Tefal nu era printre ele), livrare rapida cu Fan Courier (mi-a zis ca ajunge cam in 2 zile, a venit a doua zi la 11:10 dimineata, eu l-am comandat pe la 12 ziua cred, cu o zi in urma).

Astazi, in ziua in care a si venit, l-am folosit pentru prima data. Dupa ce am facut cam peste 1.1 litri de suc de morcovi, pot sa spun ca sunt foarte multumita de el (mi-a fost recomandat de un angajat de la Media Galaxy cu o zi in urma, inainte sa-l comand online, acolo era cam 470 lei, redus de la 570 lei, dar fiind seara si ultima zi de promotie, nu m-am mai intors sa-l iau, atunci nici nu eram convinsa sa-l cumpar, aveam nevoie sa ma mai gandesc, nu vroiam sa cumpar in graba).

Storcatorul are motor de 1200 W, 2 viteze, nu se specifica insa cate rpm, probabil cam 13000, din ce am citit, cam atatea rotatii ar avea, cred, asa e si la Breville (cel de 1200 W).

Sucul iese bun, spuma e putina si nu ma deranjeaza, am si scos separatorul de spuma din cana, nu e nevoie sa-l folosesc, sucul e limpede, dar bun, culoarea e buna, pulpa care se aduna in interiorul capacului e mai umeda, fiind in contact cu sucul inainte de a se evacua, dar cea din vasul pentru pulpa e destul de uscata (ramane sa decid exact cat de uscata e cand o voi manca). Eu am pus o punga in vasul pentru pulpa, ca sa am un obiect mai putin de spalat (am citit asta pe net si e o ideea buna, nu afecteaza mersul aparatului, vasul ramane tot etans lipit de aparat). Spalatul nu e greu, eu am spalat componentele cu apa calda si putin sapun (folosesc de fel un sapun delicat, natural, fara chimicale), iar ocazional si in mod clar pentru sita, o fosta periuta de dinti (aparatul vine cu periuta lui, foarte faina, dar n-am folosit-o, e prea draguta si s-ar fi patat imediat de la morcovi). Componentele din plastic transparent se pateaza imediat, dar se duce cu sapun. Si sita trebuie spalata cu sapun, ca altfel ramane pe razatoare o tenta slab rosiatica.

Aparatul este solid, dar nu foarte greu cand il ridici, materialele sunt de calitate, atat capacul si cana de plastic (un plastic gros, solid), cat si restul (vasul pentru pulpa, capacul canii gradate pentru suc, impingatorul). Finisajele sunt bune, am vazut si storcatoare cu finisaje de plastic slabe, aratau cam julite, usor de ciobit, dar acest storcator e bine facut, de calitate.

Ramane sa vad pe parcurs cum se comporta, e abia prima utilizare. Motorul nu se incinge, se incalzeste la final dupa cam 1 l de suc, dar nimic serios. Pulpa trebuie neaparat evacuata dupa aceasta cantitate de suc, caci vasul pentru pulpa se umple de tot si se acumuleaza si pulpa sub capac, ceea ce face ca aparatul sa nu mai functioneze in conditii optime. Eu nu am verificat asta desi trebuia, data viitoare o sa verific din timp cand a ajuns vasul pentru pulpa aproape pe jumatate plin, sa fac pauza de curatare.

Morcovii au fost destul de mici si subtiri, i-am pus intregi, curatati, cate unul, apoi cate 3 - 4 mici de tot, am probat si cu morcovi taiati rondele groase, pe jumatate, pe lung, mai ales cei mai grosi, e bine si in aceste moduri. Am oprit aparatul des, nu vreau sa abuzez. Gura de alimentare e foarte larga, aparatul e neasteptat de silentios, am avut emotii inainte sa-l pornesc, la cei 1200 W ma asteptam sa fie foarte zgomotos. Eu am pus pe birou un prosop mic, apoi un servet, apoi o fata de masa de musama, apoi aparatul, ca sa atenueze eventualul zgomot. A fost perfect per total, pot sa fac lejer suc la ore mai devreme sau mai tarzii, si chiar cand doarme sotul meu, in aceeasi camera cu el, aparatul e mai silentios ca blender-ul meu.

Pana acum, chiar recomand storcatorul acesta Tefal, pentru mine e perfect. Am citit pe discountjuicers.com despre storcatoare slow si cele centrifugale, John Kohler a testat si a observat ca centrifugalele nu pun probleme asupra sucului din punctul de vedere al caldurii, iar cu oxidarea nu e nimic grav, eu fac cantitati mici de suc, maxim 500 ml, apoi il beau imediat - vreau chiar sa fac cate 250 ml, apoi sa-l beau...asa faceam si cu celelalte storcatoare, cate 200 - 400 ml odata, apoi il si beam. La Tefal folosesc morcovi din frigider, tot la recomandarea lui John Kohler, si morcovii reci racesc chiar razatoarea in caz ca s-ar incinge, iar sucul iese rece si bun.

Multumesc Tefal si multumesc Ideall.ro pentru promptitudine.
Răspunde
5 stele Monica Velciu 15 ian. 2018
Foarte bun aparatul !! Stoarce bine fructele si legumele și se spală foarte usor
Răspunde
5 stele client anonim 12 nov. 2016
Motivul alegerii:
am dorit un storcator de fructe puternic , rapid si silentios
Pro: este silentios , foarte rapid si se curata foarte usor
Minusuri: nu are , e exact ce doream , sa fie usor de manipulat
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL