Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Huawei P40 Pro Dual Sim, Ice White, 6.58'', RAM 8GB, Stocare 256GB

Cod: 51095EXN

Adauga review
4,398.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Fotografie vizionara

Transformă cuvintele în imagini cu patru camere foto Ultra Vision Leica, capturând fotografii și videoclipuri oricând și oriunde doriți. Revoluționează experiența vitezei și puterii cu chipsetul Kirin 990 5G de ultimă generație. Designul inovator îmbunătățește calitatea vizuală și confortul ergonomic. Explorează acum și în viitor cu HUAWEI P40 Pro.

Privește, atinge, simte. Plin de entuziasm.

Minunea fluidă din mâinile tale.

Inspirat de frumusețea și forma apei curgătoare, ecranul Quad-Curve Overflow1 este creat pentru a dizolva barierele imaginii și ale imaginației pe fiecare margine. În plus, datorită ratei de reîmprospătare de 90 Hz, vă veți bucura de vizualizarea imersivă pe tot ecranul fluid. Cadrul de montare plasat pe mijloc și colțurile rotunde de protecție îmbunătățesc senzația armonioasă pentru ochi și mâini.

1.Ecranul este furnizat de mai mulți furnizori. Efectul poate varia ușor. Huawei asigură coerența specificațiilor produsului.

Explorează lumea, creează-ți propriile povești

Nu înceta niciodată să explorezi viaţa şi să creezi poveşti. Funcționând ca un sistem extrem de unitar, sistemul de camere Penta/Quad/Triple Ultra Vision Leica vă ajută permanent să fotografiați pe timp de zi sau de noapte, indiferent dacă subiectul este aproape sau la distanță. Capturați fără efort ceea ce vedeți și lăsați imaginea să redea ceea ce simțiți.Nu înceta niciodată să explorezi viaţa şi să creezi poveşti. Funcționând ca un sistem extrem de unitar, sistemul de camere Penta/Quad/Triple Ultra Vision Leica vă ajută permanent să fotografiați pe timp de zi sau de noapte, indiferent dacă subiectul este aproape sau la distanță. Capturați fără efort ceea ce vedeți și lăsați imaginea să redea ceea ce simțiți.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cameră foto principală 50 MP SuperSensing

Ultra Vision Sensor de 1/1.28 inchi
Matrice de filtre de culoare RYYB
Focalizare automată Octa PD
Capturează mai multă lumină și detalii pentru super-claritate.

Camera foto cu teleobiectiv de 12 MP

Zoom optic 5x2
Zoom hibrid 10x3
Zoom maxim 50x
Elimină distanţa și apropie pentru detalii nevăzute.

Cameră foto cinematografică cu unghi Wide Angle 40 MP

Senzor de 1/1.54 inchi
Videoclip la lumină scăzută 4K
Videoclip filmat cu teleobiectiv
Videoclip filmat cu Slow-motion
Videoclip Time lapse
Cameră video cinematografică cu mai multe funcții.

Cameră foto 3D Depth Sensing

Detectarea profunzimii în timp real
Creați efecte bokeh la nivel profesional.

2. HUAWEI P40 Pro acceptă zoom optic 5x aproximativ cu distanță focală de 125mm.

3. Mai multe camere foto funcționează îndeaproape pentru a oferi efectele excelente Hybrid Zoom 10x

Toată ziua, Vizualizare completă, Super definiție

Senzorul lider în industrie de 1/1.28 inchi, cu pixeli foarte mari de 2.44 μm, este de acum disponibil pe un smartphone. În plus, matricea de filtre color RYYB aduce lumină masivă, interval dinamic ridicat şi reduce noise-ul. Beneficiind de gruparea pixelilor 4 în 1 și Octa PD Autofocus, camera foto principală de 50 MP redefineşte filmarea la super claritate cu detalii precise, indiferent de complexitatea scenei şi condiţiile de lumină. HUAWEI XD Fusion Engine beneficizaă de ISP și NPU actualizate și este pe deplin capabil să proceseze rapid cantitatea uriașă de informații și să sporească claritatea extraordinară la nivel de pixel pentru fiecare imagine, zi sau noapte.

Fiecare detaliu spune o altă poveste minunată

Bucură-te de priveliștea minunată cu camera foto principală de 50 MP, similară vederii umane, dar cu o mulțime de detalii uimitoare. Mărește orice detaliu mic din cadru vei obține o altă imagine grozavă cu textură și culori bogate.

Claritatea dorită cu intensitate luminoasă redusă

Datorită HUAWEI Ultra Vision Sensor, chiar și pe întuneric, zâmbetul dvs. încrezător, rochia elegantă și panorama uimitoare de noapte pot fi surprinse cu lumină excelentă, culori clare și low noise. Descoperă povești în mijlocul poveștilor.

De aproape și până în depărtare, mai clar decât poți vedea cu ochii

 

 

 

 

Designul periscopului SuperZoom este cunoscut pentru prezența mai multor lentile în corpul compact. Astfel, puteți vedea lucrurile în mod clar, din prim-plan până în afara câmpului vizual. Senzorul RYYB inovator oferă cu 40%4 mai multă lumină pentru o claritate excelentă chiar și în lumină redusă. AIS și OIS îmbunătățite asigură o performanță de neegalat a zoomului până la 50x.

4. Bazat pe rezultatele obținute în laboratoarele HUAWEI comparate cu senzorul RGGB.

Stai nemişcat. Descoperă detaliile nevăzute.

Nu este nevoie să te apropii. Totul este apropiat cu rezoluție înaltă, contururi clare și culori precise. Poți vedea chitara exclusivă a cântărețului preferat, textul de pe semn de avertizare de pe cealaltă parte a râului și lacrimile de bucurie de pe fața unui atlet. Toate aceste detalii merită să fie surprinse.

Studioul portret AI pentru tine si toată lumea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beneficiind de camera foto principală Ultra Vision și senzorul de temperatură de culoare multi-spectru cu algoritmul AI AWB, HUAWEI P40 Pro are cu 45% o precizie mai bună a culorii și este capabil să analizeze și să segmenteze cu precizie mediile și oamenii. Cu amplificarea la nivel de pixel, acesta restaurează aspectul original cu o iluminare excelentă, culori naturale și detalii clare. Fiți întotdeauna pregătiți să faceți fotografii portret de cea mai bună calitate pentru oricine, în orice moment sau cadru.

Arătați cât mai bine fără a încerca din răsputeri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noua cameră foto frontală actualizată de înaltă definiție 32 MP cu focalizare automată și o cameră de adâncime IR funcționează îndeaproape pentru a produce un selfie bun cu efecte naturale de bokeh. Optimizarea inteligentă privind iluminarea, culoarea pielii și detaliile de textură devine mai precisă și mai personală pentru a vă face să iubiți să faceți selfie-uri.

Amintește-ți de noaptea minunată, surprinde povestea însuflețită

Înregistrează videoclipuri de înaltă calitate în orice lumină. Fie că surprinzi momente din viața nocturnă sau urmărești copiii jucându-se pe plajă la apus, fiecare poveste va fi înregistrată așa cum ai văzut-o cu ochii tăi. Până la 51200 ISO, ești încă în măsură să captezi o poveste clară.

O singură poveste, două perspective cu modul Dual-View

Cele două camere din spate care funcționează în același timp vă permit să urmăriți scena de ansamblu și să vă concentrați pe partea centrală. Vedeți povestea din mai multe perspective în materialul video HUAWEI Dual View

Performanță supremă pentru o experiență reală

Bucură-te de viteza ultrarapidă cu primul chipset 5G SoC7 integrat din lume, Kirin 990 5G. Datorită tehnologiei 7nm+ EUV și arhitecturilor inovatoare ale CPU, HUAWEI P40 Pro poate atinge o eficiență ridicată și fluiditate a sistemului. Lăsați-vă surprins de performanța grafică remarcabilă a unității GPU Mali-G76 MC16, prelucrării inegalabile a imaginilor datorită ISP-ului actualizat și capacitatea avansată AI ale NPU cu două nuclee.

7. SoC este chipsetul mobil integrat cu modem și procesoare de aplicație, 7nm Plus EUV este tehnologia de prelucrare TSMC 7nm Plus Extreme Ultraviolet Lithography.

Ține totul sub control în jocurile captivante

Motorul de imagine actualizat optimizează inteligent cadrele de imagine pentru a asigura o fluență ridicată, cu un consum mai mic de energie. Pe afișajul uimitor la 90 Hz, ochii dvs. vor vedea diferența reală de a juca un joc la 90 cps. Acum este mai fluent și mai stabil, majoritatea timpului rămânând la o frecvență ridicată de cadre. Nu vă faceți griji cu privire la problema supraîncălzirii, deoarece sistemul unic SuperCool al foliei 3D cu grafit este asociat cu VC ultra-subţire pentru a îndepărta căldura în mod eficient.

Păstrează-ți dinamismul, bucură-te de fiecare zi puternică

Arhitectura inovatoare a CPU aduce o eficiență ridicată a consumului de energie. Iar mecanismul de alocare AI utilizează mai bine bateria de 4200 mAh pentru a obține performanțe excelente și timp de lucru mai lung.11

  11. Valoare tipică. Capacitatea nominală a bateriei este de 4100 mAh.

40W HUAWEI SuperCharge12

Relaxează-te şi bea o cafea. Când ești gata de plecare, telefonul va fi încărcat complet.

12Date maxime.

27W Wireless HUAWEI SuperCharge13

Bucură-te de modul rapid, sigur și ușor de încărcare. Utilizează-l oricand ai nevoie.

13 . Date Maxime. Încărcătorul și cablul HUAWEI SuperCharge Wireless sunt comercializate separat.

Încărcare wireless 27W HUAWEI SuperCharge pentru mașină14

Încărcare ușoară și rapidă în timpul condusului. Folosește-ți timpul mai bine.

14. Date Maxime. HUAWEI SuperCharge Wireless încărcător și cablu pentru mașină. Sunt comercializate separat.

Încărcare wireless inversă

Apropiați-vă pentru a oferi dragoste și energie.15

15. Încărcarea wireless inversă este aplicabilă anumitor dispozitive care acceptă încărcarea wireless şi au fost testate în laboratoarele interne ale HUAWEI.

IP68, creat pentru spiritele libere

 

 

 

 

 

 

 

Oferind protecție împotriva picăturilor de ploaie sau stropirilor accidentale, ești liber să explorezi și să pornești în aventuri. Este timpul să îți dezlănțui toată energia și creativitatea.

Fața ta este parola

Deblocarea facială detectează cu precizie trăsăturile feței dvs. pentru a vă ajuta să deblocați ecranul sau să accesați o aplicație privată. Indiferent dacă mediul este luminos sau întunecat, verificarea este rapidă și fiabilă.

Atinge, scanează şi verifică

De fiecare dată când ridicați telefonul, îl puteți debloca cu amprenta dvs digitală în zona extinsă de verificare, în același timp. Este modul cel mai natural pentru o verificare precisă și ultrarapidă.

Vă cunoaște, are grijă de dvs și vă protejează

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senzorul frontal pentru gesturi și NPU dublu funcționează împreună pentru a îți înțelege gesturile mâinilor și pentru a te ajuta să controlezi glisarea sau să efectuezi o captură de ecran fără a atinge telefonul. În plus, odată ce detectează pe altcineva uitându-se la telefonul tău, notificarea privată va fi afișată fără detalii, astfel încât confidențialitatea ta să fie protejată.

Aplicaţii bine protejate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a oferi securitatea fiecărei aplicații lansate în HUAWEI AppGallery, am creat un sistem cuprinzător de la un capăt la altul, care include verificarea identității dezvoltatorului, detectarea securității pe 4 niveluri, protecții la descărcare/instalare și apărare în timpul rulării.

Al face magia posibilă

HUAWEI Golden Snap Cel mai bun moment cu Al

Algoritmul de mişcare AI detectează şi recunoaşte postura şi expresiile. Realizeaza fotografii în mișcare 4K în aproximativ 1,7 secunde4. Apoi funcția Gallery Edit recomandă 1-3 imagini ale celui mai bun moment în mișcare.

4. Funcția de editare acceptă eliminarea a cel mult 2 trecători care provin de la orice margine a cadrului.

HUAWEI Golden Snap AI Remove Passersby

Capabilitatea AI a Gallery Edit vă ajută să eliminați trecătorii5 combinând mai multe cadre într-unul singur. Deci, puteți avea un fundal liber și focalizarea iese complet în evidență.

5. Această funcție este disponibilă doar pentru zoom 10x.

HUAWEI Golden Snap Eliminare reflexie cu AI

Nu lăsa reflexia luminii să strice o poză reușită. Accesează Galeria, capacitatea de Editare AI și aceasta te va ajuta să remediezi prin eliminarea layer-ului respectiv.

AI Life fără întreruperi

Apeluri HD așteptate, distracție neașteptată

Chiar și în condiții de iluminare scăzută sau de rețea slabe, HUAWEI MeeTime vă permite să beneficiați de performanțe audio stabile și video de cea mai bună rezoluție cu alte dispozitive HUAWEI17. În același timp, puteți partaja ecranul pentru a vă ajuta prietenii cu sfaturi de cumpărături sau să vă ghidați părinții să-și folosească telefonul, îndrumându-i pas cu pas. În colaborare cu camera de acțiune sau sistemul de camere de conferință Fisheye*, vă puteți bucura de convorbiri imersive, întâlniri productive și puncte de vedere diferite despre distracție.

17. Lista dispozitivelor include smartphone-uri și tablete HUAWEI instalate cu EMUI 10 și versiuni superioare. Consultați HUAWEI Customer Services pentru lista de dispozitive terțe care acceptă HUAWEI MeeTime. Funcțiile disponibile pot varia în funcție de piață.

Colaborare multi-ecran, funcționând ca unul perfect.

Mai mult decât să îmbinați interfața telefonului cu laptopul, acum puteți utiliza aplicațiile laptopului pentru a deschide fișierele de pe telefon pentru editare sau pentru a efectua apeluri telefonice prin difuzoarele microfon și camera de pe laptop. De la software la hardware, acestea două devin un singur ecosistem perfect.18

18. Consultă HUAWEI Customer Services pentru lista de dispozitive care acceptă colaborarea multi-ecran

Partajarea a fost simplificată

Nu sunt necesare cabluri, date de internet sau instalarea oricăror alte aplicații, doar selectați HUAWEI Share, apoi puteți începe cu ușurință transferul rapid de fișiere sau fotografii între smartphone-urile HUAWEI, tablete și imprimante terțe. Cu o simplă atingere, puteți reda în continuare pe difuzor muzica de pe telefon sau să vă puteți conecta prin Wi-Fi de la router.19

19. Consultați HUAWEI Customer Services despre lista modelelor de telefoane, laptopuri, imprimante, camere foto și drone care acceptă HUAWEI Share. Dispozitivele care acceptă funcția de conectare sunt viitoarele HUAWEI Sound X și HUAWEI Router A2

Bună, Celia

Fă cunoştinţă cu noua ta prietenă, Celia. Aceasta vă poate înțelege comenzile vocale și te poate ajuta să efectuezi apeluri, să setezi evenimente în calendar, să răspunzi la mesaje, să redai muzică sau să verifici starea vremii. Bazată pe capacitatea AI, aceasta poate vedea, de asemenea, lucrurile din jurul tău prin identificarea plantelor, traducerea meniurilor și verificarea caloriilor alimentelor.20

20. Limbile acceptate includ: engleză, franceză şi spaniolă. Disponibil în Regatul Unit, Franța, Spania, Chile, Mexic și Columbia.

Comenzi rapide simple pentru interfeţe divizate

Dați swipe cu degetul ușor din partea dreaptă, și puteți avea comenzile rapide personalizate pentru aplicații. Dacă primiți un mesaj, trebuie doar să faceți clic pe acesta și să răspundeți în fereastra mică flotantă fără a comuta între aplicații.

Toate dispozitivele, un singur panou de control

Glisează degetul în sus din partea stângă a părții de jos, poți activa un panou de control pentru a gestiona toate dispozitivele inteligente din apropiere21. De exemplu, poți proiecta direct ecranul telefonului, poți începe colaborarea multi-screen sau poți porni boxele.​

21. Dispozitivele includ dispozitive IoT care acceptă HUAWEI HiLink, Ecran inteligent și HUAWEI MateBook.

*Disponibilitatea anumitor funcționalități poate varia în funcție de regiune. Imaginile produsului și conținutul afișajului de pe paginile anterioare au scop orientativ. Funcțiile și specificațiile reale (inclusiv, dar fără a se limita la aspect, culoare și dimensiune), precum și conținutul real al afișajului (inclusiv, dar fără a se limita la fundaluri, interfața de utilizator și pictogramele) pot să varieze.

**Toate datele de pe paginile anterioare sunt valori teoretice obținute în laboratoarele interne ale Huawei în urma testelor efectuate în anumite condiții. Pentru mai multe informații, consultați detaliile despre produs menționate anterior. Datele reale pot să varieze din cauza diferențelor dintre produse, a versiunilor de software, a condițiilor aplicațiilor și a factorilor de mediu. Toate datele se bazează pe utilizarea efectivă.

***Din cauza modificărilor în timp real a pachetelor de produse și a factorilor de producție și de furnizare, pentru a vă oferi informații despre produs, specificații și funcții precise, este posibil ca Huawei să modifice în timp real descrierile text și imaginile din paginile informative anterioare, astfel încât să se potrivească cu performanța produsului, cu specificațiile, cu indexurile și cu componentele produsului real. Informațiile despre produs pot fi modificate și ajustate fără anunț în prealabil.

Informatii
Brand: Huawei
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
- 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
- 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
- 4G bands LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 34(2000), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)
- 5G 5G band 1(2100), 3(1800), 28(700), 38(2600), 41(2500), 77(3700), 78(3500), 79(4700); SA/NSA
Model procesor: HiSilicon Kirin 990 5G (7 nm+)
Frecventa procesor: Octa-core (2x2.86 GHz Cortex-A76 & 2x2.36 GHz Cortex-A76 & 4x1.95 GHz Cortex-A55)
Procesor grafic: Mali-G76 MP16

Ecran
Tip ecran: OLED capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 6.58"
Rezolutie: 1200 x 2640 pixeli
Alte caracteristici ecran: 441 ppi

Camera
Rezolutie camera:
- 50 MP, f/1.9, 23mm (wide), 1/1.28", 2.44µm, omnidirectional PDAF, OIS
- Periscope 12 MP, f/3.4, 125mm (telephoto), PDAF, OIS, 5x optical zoom
- 40 MP, f/1.8, 18mm (ultrawide), 1/1.54", PDAF
- TOF 3D, (depth)
A II-a camera (videocall):
- 32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm, AF
- IR TOF 3D, (depth/biometrics sensor)
Alte caracteristici: Leica optics, LED flash, panorama, HDR

Memorie
Memorie interna: 256 GB
Memorie RAM: 8 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Viteza: HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A, 5G
Bluetooth: 5.1, A2DP, LE
NFC: Da
USB: 3.1, Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Li-Po
Capacitate baterie: 4200 mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10.0 (AOSP + HMS); EMUI 10.1
GPS: A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS, NavIC

Altele
Dimensiuni [mm]: 158.2 x 72.6 x 9 mm
Masa [g]: 209 g

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL