Categorii de produse

Switch TP Link TL-SG108

Cod: TL-SG108


Detalii produs

TP-Link, Switch 8 porturi Gigabit, Desktop, metal, suporta IGMP Snooping; IEEE 802.1p QoS, Plug and Play

Ce face acest produs
Switchul cu 8 Porturi 10/100/1000Mbps, fabricat de TP-LINK, oferă o modalitate ușoară pentru tranziția la Gigabit Ethernet. Măriți viteza rețelei dumneavoastră și a conexiunilor afiliate ei, transformând pur și simplu viteza Gigabit în realitate. În plus, TL-SG108 adoptă designul consumului redus de energie. Cu ajutorul tehnologiei inovatoare a consumului de energie, TL-SG108 poate economisi până la 72% din consumul de energie, ceea ce îl face o soluție eco, pentru rețeaua de acasă sau de la birou.
 
Switch Gigabit
 
 
Cu ajutorul celor 8 porturi 10/100/1000Mbps, TL-SG108 extinde foarte mult capacitatea rețelei, permițând ca fișierele mari să fie transferate instant. Astfel, utilizatorii de acasă, de la birou, aflați într-un grup de lucru sau într-un mediu de producție, pot copia acum mai repede fișierele mari, consumatoare de lățime de bandă. Transferuri de fișiere de tip CGI, CAD sau multimedia, în întreaga rețea instantaneu.
 
Tehnologia Green Ethernet
Aveți acum posibilitatea să incercați noua tehnologie Green Ethernet odată cu trecerea la o rețea Gigabit. TL-SG108 face parte din noua generație de Switchuri cu 8 Porturi 10/100/1000Mbps, dispunând de cele mai noi tehnologii care pot extinde capacitatea rețelei, folosind mai puțină energie. Ajustează automat consumul de energie în funcție de starea conexiunii și lungimea cablului, pentru a limita amprenta de carbon a rețelei.
 
♦ Întreruperea consumului de energie pentru porturile nefolosite
 
Atunci cand calculatorul sau echipamentul de rețea sunt oprite, portul corespunzător unui switch tradițional încă mai continuă să consume canități considerabile de energie. TL-SG108 poate detecta automat starea conexiunii pentru fiecare port și poate reduce consumul de energie atunci când porturile sunt în stare de nefuncționare, astfel rezultând un consum de până la 72% de energie.
 
♦ Consum de energie în raport cu lungimea cablului
 
În mod ideal, cu cât cablul este mai scurt, cu atât consumul de energie va fi mai redus din cauza pierderilor de energie datorită distanțelor mari; majoritatea dispozitivelor vor folosi aceeași cantitate de energie pe cablu indiferent de lungime.
 
Ușor de folosit
Funcția auto a acestui switch Gigabit face ca instalarea sa fie facută foarte ușor. Nu este nevoie de configurare. Funcția auto MDI/MDIX elimină nevoia de utilizare a cablurilor crossover. Făcând Auto-negocierea pe fiecare port, acesta detectează viteza fiecărui dispozitiv de rețea (10, 100 sau 1000Mbps) și ajustează automat compatibilitatea și performanța optimă.

Caracteristici

Informatii
Brand: TP-Link
Garantie: 24 luni

Specificatii
Port RJ-45: 8
Functie auto MDI / MDIX: da
Functie auto-negociere: da
Rata transfer [Mbps]: 10 / 100 / 1000 (full duplex)
Standarde: 802.3/802.3u/ 802.3ab/ 802.3x
Buffer [KB]: 2048
Management: nu
Altele:
802.3X Flow Control, suportă QoS (IEEE 802.1P)
Suportă QoS (IEEE 802.1p) și IGMP snooping
CSMA/CD
Dimensiuni [mm]: 158 x 101 x 25

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate