Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Tableta Huawei MatePad Pro Gray LTE, 10.8", RAM 6GB, Stocare 128GB

Cod: HUPADPROLTE6128GY

Adauga review
2,099.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Reimprospatati-va viziunea

 

 

Cu un raport ecran / carcasa de 90% si cu rama ingustata la 4,9 mm, afisajul FullView de 27,43 cm al acestei tablete HUAWEI va ofera o experienta vizuala absolut remarcabila, indiferent daca sunteti in cautarea unei surse de inspiratie sau daca vreti doar sa lucrati ceva. Orice detaliu, indiferent daca este intunecat sau nu, pare luminos si clar cu ajutorul gamei de culori cinematice DCI-P3 si cu luminozitatea de 540nit. Acest ecran care este certificat de TÜV Rheinland reduce semnificativ cantitatea de culoare albastra pentru a va proteja ochii.

Inspirat din natura

 

 

 

 

Surprinzand culorile frumoase ale naturii, HUAWEI MatePad Pro este disponibil in varianta Midnight Grey, fiind imbracat intr-o pelicula din fibra de sticla neteda si lucioasa, astfel incat carcasa sa straluceasca pentru a va pune in valoare stilul.

Design sofisticat, stil elegant

 

 

Carcasa usoara de 460 g este proiectata cu gratie, pentru a fi portabila si durabila. O poti strecura in buzunarul din spate al pantalonilor aproape ca pe o foaie de hartie. Faptul ca nu se vede antena ii confera un design placut la atingere, lucios si catifelat, efect sugerat si de carcasa cu muchii tesite fin, care se potriveste in palma ergonomic. Oriunde te-ai duce, HUAWEI MatePad Pro te insoteste cu stil si delicatete.

Salt de performanta revolutionar

 

 

 

Cu ajutorul celui mai bun procesor al HUAWEI, Kirin 990, HUAWEI MatePad Pro se prezinta cu o performanta mult imbunatatita si cu o eficienta energetica superioara. Functioneaza mult mai bine cu NPU, arhitectura proprietara a HUAWEI, care aloca in mod inteligent puterea de calcul, amplificand in acelasi timp performantele de inteligenta artificiala. Cu ajutorul arhitecturii Mali-G76 MC16 a procesorului, potentata de tehnologia GPU-Turbo, calitatea imaginii este mult mai buna pentru filme si jocuri.

HUAWEI Share Multi-screen Collaboration

 

 

Odata conectat, smartphone-ul tau se va sincroniza in mod integrat cu HUAWEI MatePad Pro, iar cele doua dispozitive vor deveni „ONE“, un superdispozitiv. Astfel, ecranul telefonului tau este proiectat pe tableta, ceea ce iti va permite sa folosesti un ecran mare, cu o libertate de miscare sporita. Acum poti initia un apel, poti trimite un mesaj si te poti uita la pozele din telefon pe ecranul tabletei. Mai poti copia diverse fisiere de pe un dispozitiv pe celalalt cu drag & drop si le poti edita in timp ce discuti cu prietenii pe telefon utilizand aceeasi tastatura. Aceasta colaborare intre dispozitive iti usureaza viata si munca.

Sincronizeaza-ti activitatile intre dispozitive

 

 

Noul M-pencil de la HUAWEI are un aspect modern si elegant multumita formei sale hexagonale. Scrie normal, asa cum scrie un creion pe hartie, insa cu miscari si caracteristici mai bune si mai versatile. Indiferent daca ai o intalnire, daca faci o lista de cumparaturi sau daca iti explorezi creativitatea, creionul M-pencil de la HUAWEI te ajuta sa-ti transpuna gandurile.

Conectare automata la alte dispozitive, fixare magnetica, incarcare fara cablu

 

 

 

Pune usor creionul M-pencil in partea de sus a tabletei si intr-o ora se incarca. Acum esti gata pentru o zi plina de activitati lucrative si creatoare. Nu trebuie sa astepti ca sa notezi ceva la repezeala. Dupa o incarcare de doar 30 de secunde, creionul poate functiona 10 minute, deci nu vei rata nimic.

Uita de laptop

 

 

 

 

Comuta in PC Mode cu o singura atingere. Desktopul flexibil accepta marirea imaginii pe mai multe aplicatii, pe care le puteti muta si aranja pentru a putea lucra cat mai eficient. Unele fisiere pot fi salvate direct pe desktop, asa cum faceti si pe calculator. Nu va luati prea multe bagaje cand calatoriti si lucrati inteligent.

Experienta imersiva, eficienta sporita

 

 

 

 

 

Caracteristica inovativa Multi-Window a EMUI10 te ajuta sa indeplinesti mai multe sarcini simultan, indiferent daca muncesti sau te joci. Verifica-ti notitele mai vechi in timp ce pregatesti prezentari. Atinge dockul pentru a afisa meniul de comenzi. Afiseaza o fereastra flotanta pentru a raspunde rapid la un mesaj fara a intrerupe ce faci in momentul respectiv. Prin scindarea ecranului, te bucuri de o experienta mai convenabila si imersiva.

Multiplicarea ecranului

 

 

 

 

Multiplicatorul de ecrane HUAWEI APP permite o utilizare spontana a aceleiasi aplicatii. De exemplu, optiunile de shopping pot fi afisate unele langa altele pentru a le putea compara, iar lecturarea stirilor poate oferi informatii mai diverse cu ajutorul posibilitatii de consultare in paralel a mai multor relatari si fotografii.

Sunet puternic care iti merge la inima

 

Desi este compacta, tableta HUAWEI MatePad Pro este prevazuta cu patru boxe cu cate patru canale. Cu ajutorul sistemului audio stereo Histen 6.0 3D, tableta are un sunet puternic care iti merge la inima. Procesat cu ajutorul sistemului Harman Kardon®Audio, sunetul tabletei este bogat in detalii acustice, care te coplesesc oriunde ai fi cu puterea lor. Mai mult decat atat, cele cinci microfoane amplasate pe toate laturile confera tabletei functia de anulare a zgomotului la 360°, pentru a se asigura ca vocea ti se aude clar si tare.

Incarcare rapida

 

 

Fiind prima tableta HUAWEI care suporta functia de incarcare fara fir la 15 W si functia de incarcare fara fir a altor dispozitive (Reverse Wireless Charging) pana la 7,5 W, te poti bucura de incarcare wireless fara complicatii si poti incarca si alte dispozitive in acelasi timp. Prevazuta cu functia de incarcare rapida de 20 W, tableta mai poate fi utilizata pentru inca 3 ore dupa doar 30 minute de29 incarcare. Bateria capacitiva tine 12 ore30, deci te poti ocupa in voie de treburile tale.

Informatii
Brand: Huawei
Garantie: 24 luni

Display
Diagonala: 10.5
Diagonala cm: 338.2 cm2 (10.8 inch)
Rezolutie: 2560 x 1600
Detalii display: ~280 ppi
Tip display: IPS LCD

Procesor
Tip chipset: Kirin 990 (7 nm+)
Frecventa procesor: Octa-core (2x2.86 GHz Cortex-A76 & 2x2.09 GHz Cortex-A76 & 4x1.86 GHz Cortex-A55)

Memorie
RAM: 6 GB
Capacitate stocare: 128 GB
Slot memorie: NM (Nano Memory), up to 256GB (dedicated slot)

Multimedia
Camera foto principala: 13 MP, f/1.8, PDAF
Caracteristici camera principala: LED flash, HDR, panorama
Camera foto secundara: 8 MP, f/2.0, HDR
Procesor grafic: Mali-G76 MP16

Conectica
Standard Wi-Fi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da
Bluetooth: 5.1, A2DP, LE
GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS
Port USB: 3.1, Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go

Baterie
Tip baterie: Li-Polimer
Amperaj: 7250 mAh

Software
Sistem de operare: 10, EMUI 10, no Google Play Services

General
Altele:
Fast charging 40W
Fast wireless charging 15W
Reverse wireless charging 7.5W
Dimensiuni: 246 x 159 x 7.2 mm
Greutate: 460 g
Culoare: Gray

Retele mobile
SIM: nano-SIM

Functionalitati
Senzor acceleratie: Da
Senzor giroscopic: Da
Senzor compas: Da
Senzor proximitate: Da

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL