Categorii de produse

Switch TP Link TL-SG1008

Cod: TL-SG1008


Detalii produs

TP-Link, Switch 8 porturi Gigabit, 1U 13" Rackmount, Flow Control

Ce face acest produs
Switchul de 8 porturi Gigabit desktop/rack TP-LINK TL-SG1008 vă oferă o modalitate simplă de tranziţie la Gigabit Ethernet. Toate cele 8 porturi suportă auto MDI/MDIX, nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa tipului de cablu, pur şi simplu conectaţi şi utilizaţi. Mai mult decât atât, cu tehnologia inovatoare de eficienţă-energetică, TL-SG1008 poate economisi până la 70%* din consumul de energie, devenind astfel o soluţie eco-friendly pentru reţeaua dumneavoastră.
 
Tehnologia Green implementată de TP-LINK
TL-SG1008 face parte din noua generație de Switchuri Gigabit cu 8 porturi, montabil în rack, beneficiind de cea mai recentă tehnologie inovatoare, astfel putând extinde foarte mult capacitatea rețelei, având un consum redus de energie electrică. Acesta reglează automat consumul de energie în funcție de starea conexiunii și lungimea cablului, pentru a limita amprenta de carbon a rețelei. Echipamentul îndeplinește regulile RoHS ale UE, ele interzicând utilizarea anumitor materiale periculoase. În plus 80% din materialul de ambalare poate fi reciclat.
 
Performanţe superioare
TL-SG1008 integrează arhitectura de comutare non-blocantă cu o capacitate de comutare de 16Gbps pentru throughput maxim de date. Capacitatea tabelei de adrese MAC 8K oferă scalabilitate chiar şi pentru cele mai mari reţele. Suportă de asemenea controlul fluxului IEEE 802.3x pentru modul Full Duplex şi backpressure pentru modul Half Duplex pentru a atenua congestionarea traficului şi pentru a asigura fiabilitatea transmisiilor de date.
 
Uşor de utilizat
Caracteristicile auto ale acestui switch gigabit asigură instalarea simplă şi fără efort, Plug and Play. Nu necesară configurarea. Funcţia Auto MDI / MDIX elimină necesitatea cablurilor crossover sau a porturilor uplink. Funcţia de Auto-negociere pe fiecare port detectează viteza unui dispozitiv de reţea (10 Mbps, 100 Mbps sau 1000 Mbps) şi reglează în mod inteligent viteza pentru compatibilitate şi performanţă optimă. Carcasa de dimensiuni compacte este ideală pentru amplasarea pe birouri cu spaţiu de lucru limitat, fiind potrivit şi pentru montarea în rack, convenabil şi în condiţii de siguranţă. LED-urile afişează în timp real starea de lucru şi oferă diagnoza de bază a erorilor. 
 
 • Tehnologia inovatoare de eficienţă-energetică reduce consumul cu până la 70%
 • Rata de filtrare date de 100% elimină toate pachetele cu erori
 • Suportă controlul fluxului IEEE 802.3x pentru modul Full Duplex şi backpressure pentru modul Half Duplex
 • Arhitectura de comutare non-blocantă redistribuie şi filtrează pachetele la viteza maximă a cablului pentru throughput maxim
 • Capacitate comutare 16Gbps
 • Auto-MDI/MDIX elimină necesitatea cablurilor crossover
 • Suportă auto-learning şi auto-aging adrese MAC
 • Suportă Auto-Negociere N-Way, Store and Forward
 • Design compact pentru amplasare pe birou, montabil în rack
 • Design Plug and Play, simplifică instalarea
 • Designul său simplist, fără ventilator, face ca acest echipament sa functioneze foarte silențios

 

Caracteristici

Informatii
Brand: TP-Link
Garantie: 24 luni

Specificatii
Port RJ-45: 8
Functie auto MDI / MDIX: da
Functie auto-negociere: da
Rata transfer [Mbps]: 10 / 100 / 1000 (full duplex)
Standarde: 802.3i,802.3u,802.3ab ,802.3x
Tabela adrese MAC: 8K
Buffer [KB]: 2048
Management: nu
Dimensiuni [mm]: 294 x 180 x 44
Montare rack: da

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate