CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil iHUNT Like 8, 5.5", Dual Sim, RAM 1GB, Stocare 16GB, 3G, Pink

Cod: Like 8 Pink

Adauga review
329.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 1 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

iHunt Like 8

Hei! Am auzit ca esti in cautarea unui telefon mobil care sa arate cat mai bine si care sa aiba un pret mic? Te toti uiti pe oferte, te razgandesti si o iei de la capat? Credem ca a venit momentul sa te opresti, sa te asezi comod si sa incepem impreuna sa descoperim noul iHunt Like 8. Nu, nu iti vom dezvalui acum toate surprizele, iti lasam bucuria si placerea de a-l scoate singur din cutie si de a te bucura de tehnologie.

Esti gata sa visezi si sa te lasi invaluit de distractie? O gama larga de culori, un design ce te va bucura si de care te vei indragosti pe loc, un sistem de operare chiar de ultima generatie si customizat perfect, design ce include un setup modern al camerelor foto si asta nu este tot! Haide sa aflam, fa-te cat mai comod!

Te vei distra si o vei face admirand un display cu o tehnologie IPS si culori naturale, vei admira pozele capturate la o rezolutie HD+, vei savura filmele preferate si vei da like dupa like pe retelele de socializare sau poate ca nu te vei mai satura de TikTok, Instagram sau YouTube. Distractia este in fata ta, ecranul cu o diagonala de 5.5" este gata sa te surprinda. Multumita camerei de selfie pe care am integrat-o discret, vei avea la dispozitie un telefon cu margini cat mai subtiri si cat mai usor utilizat.

Motorul distractiei este mereu alimentat si niciodata obosit. Sunt 4 nuclee care vor lucra de fiecare data impreuna si care te vor asculta. Iti vor indeplini fiecare dorinta, este suficienta o singura apasare pe display si se vor completa perfect cu memoria RAM integrata. Ne-am ocupat noi de customizarea sistemului de operare, Android 10 GO este special conceput pentru a fi cat mai modern si cat mai rapid

Noi iti dam 16GB pentru stocarea interna, poti descarca ce vrei din Google Play. Dar daca vrei si mai multa actiune, poti intorduce cu usurinta un card de memorie si totul este perfect.

Tu ce vrei sa pozezi astazi sau la ce clip te-ai gandit? Un TikTok rapid pentru cat mai multe aprecieri, o fotografie facuta cu toata gasca de prieteni sau cu familia? Indiferent de situatie, este suficient un simplu click. Esti la un click distanta de o amintire pe care o vei retrai cand iti doresti. Mai ai si alte idei? Pune-le in practica, ai cu ce!

Un selfie...nu este o simpla poza. Scoate ce este mai bun din tine, instaleaza aplicatii si joaca-te cu filtrele disponibile, fa-ti un selfie perfect si arata-le tuturor ca esti cea mai frumoasa persoana. Stiai ca poti filma cu camera frontala si ca exista suficiente aplicatii de editat? Distreaza-te, arata ca esti creativ si ca poti atrage cat mai multe aprecieri.

Dar ce rost ar avea toate acestea fara un acumulator? El se va ocupa de energie, de fiecare culoare si imagine, de orice click sau de orice joc. Am integrat 2500 mAh si credem ca sunt suficienti pentru numeroase sesiuni de jocuri, poze, retele de socializare sau filme. Stii deja, gasesti in cutie toate accesoriile de care ai nevoie si in acest mod, te asiguri ca telefonul tau va fi gata de distractie la orice ora. Fara limite! Este atat de simplu si de frumos!

Care este culoarea ta preferata? Visezi la un roz pe care sa-l asortezi cu ghiozdanul sau cu bijuteriile preferate? Un albastru mai inchis sau mai deschis, poate un rosu ca focul sau un negru ce poate fi asortat cu orice? Iti oferim telefonul tau preferat intr-o paleta mai larga de culori si nu sta mult pe ganduri, il vei adora indiferent de culoare si-l vei privi cu drag, este al tau.

Tu de cate aplicatii ai nevoie pentru a scapa de plictiseala sau pentru o distractie cat mai intensa? Nu le-am numarat, insa sunt foarte multe in magazinul de aplicatii Google Play, mii si mii. Le descarci pe toate si le instalezi pe noul tau telefon, iHunt Like 8. Cea mai noua versiune de Android 10 si mai mult, una speciala si cat se poate de rapida pe un telefon de acest gen. 1...2...3...GO, Android GO ce vine impreuna cu aplicatii customizate cat mai bine si cu care te vei imprieteni din prima zi.

Informatii
Brand: iHUNT
Garantie: 12 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: nanoSIM + microSIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 900/2100MHz
Model procesor: Quad-Core MTK6580M
Frecventa procesor: 1.3 GHz

Ecran
Tip ecran: IPS
Dimensiuni ecran: 5.5 inch
Rezolutie: 960 x 442
Alte caracteristici ecran: 16M culori

Camera
Rezolutie camera: 8MP
A II-a camera (videocall): 5MP
Alte caracteristici: Blit integrat LED

Memorie
Slot memorie: MicroSD (de pana la 64GB)
Memorie interna: 16 GB
Memorie RAM: 1 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n
Bluetooth: v4.0
USB: microUSB
Porturi: Jack 3.5 mm

Baterie
Tip Baterie: Li-Polymer
Capacitate baterie: 2500mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10 GO
GPS: Da, cu A-GPS

Altele
Dimensiuni [mm]: 141.8 x 67 x 9.9
Masa [g]: 160
Culoare telefon: Blue
Diverse:
Radio FM
Serviciul RO-ALERT preactivat din fabrica
Senzor accelerometru

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL