Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil iHunt Titan S60 Discovery PRO Blue Dual Sim, 4G, RAM 4GB, Stocare 32 GB, Albastru

Cod: S60DiscoveryPROBlue

Adauga review
638.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 1 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Esti in cautarea unui telefon rezistent, performant si cu cel mai nou sistem de operare? Cauti un design slim, complet regandit si specificatii tehnice asa cum ti-ai dorit? Dar cel mai important, un telefon cu un pret cat se poate de corect? Carcasa exterioara care nu se teme de socuri, componente care iti vor oferi performanta de care ai nevoie si nu in ultimul rand, cel mai recent sistem de operare. De ce sa-ti doresti altceva?

Indrazneste mai mult, uita de huse de protectie, nu mai cauta carcase speciale sau folii. Toate acestea sunt deja integrate in noul tau telefon, unul cu certificare IP68. Nu se va speria de apa, poti sa-l scufunzi. Nu se va strica de la praf, acesta nu va avea pe unde sa patrunda. Nu-l mai proteja si nu te mai purta cu el ca un bibelou. Este rezistent la socuri! Suna bine? Si nici nu am terminat!

Pana si ecranul este unul rezistent la zgarieturi, nu am uitat de acest aspect. In plus, te vei bucura de o rezolutie High Definition, de o diagonala optima, de unghiuri largi de vizualizare. Pe scurt, vei descoperi tehnologia IPS si imaginile de care nu te vei mai plictisi. Tot continutul este in fata ochilor tai si trebuie sa-l savurezi in cele mai bune conditii. Ai observat ca ecranul nu este intrerupt de notch? Traieste o experienta completa!

Ai nevoie de performante si de rapiditate? Daca raspunsul este unul afirmativ, ai ajuns unde trebuie. Nu mai putin de 4GB memorie RAM, stocare interna de 32GB si acces la un slot suplimentar, dar si un procesor din gama Helio capabil sa ruleze la o frecventa ridicata. Dar acestea sunt numai cifre si detalii de care ne-am ocupat noi. Tu bucura-te de telefon si de experienta inedita de care vei avea parte.

Ce ai putea face cu o baterie de 5000 mAh? De ce un acumulator de mare capacitate? Pentru cei ce s-au saturat de notificarea de baterie descarcata, de cabluri si incarcatoare peste tot si de frica de a ramane fara energie. Pentru tine am integrat aceasta baterie de mare capacitate, foloseste-o asa cum vrei. Ai cu ce!

Un senzor principal SONY inseamna calitate. O camera secundara inseamna beneficii in plus si efecte placute, 3 LED-uri flash te vor ajuta in conditii de iluminare slaba si te vor face sa renunti la clasica lanterna. In total, am integrat 3 camere foto si o aplicatie cu multiple optiuni. Toate pentru cele mai bune rezultate, indiferent de situatie sau de scenariu. Incearca!

Cate telefoane mobile au un mod dedicat pentru filmarea sub apa? Cu cate poti face poze subacvatice? Nu le mai cauta, cu greu le vei gasi. Vestea buna este ca de acum, ai acces si la aceste optiuni, unele pe care trebuie sa le experimentezi. Selfie foto sau video selfie, apeluri video cu camera secundara sau cadre de vis cu cea principala. Alegerea este la tine, noi iti oferim solutia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiind un telefon care prefera conditiile mai grele si pe care-l poti lua oriunde, de ca sa nu profiti in totalitate de el? De ce sa mai cari cu tine o trusa de scule sau sa descarci aplicatii pe care probabil va trebui sa le platesti? Ai un folder intreg de aplicatii/unelte, ne-am gandit la mai multe scenarii. Incearca-le pe toate.

Pozitionare globala in mai multe standarde, asta inseamna ca nu te vei pierde si intotdeauna vei cunoaste cu exactitate locatia in care te afli. Te poti baza pe GPS, asa cum te poti baza si pe conectivitatea de tip NFC. Toate cardurile direct in telefonul tau, plati rapide si sigure, fara atingere. Asta inseamna sa ai in buzunar un telefon modern si rezistent.

Deblocare fara atingere sau utilizare direct cu manusi? Nu trebuie sa platesti mult pentru aceste optiuni, noi deja le-am integrat si tu te poti baza pe ele. Securitate sporita, deblocare rapida si inteligenta. O singura privire este suficienta pentru ca telefonul sa fie gata de actiune. De cate ori nu au fost nevoit sa-ti scoti manusile pentru ca ecranul sa interactioneze cu degetul tau? Asta nu se va mai intampla, in meniu vei gasi o optiune pe care daca o vei activa, sensibilitatea ecranului va creste si vei putea sa-l deblochezi chiar daca ai manusi!

Cauti un telefon care sa aiba cea mai recenta versiune de Android? Mai nou de atat nu se poate, vei primi direct Android 11. Mai sigur, mai rapid si mai optimizat. Functii si optiuni regandite, securitate sporita si toate aplicatiile de care ai nevoie. Acces complet la toate aplicatiile Google sau la magazinul dedicat, inclusiv un mod intunecat pe care poti sa-l activezi si care iti va face utilizarea mai usoara.

Nou, modern, atractiv si cu performante optime. Acesta este noul tau telefon rezistent, iHunt S60 Discovery PRO 2022. Alege versiunea de culoare care ti se potriveste si porniti impreuna la drum, te asteapta o calatorie plina de energie si de aventura.

Informatii
Brand: iHUNT
Garantie: 12 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: nanoSIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
2G: GSM B2/3/5/8
3G: WCDMA B1/8
4G LTE: LTE: FDD B1/3/7/8/19/20
Model procesor: Quad-Core MediaTek MT6761V/WE
Frecventa procesor: 1.8 GHz

Ecran
Tip ecran: IPS HD+
Dimensiuni ecran: 5.5 inch
Rezolutie: 1440 x 720
Alte caracteristici ecran: 16M culori

Camera
Rezolutie camera: Dual Camera 13MP (f/1.8) (senzor IMX214) + 2MP (f/2.6) (senzor GC2035)
A II-a camera (videocall): 8MP (f/2.0) (senzor S5K4H7)
Alte caracteristici: Blitz integrat LED

Memorie
Slot memorie: microSD (pana la 256GB)
Memorie interna: 32 GB
Memorie RAM: 4 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4/5G
Bluetooth: v5.0
NFC: Da
USB: microUSB

Baterie
Capacitate baterie: 5000mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 11
GPS: GLONASS, Beidou, Galileo

Altele
Dimensiuni [mm]: 174 x 81 x 14.3 mm
Masa [g]: 237
Culoare telefon: Albastru
Diverse:
Radio
Lanterna
Serviciul RO-ALERT, preactivat din fabrica
Senzori: Proximitate, Lumina, Accelerometru, Compas

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL