Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Huawei Mate 30 PRO Dual Sim, 256GB, Silver

Cod: MATE30PRO8256DSSV

Adauga review
4,399.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Spuneți "hello halo"

Se deschid posibilități infinite. Camera quad a HUAWEI Mate 30 Pro este înconjurată de inelul halo. O fuziune perfectă între reflexie și refracție. Este Mate, dar transformat într-un nou simbol.

Fantezia naturii

 

 

 

 

 

 

 

 

Recreează imaginea naturii sălbatice printr-un design sofisticat. Culorile radiază în lumină și umbră, reflectând splendida cale lactee, violetul grațios, smaraldul prețios și noaptea plină de mistere. Emoția și vitalitatea se revarsă din interior.

Orizonturi extinse

Întinzându-se dintr-un capăt în altul, ecranul ultra-curbat extinde orizontul pentru o experiență de vizualizare imersivă completă. Sticla rotunjită cu ultra-curbe de 88 de grade1, vă oferă o senzație naturală de atingere și ținere în palmă. Mai mult decât un obiect de artă, acest smartphone dorește să obțină echilibrul dintre estetică și confort.

1. Toate datele au fost obținute în mediile de testare din laboratoarele Huawei.

Magia butoanelor tactile laterale

 

 

 

 

 

 

 

 

Marginile ultra-curbate ale ecranului oferă o zonă mai mare de interacțiune și înlocuiesc butoanele fizice pentru un design imersiv. Puteți să reglați în mod natural volumul sau să vă bucurați de controlul quad, cu patru degete al jocurilor, prin inovatoarea interacțiune tactilă laterală.

Participați la evoluție

Kirin 990 s-a perfecționat semnificativ în ceea ce privește performanța generală și eficiența energetică. Viteza mare, latența scăzută, timpul de utilizare mare și capabilitățile puternice de procesare a imaginilor pot să fie toate trăite cu HUAWEI Mate 30 Pro. Arhitectura complet nouă a Big-Core plus Tiny-Core NPU îmbunătățește masiv capabilitatea inteligenței artificiale, AI, pentru viața dumneavoastră inteligentă.

Camerele sunt ochii dumneavoastră smart

Folosiți noua SuperSensing Cine Camera pentru a descoperi puritatea naturii, arta desăvârșită și emoția fiecărei povești. Veți reflecta frumusețea și tot ce vi se întâmplă, documentându-le în imagini uluitoare și înregistrări video vii, indiferent de oră și de poziție.

Cameră video de 40 MP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vă veți îndrăgostiți de filmarea cu un smartphone, deoarece vă permite să faceți filmări cu lumină ultra-redusă, cu Ultra-slow Motion și Ultra Wide Angle.

Cameră telefoto de 8 MP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoomul optic 3x2, zoomul hibrid 5x3 și funcția de zoom digital de până la 30x vor aduce surprizele îndepărtate mai aproape de ochii dumneavoastră.

2. Distanțele focale aproximative cu zoom optic 3x ale HUAWEI Mate 30 Pro sunt 18 mm, 27 mm și 80 mm.

3. Cele trei camere principale colaborează strâns pentru a oferi efectele excelente ale zoomului hibrid 5x.

Cameră 3D Depth Sensing

 

 

 

 

 

 

 

Integrează efectele Bokeh profesionale în fotografiile portret și înregistrările dumneavoastră.

Prietenul dumneavoastră puternic

Moștenind ADN-ul puternic al Mate, bateria perfecționată are 4.500 mAh (valoare tipică) 4 care poate să susțină cu ușurință cerințele dumneavoastră pentru o zi întreagă. Beneficiați de eficiența puterii îmbunătățite a chipsetului și de sistemul inteligent de management al puterii pentru a dispune și mai mult timp de puterea de care aveți nevoie.

4. Teste de laborator. Durata de viață a bateriei depinde de situațiile efective de utilizare. Puterea nominală a bateriei este de 4.400 mAh. În baza rezultatelor de la HUAWEI.

Modul întunecat, nesolicitant pentru ochii dumneavoastră

În locul simplei schimbări de la alb la negru, testele repetate de laborator focusate pe reacțiile oamenilor au furnizat informații incontestabile pentru selectarea celui mai confortabil contrast de culori și a trecerii graduale la modul întunecat. Conceptul de design bazat pe om poate să elimine stimularea la luminozitatea extremă pentru a asigura o experiență a cititului mai confortabilă și imersivă.

Stilul și senzația de control

Camera din față, camera 3D Depth Sensing și senzorul de gesturi sunt folosite pentru a depista caracteristicile dumneavoastră faciale și a detecta mișcarea mâinilor. Cu aceste informații în timp real primite de Tiny-Core NPU, multe comenzi precum deblocarea, schimbarea prin glisare și capturile de ecran pot să fie executate rapid atunci când priviți spre ecran sau pur și simplu mișcați din mână.

Colaborarea dintre mai multe dispozitive

Cu o simplă atingere, smartphone-ul și laptopul dumneavoastră se vor transforma într-un super dispozitiv „UNIC”, chiar și fără o conexiune la internet.5 Sarcinile în derulare de redare a muzicii sau editare a fișierelor sunt reluate automat pe laptop. Ecranul telefonului apare pe laptop, ceea ce vă permite să glisați și să fixați fișiere de pe unul pe celălalt și să editați fișierele pe laptop în timp ce schimbați mesaje cu colegii pe telefon, folosind aceeași tastatură și același mouse.6Această colaborare între dispozitive vă ușurează viața și munca.

5Lista dispozitivelor compatibile, telefoane HUAWEI și MateBook, va fi furnizată ulterior.

6. Lista dispozitivelor compatibile, telefoane HUAWEI și MateBook, va fi furnizată ulterior.

HUAWEI SuperCharge, oricând, oriunde

Încărcarea nu mai este o problemă supărătoare. Devine ceva simplu care poate să se încheie în scurt timp. Cu sau fără un cablu, acasă sau în mașină, puteți să vă bucurați de încărcarea foarte rapidă și să fiți gata de următoarea provocare.

Respectă securitatea dumneavoastră

Folosirea verificării feței și a amprentei pentru deblocarea telefonului reprezintă protecția de bază. Cu blocarea aplicației, viața și proprietatea dumneavoastră pot fi protejate de la nivelul aplicației. Sistemul izolat de securitate al cărui microkernel a primit CC EAL 5+7 separă informațiile de identificare biometrică și cele financiare de sistemul de operare public care funcționează pentru toate aplicațiile. EMUI10 vă oferă servicii de securitate fundamentale și complete.

7. Cel mai înalt nivel de certificare de securitate pentru sistemul de operare al unui dispozitiv pentru publicul larg, la nivel global.

Disponibilitatea anumitor funcționalități poate varia în funcție de regiune. Imaginile produsului și conținutul afișajului de pe paginile anterioare au scop orientativ. Funcțiile și specificațiile reale (inclusiv, dar fără a se limita la aspect, culoare și dimensiune), precum și conținutul real al afișajului (inclusiv, dar fără a se limita la fundaluri, interfața de utilizator și pictogramele) pot să varieze.

**Toate datele de pe paginile anterioare sunt valori teoretice obținute în laboratoarele interne ale Huawei în urma testelor efectuate în anumite condiții. Pentru mai multe informații, consultați detaliile despre produs menționate anterior. Datele reale pot să varieze din cauza diferențelor dintre produse, a versiunilor de software, a condițiilor aplicațiilor și a factorilor de mediu. Toate datele se bazează pe utilizarea efectivă.

***Din cauza modificărilor în timp real a pachetelor de produse și a factorilor de producție și de furnizare, pentru a vă oferi informații despre produs, specificații și funcții precise, este posibil ca Huawei să modifice în timp real descrierile text și imaginile din paginile informative anterioare, astfel încât să se potrivească cu performanța produsului, cu specificațiile, cu indexurile și cu componentele produsului real. Informațiile despre produs pot fi modificate și ajustate fără anunț în prealabil.

Informatii
Brand: Huawei
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM
Dual Sim: Da
Touchscreen: Da
Detalii retea:
- 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
- 3G HSDPA 800 / 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
- 4G bands LTE
Model procesor: Kirin 990 (7 nm)
Frecventa procesor: Octa-core (2x2.86 GHz Cortex-A76 & 2x2.09 GHz Cortex-A76 & 4x1.86 GHz Cortex-A55)
Procesor grafic: Mali-G76 MP16

Ecran
Tip ecran: OLED capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 6.53 "
Rezolutie: 1176 x 2400 pixels
Alte caracteristici ecran:
- 409 ppi
-HDR10
- Corning Gorilla Glass 6

Camera
Rezolutie camera:
- 40 MP, f/1.6, 27mm (wide), 1/1.7", PDAF, OIS
- 8 MP, f/2.4, 80mm (telephoto), 1/4.0", PDAF, OIS, 3x optical zoom
- 40 MP, f/1.8, 18mm (ultrawide), 1/1.54", PDAF
A II-a camera (videocall):
- 32 MP, f/2.0, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm
- TOF 3D, (depth/biometrics sensor)
Alte caracteristici: Leica optics, dual-LED dual-tone flash, panorama, HDR

Memorie
Slot memorie: microSD (pana la 256 GB)
Memorie interna: 256 GB
Memorie RAM: 8 GB

Transmisie date
GPRS: Da
EDGE: Da
Viteza: HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: 5.1, A2DP, aptX HD, LE
NFC: Da
Infrared port: Da
USB: 3.1, Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Nedetasabil / Li-Po
Capacitate baterie: 4500 mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10, EMUI 10
GPS: A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS

Altele
Dimensiuni [mm]: 158.1 x 73.1 x 8.8 mm
Masa [g]: 198g

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL