Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil iHunt Titan CYBER WOLF, Dual Sim, 5G, RAM 8GB, Stocare 128 GB, Negru

Cod: CYBER WOLF 5G

Adauga review
1,718.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 1 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Bun venit in lumea telefoanelor speciale, bun venit in viitor. Pentru ca tu decizi viitorul si pentru ca noi ti-l punem la dispozitie. Ce spui, esti gata sa parcurgem o calatorie fantastica si la final sa descoperi telefonul ideal si special? Dar haide sa nu mai pierdem timpul si sa descoperi o lume noua, diferita, puternica si performanta, una pe care nu o vei gasi in alta parte.

In rolul principal esti chiar tu, impreuna cu noul tau smartphone, unul unic!

Imagineaza-ti ca iti doresti un telefon care sa le aiba aproape pe toate, imagineaza-ti ca vei avea un telefon care este capabil sa vada noaptea. Si sa-ti ofere imaginile in timp real. Asa este, nu vei gasi in alta parte. Cum nu vei gasi nici acest design unic si extrem de atractiv, unul care ascunde o serie de dotari de ultima generatie, poate chiar de ultima ora.

Un design perfect desenat, atent conturat si extrem de bine pus la punct. Un telefon capabil sa reziste acolo unde altele nici nu-si imagineaza. Unul pe care-l vei putea lua oriunde si care te va scoate din cele mai complicate situatii. Cu o rezistenta la apa, praf, medii extreme, temperaturi limita si socuri. Unul care de acum are un nume! iHunt Cyber Wolf 5G. Pentru ca-l meriti si pentru ca ti-l doresti.

Poti sa visezi in continuare, poti cauta, poti spera. Dar ce ar fi sa te opresti macar o secunda? Cum ar fi ca telefonul tau sa ruleze fluent orice? Si sa aiba un procesor de generatie cat se poate de noua, cu multe nuclee si extrem de bine optimizat. Procesor ce va rula la frecvente mari si o va face pentru ca tu sa simti asta. Pentru asa ceva este facut, pentru a transmite puterea si viteza de care ai nevoie.

5G-ul nu mai este un mister, nu mai este un secret sau o necunoscuta. Este chiar aici, in Romania. Este chiar in telefonul tau, in mainile tale si vei experimenta viteze ametitoare la internet. O tehnologie de ultima generatie, una pe care o vei trai din plin. Si de ce sa nu ai un telefon 5G? Reteaua viitorului, unul pe care am stabilit ca-l vom descoperi impreuna, chiar incepand de astazi.

Lasa fiecare pixel sa-ti ofere o explozie de culoare, lasa-l sa-ti aduca o luminozitate pe care o cautai. Culorile vor dansa in fata ta si parca vei dori sa le atingi! Poti sa o faci, poti sa atingi ecranul si sa traiesti performanta, viteza, reactia. Sa admiri contrastul mare si rezolutia perfecta, unghiurile de vizualizare mari si un body ratio pe care-l cautai.

O silueta de exceptie, un desen gandit atent si perfect executat. Am imbinat perfect corpul telefonului cu ecranul. Marginile laterale le-am rotujit, colturile le-am intarit, ecranul am reusit sa-l perfectionam. Totul este aproape perfect, am pus pasiune cand l-am proiectat si nu am lasat niciun aspect la intamplare. Vei observa ca de acum, ecranul este si mai bine protejat. Asta conteaza, exact asta am facut.

Te intrebi ce rost ar avea un telefon frumos si rezistent fara o functionare aproape perfecta? Foarte bine faci, la fel am gandit si noi. Acesta este motivul pentru care am vrut sa-l facem sa ruleze orice joc si sa o faca bine. Sa deschida orice aplicatie aproape instant si sa poata rula cat mai multe procese in fundal. Sa suporte cat mai multe aplicatii in memoria interna, dar si in plus prin cardul extern. 8GB memorie RAM pentru viteza de reactie dusa la alt nivel si 128GB ROM pentru stocare cat mai mare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viitorul inseamna o autonomie extrema si o incarcare rapida. De ce ti-am spus ca poti sa privesti ecranul cat vrei si de ce sa-l atingi cat mai mult timp posibil? Pentru ca nu am lasat nimic la intamplare, totul este gandit in detaliu. Nu vei vedea niciodata acumulatorul, dar vei simti puterea lui. Vei simti autonomia care reuseste sa ajunga in topurile aplicatiilor de benchmark specializate. 10.000 de mAh, zile intregi de autonomie si charger ce ofera 18W. Pentru ca asa trebuie sa fie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce spui de 4 camere foto cu un senzor principal fabricat de Samsung? Dar de unul cu o rezolutie de 20MP care duce la un alt nivel fotografia sau filmarea pe timp de noapte? Fa din noapte zi, vezi ce altii nu pot vedea, admira senzorii speciali care fac din acest telefon unul unic si cu un design pe care nu-l mai regasesti. Vezi, acesta este viitorul! Joaca-te cu aplicatia de camera, incerca toate filtrele si testeaza toate optiunile. Macro, detalii, unghi larg, culoare si pe deasupra, modul cu adevarat nocturn. Exact, camera este speciala si dedicata Night Vision! Redescopera placerea de a fotografia, arata-le tuturor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si de ce 48MP, de ce Samsung? Vei simti chiar tu, inca de la prima atingere, de la primul click, de la prima poza. Pana atunci, iti spunem ca un senzor de calitate inseamna reproducerea corecta si cat mai fidela a scenariilor. Surprinde detaliile mai clar, optimizeaza sau dozeaza lumina exact cat trebuie, iti aduce definitia inalta in pozele tale. Ai vrut un telefon special si diferit, te-ai plictisit de monotonie. Scapa de ea, incepand de astazi ai cu ce!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camera de selfie este integrata discret, este ca o picatura de roua. Discreta si placuta, dar cu o rezolutie mare, diafragma optima, efecte optimizate, filtre gandite si deschidere larga. 32MP, ultrawide cu filmare la rezolutie inalta. Poze de tip selfie in cele mai bune conditii, apeluri video de calitate ridicata. Singur in mijlocul naturii, cu gasca de prieteni, poate cu familia. Nici nu mai conteaza, un selfie de calitate poate fi facut oriunde!

Am integrat si o camera speciala pentru peisaje sau pentru momentele in care trebuie sa surprinzi un cadru mai larg sau atunci cand ai nevoie de cat mai multa informatie intr-o poza. O camera dedicta pentru toate acestea si un mod distinct in aplicatie. In momentul in care l-ai selectat, vei simti diferentele si poate ca nu te vei mai opri din fotografiat. Nici nu trebuie sa o faci. Baterie mare exista, putere de procesare mare si display perfect. De ce te-ai opri?

Dar pe langa senzorul Samsung de 48MP, cel Night Vision de 20MP si modului de 8MP ultrawide, ne-am gandit ca mai trebuie ceva. Parca lipsea un senzor special pentru fotografia de tip macro! Dar nu mai lipseste nimic si este momentul sa explorezi anumite detalii. Desigur ca o vei face mai in amanunt, adica macro. Camera speciala este perfecta pentru anumite detalii pe care nu le poti vedea prea usor cu ochii liberi. De la vederea nocturna si pana la cele mai mici detalii, acesta este viitorul!

In intuneric, vei observa ceva interesant. Ne-ar fi placut sa fie o surpriza si sa descoperi singur acei “ochi” rosii. Desi nu iti vom da acum foarte multe detalii, iti spunem ca cele doua puncte luminoase faca acest telefon unic, cu adevarat. Sunt senzori speciali pentru camera dedicata modului intunecat, cea care iti ofera posibilitatea de a vedea in intuneric. Amplifica cele mai mici surse de lumina si vei vedea ce se intampla. Nu vrem sa-ti stricam surpriza ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sistemul de operare este actual, optimizat si rapid. Adica Android 11, dezvoltat si pus la punct de catre Google. Actual inseamna mod intunecat si gesturi inteligente, optimizat inseamna mod special pentru jocuri sau pentru cei mici, folder dedicat aplicatiilor outdoor, sau customizare pentru butonul special. Rapid inseamna rapid, de asta suntem siguri. Mai multe vei descoperi tu, dar iti spunem ca este un Android solid si bine de tot pus la punct. Surprize mai sunt, dar cu siguranta ca-l vei lua tu la rasfoit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ti-am spus nimic pana acum despre senzorii speciali si despre tehnologia integrata? Poti sta linistit, deja am stabilit ca viitorul este aici, chiar in interiorul noului tau telefon. iHunt Cyber Wolf 5G, nu duce lipsa de senzori si nici de tehnologie. Plateste rapid cu modulul NFC, de locatie se vor ocupa sistemele multiple de pozitionare prin satelit, senzorul de amprente este ultra rapid, deblocarea prin Face ID este securizata. Te intrebi despre posibilitatea de a introduce doua cartele SIM? Exista, ti-am promis ca nu ignoram nimic!

Nici nu ne-am dat seama ca am ajuns la final. Am fi vrut sa-ti mai povestim si sa-ti mai prezentam functiile sau alte aspecte mai putin stiute. Dar credem ca nu este nevoie sa-ti rapim din placerea pe care o vei avea cand il vei descoperi sau de emotia pe care o vei simti cand vei indeparta folia. Am stabilit ca viitorul este aici si ca nu trebuie sa mai astepti, impreuna am descoperit multe dintre tehnologiile actuale pe care le-am ales cu grija. Ce mai ramane? Sa-l folosesti asa cum iti doresti, sa te bazezi pe el si sa profiti la maxim de puterea lui si de functiile integrate, unele pe care cu greu le gasesti in alta parte!

Informatii
Brand: iHUNT
Garantie: 12 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: nanoSIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
2G: B2/B3/B5/B8
3G: B1/B2/B4/B5/B6/B8/B19/B34/B39 BC0/BC1/BC10
4G: TDD-LTE: B34/B38/B39/B40/B41 FDD-LTE: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B13/B17/B18/ B19/B20/B25/B26/B28A/B28B/B66
5G: NR: n1/3/5/8/20/28/38/41/77/78/79
Model procesor: MediaTek MT6833, Octa-Core, 7nm
Frecventa procesor: Cortex A76 2.2GHZ×6 + Cortex A55 2.0GHZ×6

Ecran
Tip ecran: INCELL FHD+ (409PPI)
Dimensiuni ecran: 6.3 inch
Rezolutie: 2340 x 1080
Alte caracteristici ecran: 16M culori

Camera
Rezolutie camera: Camera Tripla 48MP (senzor S5KGM1SP) + 8MP (senzor OV8856) + 0.3MP (senzor GC032A) Camera Night View 20MP
A II-a camera (videocall): 32MP (senzor OV32Q10), f/2.0
Alte caracteristici: Blitz integrat LED

Memorie
Memorie interna: 128 GB
Memorie RAM: 8 GB

Transmisie date
WiFi: IEEE802.11 a/b/g/n/ac 2.4/5G
Bluetooth: v5.1
NFC: Da
USB: Type-C

Baterie
Capacitate baterie: 10000mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 11
GPS: GPS+Glonass+Beidou+Galileo

Altele
Dimensiuni [mm]: 168 x 81 x 17 mm
Masa [g]: 330
Culoare telefon: Negru
Diverse:
Radio
Lanterna
Serviciul RO-ALERT, preactivat din fabrica
Senzori: proximitate, lumina, accelerometru, busola, magnetic, giroscop, amprente

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL