Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Tableta Samsung Galaxy Tab A7 Lite, 8.7", Gray, Wi-Fi, RAM 3GB, Stocare 32GB

Cod: SM-T220NZAAEUE

Adauga review
749.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Joacă-te unde vrei

Ecran 8.7"│Greutate 366g│Carcasă metalică

Bucură-te de filme și jocuri pe un ecran lat, de 8,7 inci. Ramele minimizate îți oferă un ecran mai mare, raportat la întreaga tabletă, fără să crească dimensiunea acesteia. Forma compactă, confortabilă, nu îți obosește mâinile, chiar și atunci când te joci ore întregi.

*Imagini simulate în scop ilustrativ. **Măsurată în diagonală, ca dreptunghi complet, fără a ține cont de colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.

Conceput pentru a ajunge acolo unde te afli

Nu sacrifica stilul pentru comoditate. Galaxy Tab A7 Lite îți oferă ambele caracteristici într-un pachet subțire. Cu o grosime de 8,0 mm și o greutate de 366g, această tabletă, extrem de portabilă, se așază ușor în geantă și nu este grea. Alege între un finisaj elegant Gri sau Argintiu.

*Culoarea poate varia în funcție de țară sau de operator. **Grosimea și greutatea variază în funcție de configurație și de procesul de fabricație.

Gesturi simple pentru o singură mână

Navighezi cu ușurință pe tabletă, cu o singură mână. Un meniu bazat pe gesturi îți permite să faci lucruri, precum derulare înapoi, vizualizare aplicații recente și revenire la meniul Acasă, totul cu o mișcare a degetului mare. Cu numeroase funcții, Galaxy Tab A7 Lite îți pune comoditatea la îndemână.

*Funcția este disponibilă pentru descărcare prin Galaxy Store. **Toate caracteristicile, funcționalitățile, conținutul, interfețele utilizatorului și beneficiile descrise aici se pot modifica fără notificare prealabilă, iar disponibilitatea acestora poate varia în funcție de țară/regiune, modelul dispozitivului și versiunea sistemului de operare.

O cameră foto pentru a-ți surprinde momentele în direct

Camera Galaxy Tab A7 Lite este pregătită să captureze și să distribuie momentul tău. Fie că vrei să surprinzi portrete uimitoare sau peisaje uluitoare, acest dispozitiv îți stă la dispoziție. Cu camera foto principală de 8MP amintirile tale rămân intense, luminoase și clare.

*Imagini simulate în scop ilustrativ.

Cel mai apropiat teatru este în locul în care te afli

O ramă mai îngustă înseamnă mai mult spațiu pentru un afișaj mai mare, de 8,7 inci, pe o tabletă compactă convenabilă. Bucură-te de o ecranizare privată în parc, improvizată sau de o vizionare continuă în pat, cu difuzoare duale, orientate în modul peisaj, care oferă un sunet stereo bogat.

*Imagini simulate în scop ilustrativ. **Măsurată în diagonală, în dreptunghi complet, fără a contabiliza colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite.

Stochezi mai mult din ceea ce-ți place

Memorie stocare 3+32GB/4+64GB│Card MicroSD 1TB

Galaxy Tab A7 Lite vine cu memorie stocare de 32 GB/64 GB încorporată pentru toate videoclipurile, fotografiile și fișierele tale de înaltă rezoluție. Memoria se poate extinde cu un card microSD, pentru și mai mult spațiu de stocare - până la 1 TB. Stochezi mai mult din ceea ce-ți place și ștergi mai puțin.

*Opțiunile de stocare și disponibilitatea pot varia în funcție de țară sau de regiune. **Card Micro SD vândut separat. Până la 1 TB. Memoria externă poate fi utilizată pentru a stoca fișiere media (fotografii, fișiere video și muzicale), dar nu și aplicații. Disponibilitatea poate varia în funcție de țară și de producător.

Durata de viață a bateriei, care iese în evidență din întregul pachet

 

 

 

 

 

 

 

 

Galaxy Tab A7 Lite are mai multă putere decât te-ai aștepta într-un dispozitiv atât de elegant. Bateria de 5.100mAh* îți oferă libertatea de a uita de încărcător pentru perioade lungi de timp, atunci când trebuie să mergi undeva sau ai mult de urmărit.

*Valoare tipică testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate, conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.980mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de tiparele de utilizare și de alți factori.

Păstrezi conexiunea în Galaxy

Fă-ți viața mai comodă cu o conexiune perfectă între dispozitivele tale Samsung Galaxy. Conectează-te în contul tău Samsung și asociază-ți Galaxy Tab A7 Lite cu telefonul. Apoi, poți prelua apeluri și poți trimite mesaje text de pe tabletă și te poți conecta la hotspot-ul de date mobile, fără să-ți ridici telefonul.

*Call & text pe alte dispozitive este acceptată între dispozitivele Samsung care rulează Android P și au 3 GB RAM sau mai mult. Data lansării serviciului poate varia, în funcție de regiune, operator și dispozitiv. **Call & text pe alte dispozitive necesită conectarea ambelor dispozitive la același cont Samsung, iar dispozitivele trebuie inițial asociate în setări, pentru a se conecta automat. ***Funcția Auto Hotspot este disponibilă numai între smartphone-urile Samsung și tabletele Samsung care rulează Android 10 sau o versiune ulterioară. ****Auto Hotspot necesită conectarea ambelor dispozitive la același cont Samsung. *****Disponibilitatea hotspot-ului mobil poate varia în funcție de politica operatorului.

Încearcă YouTube Premium

YouTube Premium și Galaxy s-au reunit pentru a te asigura că îți poți urmări neîntrerupt conținutul preferat pe YouTube. Bucură-te de redarea fără anunțuri, offline și în fundal, pe YouTube și YouTube Music. Primele 2 luni sunt din partea noastră, cu achiziționarea Galaxy Tab A7 Lite.

*Disponibilitatea YouTube Premium poate varia în funcție de țară sau de regiune. Utilizatorii trebuie să se aboneze la un cont YouTube Premium pentru a beneficia de toate avantajele sale. **Beneficiu aplicabil numai dispozitivelor activate până pe 05.03.2022 și trebuie valorificat până în 05.04.2022. ***YouTube Premium este o marcă comercială a Google LLC. ****Termeni compleți: https://www.Youtube.com/premium/restrictions.

Un loc de joacă digital, pentru învățare și distracție

Samsung Kids îți permite să creezi un mediu sigur de explorat pentru copiii tăi. Pur și simplu selectezi Samsung Kids din panoul Quick și te bucuri de aplicații native, cu personaje care trăiesc în lumea lor virtuală. Controlul parental îți permite să monitorizezi utilizarea și timpul de joacă, astfel încât să le poți oferi tableta relaxat(ă).

Securitatea la fiecare nivel protejează ceea ce îți aparține

Samsung Knox oferă securitate cu nivel ridicat de apărare. Datele tale private sunt protejate de majoritatea programelor malware și de atacuri rău intenționate, prin utilizarea platformei cu mai multe niveluri Knox, susținută hardware.

*Imagini simulate în scop ilustrativ.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Display
Detalii display:
Rezolutie 800 x 1340 pixeli
~179 ppi
8.7 inch
Tip display: TFT

Procesor
Model: Mediatek MT8768T Helio P22T (12 nm)
Frecventa procesor: Octa-core (4x2.3 GHz Cortex-A53 & 4x1.8 GHz Cortex-A53)

Memorie
RAM: 3 GB
Slot memorie: microSDXC (dedicated slot)
Capacitate stocare: 32 GB

Multimedia
Camera foto principala: 8 MP, AF
Camera foto secundara: 2 MP
Procesor grafic: PowerVR GE8320

Conectica
Standard Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
GPS: A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO
Port USB: USB Type-C 2.0

Baterie
Tip baterie: Li-Po
Amperaj: 5100 mAh

Software
Sistem de operare: Android 11, One UI 3.1

General
Altele: Fast charging 15W
Dimensiuni: 212.5 x 124.7 x 8 mm
Greutate: 366g
Culoare: Gray

Retele mobile
SIM: nu

Functionalitati
Senzor acceleratie: Da
Senzor compas: Da

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL