CATEGORII Categorii de produse

Switch TP Link TL-SG108E, 8 Gigabit, Easy Smart

Cod: TL-SG108E

Adauga review
136.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

TP-Link, Switch 8 porturi Gigabit, Easy Smart, 16Gbps Capacity, Tag-based VLAN, QoS, IGMP Snooping, Fanless

Ce face acest produs
Switch-ul Gigabit Easy Smart TL-SG108E având 8 porturi este upgrade-ul ideal pentru un switch fără management, acesta fiind proiectat pentru rețele mici și mijlocii care au nevoie de un management simplu de rețea. Administratorii de rețea pot monitoriza eficient traficul de rețea folosind funcțile Port Mirroring, Loop Prevention și Cable Diagnostics. Pentru a optimiza traficul de pe rețeaua dumneavoastră, echipamentul TL-SG108E oferă funcția de QoS la nivel de port sau pe bază de tagged, pentru o fluidizare menține traficul sensibil la latență. În plus, funcțiile port based VLAN, tag based VLAN și MTU VLAN pot îmbunătății securitatea rețelei și îndeplinesc cerințe de segmentare a acesteia. Mai mult decât atât, echipamentul TL-SG108E dispune de o tehnologie eficientă și inovativă, aceasta reducând cu până la 80% consumul de energie, făcând acest echipament soluția eco-friendly pentru rețeaua dumneavoastră.
 
Management realizat simplu și eficient
Switch-ul Gigabit Easy Smart, model TL-SG108E, fabricat de către TP-LINK are înglobată funcția de monitorizare a rețelei pentru ca utilizatorii  să poată observa comportamentul traficului. Cu ajutorul funcțiilor Port Mirroring, Loop Prevention și Cable Diagnostics, Tl-SG108E, se pot identifica foarte ușor problemele apărute pe rețea. Mai mult, administratorii de rețea pot desemna prioritatea traficului bazându-se pe funcțiile Port Priority sau 802.1P Priority, pentru a se asigura că traficul de voce și video se desfășoară întotdeuna fără probleme. În plus, pentru a îmbunătății securitatea și performanțele rețelei, TL-SG108E suportă funcțiile MTU VLAN, port based VLAN și 802.1Q based VLAN. Echipamentul TL-SG108E reprezintă un upgrade față de Switch-urile fără management, acesta oferind un control al rețelei dumneavoastră foarte ușor de realizat.
 
Tehnologia Green Ethernet
Aveți acum posibilitatea să incercați noua tehnologie Green Ethernet odată cu trecerea la o rețea Gigabit. TL-SG108E face parte din noua generație de Switchuri cu 8 Porturi 10/100/1000Mbps, dispunând de cele mai noi tehnologii care pot extinde capacitatea rețelei, folosind mai puțină energie. Ajustează automat consumul de energie în funcție de starea conexiunii și lungimea cablului, pentru a limita amprenta de carbon a rețelei.
 
♦ Întreruperea consumului de energie pentru porturile nefolosite
 
Atunci cand calculatorul sau echipamentul de rețea sunt oprite, portul corespunzător unui switch tradițional încă mai continuă să consume canități considerabile de energie. TL-SG108 poate detecta automat starea conexiunii pentru fiecare port și poate reduce consumul de energie atunci când porturile sunt în stare de nefuncționare.
 
♦ Consum de energie în raport cu lungimea cablului
 
În mod ideal, cu cât cablul este mai scurt, cu atât consumul de energie va fi mai redus din cauza pierderilor de energie datorită distanțelor mari; majoritatea dispozitivelor vor folosi aceeași cantitate de energie pe cablu indiferent dacă acest cablu are o lungie de 10 sau 50 de metri. TL-SG108E analizează lungimea cablului Ethernet conectat și reglează consumul de energie corespunzător, decât să păstreze consumul normal de energie.
 
Ușor de folosit
TL-SG108E este ușor de folosit și de gestionat. Cu ajutorul funcției Auto MDI/MDI-X aflată pe toate porturile echipamentului, se elimină necesitatea greșelilor în conectarea cablurilor între echipamente. Funcția de auto negociere aflată pe fiecare port, detecteaza viteza legăturii unui dispozitiv de rețea (fie 10,100 sau 1000Mbps), iar apoi ajustează această viteză astfel încât să se realizeze o compatibilitate și performanță optimă. Dimensiunea sa compactă, îl face ideal pentru birouri cu spațiu limitat, dar în același timp el putând fi plasat într-un Rack mobil, pemtru a fi în siguranță. Cu ajutorul LED-urilor sale dinamice, echipamentul poate oferi în timp real afișare și diagnoză de bază.
 
  • Cu ajutorul celor 8 porturi 10/100/100Mbps acest echipament asigură transferuri instante de fișiere de mari dimensiuni
  • Tehnologie inovatoare eficientă care reduce consumul de energie cu până la 80%
  • Suport pentru standardul IEEE 802.3x de control al fluxului de date
  • Frame-uri Jumbo 16K pentru îmbunătățirea performanței transferurilor de date
  • Monitorizare efectivă a rețelei cu ajutorul funcțiilor Port Mirroring, Loop Prevention și Cable Diagnostics
  • QoS realizat pe port și tag pentru a permite o funcționare bună a aplicațiilor sensibile la latență
  • Caracteristici VLAN abundente pentru îmbunătățirea securității rețelei prin segmentarea traficului
  • Funția IGMP Snooping pentru optimizarea aplicațiilor multicast
  • Gestionare centralizată a tuturor Switch-urilor Easy Smart cu ajutorul utilitarului Easy Smart Configuration

 

Informatii
Brand: TP-Link
Garantie: 24 luni

Specificatii
Port RJ-45: 8
Functie auto MDI / MDIX: da
Functie auto-negociere: da
Rata transfer [Mbps]: 10 / 100 / 1000 (full duplex)
Standarde: 802.3,802.3u,802.3ab,802.3x,802.1q,802.1p
Tabela adrese MAC: 8K
Buffer [KB]: 2048
Management: da
Altele:
Jumbo frame: 16KB
Calitatea serviciului Suport pentru Port Based/802.1p, Suport pentru 4 reguli de prioritate, Limitare trafic, Storm Control
IGMP Snooping Link Aggregation Port Mirroring Cable Diagnostics Loop Prevention
Suportă până la 32 VLANs simultan (out of 4K VLAN IDs) MTU/Port/Tag VLAN
Metoda transmisie: Store-And-Forward
Dimensiuni [mm]: 158 x 101 x 25

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL