Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil iHunt Titan TITAN P15000 PRO, Dual Sim, 5G, RAM 8GB, Stocare 128 GB, Negru

Cod: TITAN P15000 PRO 5G

Adauga review
1,659.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 1 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

iHunt Titan P15000 PRO 2022 - 5G

Poti spune ca ai gasit telefonul aproape perfect? Noi credem ca asa este si stai sa vezi ce urmeaza. Fa-te comod si hai sa incepem o incursiune in lumea tehnologiei moderne, chiar de ultima generatie.

Perfect echilibrat si chiar mai mult de atat. Vei avea un smartphone cu conectivitate 5G, baterie cum nu ai mai vazut pana acum, memorie RAM de 8GB, procesor capabil sa gandeasca cu viteza luminii si poate mai presus de toate, o ultra rezistenta! Ti-am spus ca este aproape perfect? De ce ai mai cauta? Stai sa vezi ce urmeaza!

Credeai ca nu se poate mai rapid in comparatie cu reteaua ta Wi-Fi de acasa? Se poate si nu trebuie sa mai stai langa router, nu trebuie sa astepti sa ajungi acasa pentru a te bucura de cele mai rapide viteze la internet. Insa, tehnologia 5G inseamna mult mai mult, nu doar viteze ametitoare in retea, download si upload. Inseamna evolutie si tehnologie dusa la extrem. Asa este si noul tau telefon, iHunt Titan P15000 PRO. Trebuie sa-l incerci!

Un record mondial, sau aproape un record mondial? Nici nu mai conteaza, important este ca de acum vei avea o autonomie dusa la extrem. In varf de munte, in confortul caminului tau sau intr-o croaziera pe mare. La serviciu sau in drumetiile de weekend. Oriunde te-ai afla, este aproape imposibil sa ramai fara baterie. Si de ce nu, poti lasa acasa o perioada cablul si incarcatorul, bateria externa va deveni o amintire. Toate acestea gratie unui acumulator cu o capacitate de 15600 mAh!

Esti unic, ai un telefon unic si o autonomie unica. Sigur, tu vei avea nevoie de odihna, dar nu si noul tau smartphone super rezistent

Ti-am spus ca am dus totul la extrem. Asa am facut, inclusiv cu partea de incarcare. Nu am lasat nimic neterminat, nu am evitat niciun aspect, noi nu spunem “lasa ca merge si asa”. Pana si pe aceasta baterie de mare capacitate am integrat o incarcare moderna si rapida, adica 18W! Stiai ca nu multe sunt telefoanele care se lauda cu asa ceva?

De cate ori ti-ai scapat din mana telefonul si ai inchis ochii cand il ridicai? Desigur, in acest timp te rugai sa nu fi patit nimic. Dar de acum, vei zambi si iti vei continua drumul. Pentru ca asa trebuie sa fie. Nu este rezistent. Este super rezistent! Este super rezistent la apa, la praf si la socuri. Nu-l mai ascunde, nu-l mai sterge, nu mai cauta huse scumpe. Uita de ele si descopera un telefon revolutionar. Standard IP68 inseamna ca iubeste apa, nu se teme de praf sau de mizerie si nu se supara cand il scapi pe jos.

Nici foarte mare – trebuie sa-ti asigure un grip perfect si o utilizare perfecta. Nici foarte mic – nu avea sens. Astfel, am gandit diagonala perfecta si am ajuns la 6.52 inch. Dar si o rezolutie High Definition plus un grad urias de protectie, adica Gorilla Glass 3. Camera frontala integrata in mod natural si mai presus de toate, placerea milioanelor de culori pe care le vei vedea de fiecare data cand apesi butonul magic. Apasa-l, porneste-l si lasa-te purtat de tehnologie.

In total, am integrat 4 camere foto. Deasupra tuturor, este un senzor Sony de 48MP. Toti sunt pentru cele mai fine detalii foto sau video. Daca iti doresti si efecte sau poate fundal blurat sau macro, nu trebuie sa cauti alt telefon sau un aparat dedicat. Ai cate un senzor pentru fiecare scenariu. Asa cum ai si o aplicatie de camera cu setari multiple si efecte, sau toate aplicatiile de camera din magazinul Google Play. Filmeaza si fa poze, editeaza si joaca-te cu multitudinea de optiuni pe care le vei descoperi!

Telefonul tau actual poate face poze sub apa, are un mod dedicat pentru asa ceva? Probabil ca nu are! Cum ar fi sa experimentezi modul subacvatic si sa descoperi o lume noua? Cum ar fi sa faci poze HDR, sa descoperi orasul noaptea si sa-l surprinzi intr-un mod unic? Sau poate o incercare reusita de a surprinde lumea in modul macro sau mono? Prea multe intrebari, raspunsul este unul singur: iHunt P15000 PRO 2022.

Ajungem la centrul de comanda al noului tau telefon. Un centru de comanda prevazut cu tot ce este mai modern si pus la punct pana in cel mai mic detaliu. Iata ce inseamna asa, iti spunem in numai cateva cuvinte si apoi, tu urmeaza sa iei loc pe scaunul acestui centru de comanda.

Procesor fabricat pe o tehnologie de 7nm, adica cat se poate de modern. 8GB memorie RAM, toti pentru a asigur ao viteza si o stabilitate a sistemului de operare, unul cat se poate de nou. Conexiune 5G pentru un internet mobil cum nu se poate mai rapid, pe ambele cartele SIM. Spatiu de stocare extrem si posibilitatea de extindere. Da, noul tau telefon are procesorul MediaTEK Dimensity 700, unul fabricat pe 7nm!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiind un telefon pentru conditii duse la extrem, nu puteam sa nu-l echipam cu o serie de unelte sau de butoane speciale. Un butotn special SOS pentru conditiile cele mai vitrege, dar un buton care poate face diferenta si care-ti poate salva viata. La fel o pot face si aplicatiie speciale din folderul dedicat si multitudinea de sisteme de pozitionare prin satelit. Sunt acolo oricand vei avea nevoie de ele si vei vedea ca fac diferenta!

Nu, chiar nu am terminat. Ti-am spus anterior ca nu ne place sa-ti prezentam un telefon care nu este complet. Acesta este si motivul pentru care am integrat conectivitatea NFC pentru plati rapide si sigure sau pentru alte proiecte customizate, un giroscop pentru momentul in care vei avea nevoie de el, FaceID pentru o securizare si mai mare, OTG pentru a scoate din impas si alte dispozitive care au ramas fara energie si un difuzor puternic, unul care se aude tare si mai presus de toate, clar. Este posibil sa fi omis aici sa-ti mai povestim despre alte functii, dar cu siguranta ca le vei descoperi chiar tu, in curand.

Android 11! Mai nou nu exista, mai rapid nu se poate, mai sigur de atat cam greu de gasit. Vei folosi un telefon cu cel mai nou sistem de operare dezvoltat chiar de catre Google. Unul cu optiuni multiple si diverse, toate menite sa puna in valoare viteza telefonului, conectivitatea si autonomia sa. Toate aplicatiile esentiale sunt deja instalate, restul le vei descarca rapid prin 5G sau prin WiFi, exista la discretie Google Play. Mod special pentru gaming, tema intunecata, gesturi inteligente, deblocare inteligenta, etc. Android 11 este prea vast pentru a-l povesti incateva fraze, trebuie sa-l descoperi! Iata ca am ajuns si la final, ai facut cunoastinta de la distanta cu noul tau telefon, iHunt P15000 PRO 2022. Suntem siguri ca ai trait aceasta calatorie cu sufletul la gura si ca vrei mai mult, adrenalina este inca acolo. Abia astepti sa-l butonezi, suntem siguri!

Informatii
Brand: iHUNT
Garantie: 12 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: nanoSIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
2G: GSM: B2/B3/B5/B8 CDMA: BC0/BC1/BC10
3G: WCDMA: B1/B2/B4/B5/B8/B6/B19
4G: TDD-LTE: B34/B38/B39/B40/B41 FDD-LTE: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12/B13/B17/B18/ B19/B20/B25/B26/B28A/B28B/B66
5G: NR: n1/3/5/8/20/28/38/41/77/78/79
Model procesor: MediaTek MT6833, Octa-Core
Frecventa procesor: Cortex A76 2.2GHZ×6 + Cortex A55 2.0GHZ×6

Ecran
Tip ecran: IPS HD+ (270PPI)
Dimensiuni ecran: 6.52 inch
Rezolutie: 1600 x 720
Alte caracteristici ecran: 16M culori

Camera
Rezolutie camera: Camera Tripla 48MP (senzor SONY IMX582) + 2MP (senzor GC02M2) + 0.3MP (senzor GC032A)
A II-a camera (videocall): 8MP (f/2.0)
Alte caracteristici: Blitz integrat LED

Memorie
Memorie interna: 128 GB
Memorie RAM: 8 GB

Transmisie date
WiFi: IEEE802.11 a/b/g/n/ac 2.4/5G
Bluetooth: v5.0
NFC: Da
USB: Type-C

Baterie
Capacitate baterie: 15600mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 11
GPS: GPS+Glonass+Beidou+Galileo

Altele
Dimensiuni [mm]: 178.2 x 86.2 x 23.8 mm
Masa [g]: 485
Culoare telefon: Negru
Diverse:
Radio
Lanterna
Serviciul RO-ALERT, preactivat din fabrica
Senzori: proximitate, lumina, accelerometru, busola, magnetic, giroscop, amprente

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL