Categorii de produse

Switch TP Link TL-SF1016

Cod: TL-SF1016


Detalii produs

TP-Link, Switch 16 porturi 10/100Mbps, 1U 19" Rackmount, steel case

Ce face acest produs
Switch-ul cu 16-Port-uri Fast Ethernet TL-SF1016 este proiectat pentru a satisface nevoile de conectivitate a celor mai exigente grupuri de lucru şi departamente. Un switch fiabil, uşor de utilizat, fără complexitatea managementului, TL-SF1016 oferă 16 port-uri 10/100Mbps. TL-SF1016 combină uşurinţa în utilizare cu performanţele de neegalat, oferind un excepţional raport cost-eficienţă pentru orice administrator de reţea care caută cea mai bună soluţie posibilă la cel mai bun preţ posibil.
Performanţe superioare
TL-SF1016 dispune de carcasă din metal pentru montare în rack şi de o sursă internă de alimentare certificată din punct de vedere al siguranţei, fiind un switch robust şi rentabil, potrivit pentru medii cu mai puţin de 16 utilizatori. Integrând arhitectura de comutare non-blocantă, TL-SF1016 redistribuie şi filtrează pachete la viteza maximă a cablului pentru throughput maxim. Cu suport pentru frame-uri Jumbo 10K, performanţa transferurilor de fişiere de mari dimensiuni creşte semnificativ. Iar controlul fluxului IEEE 802.3x pentru modul Full Duplex şi backpressure pentru modul Half Duplex atenuează congestionarea traficului şi asigură un mod de funcţionare fiabil pentru TL-SF1016.
 
Uşurinţă în utilizare
Caracteristicile auto ale acestui switch asigură instalarea simplă şi fără efort, plug and play. Nu este necesară configurarea. Funcţia Auto MDI / MDIX elimină necesitatea cablurilor crossover sau a porturilor uplink. Funcţia de Auto-negociere pe fiecare port detectează viteza unui dispozitiv de reţea (10 sau 100 Mbps) şi reglează în mod inteligent viteza pentru compatibilitate şi performanţă optimă. Carcasa de dimensiuni compacte este ideală pentru amplasarea pe birouri cu spaţiu de lucru limitat, fiind potrivit şi pentru montarea în rack, convenabil şi în condiţii de siguranţă. LED-urile afişează în timp real starea de lucru şi oferă diagnoza de bază a erorilor.
 
  • Tehnologia inovatoare de eficienţă-energetică reduce consumul cu până la 40%
  • Rata de filtrare date de 100% elimină toate pachetele cu erori
  • Suportă controlul fluxului IEEE 802.3x pentru modul Full Duplex şi backpressure pentru modul Half Duplex
  • Arhitectura de comutare non-blocantă redistribuie şi filtrează pachetele la viteza maximă a cablului pentru throughput maxim
  • Capacitate comutare 3.2Gbps
  • Auto-MDI/MDIX elimină necesitatea cablurilor crossover
  • Suportă auto-learning şi auto-aging adrese MAC
  • Suportă Auto-Negociere N-Way, Store and Forward
  • Design compact pentru amplasare pe birou, sau montare în rack
  • Design Plug and Play, simplifică instalarea

 

Caracteristici

Informatii
Brand: TP-Link
Garantie: 24 luni

Specificatii
Port RJ-45: 16
Functie auto MDI / MDIX: da
Functie auto-uplink: da
Functie auto-negociere: da
Rata transfer [Mbps]: 10 / 100 (full duplex)
Standarde: 802.3i, 802.3u, 802.3x
Tabela adrese MAC: 8K
Buffer [KB]: 2048
Management: nu
Altele:
Metoda transfer: Store-and-Forward
Functii avansate: 802.3X Flow Control, Back Pressure
Dimensiuni [mm]: 440 x 180 x 44

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate