Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Samsung Galaxy A20s Dual Sim, Black, 6.5", LTE, 3GB, 32GB

Cod: SM-A207FZKDEUE

Adauga review
789.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Un ecran mare pentru distracții mari

Când călătorești prin lumi noi, vlog-uri și jocuri, ecranul mai mare al Galaxy A20s îți oferă o vizualizare mai bună. Ecranul său de 6,5 inci Infinity-V se desfășoară dintr-un capăt în celălalt, ducând experiențele tale zilnice de la un nivel bun la unul uimitor.

*Imagini simulate în scop ilustrativ. **Infinity-V Display: un ecran frontal, aproape fără ramă, de la o margine la cealaltă. ***Ecran măsurat în diagonală, în dreptunghi complet, fără a contabiliza colțurile rotunjite. Dimensiunea ecranului este de 6,5" în dreptunghi complet și 6,4" cu contabilizarea colțurilor rotunjite. Zona vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și a spațiului pentru camera foto.

Un spate lucios care este confortabil de ținut

Un telefon cu spatele lucios și curbe netede. Galaxy A20s se potrivește perfect în mâna ta, pentru o aderență confortabilă pe care o vei simți imediat. Vine în negru, albastru, roșu sau verde - alegerea este a ta.

* Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de țară sau de operator.

Cameră foto triplă, astfel încât fiecare fotografie iese în evidență

Sistemul foto cu trei lentile creează momente deosebite, cu ajutorul camerei foto de 13MP, a camerei foto de profunzime de 5MP și a camerei foto cu unghi foarte larg, de 8MP. Camera foto de profunzime îți aduce subiectul în centrul atenției, în timp ce camera foto cu unghi foarte larg pune amintirile în valoare, la un unghi de 120 grade. Deci momentele zilnice rămân limpezi și luminoase.

Cameră foto cu unghi foarte larg pentru o perspectivă mai mare

Cuprinzi mai mult în fotografiile tale cu ajutorul camerei foto cu unghi foarte larg. Unghiul larg de 77 de grade și unghiul foarte larg de 120 de grade îți permit să surprinzi ceea ce vezi, astfel încât să nu pierzi momentul în care te afli. Acum este și mai ușor să obții o panoramă grozavă.

Wide angle

Ultra wide angle

*Imagini simulate în scop ilustrativ. **Fotografierea și crearea videoclipurilor în unghi foarte larg sunt acceptate doar pe camera din spate.

O cameră foto care îți scoate subiecții in evidenta

Camera foto de profunzime de 5MP îți permite să reglezi profunzimea de câmp, înainte și după ce ai realizat fotografia. Camera foto de profunzime elimină zgomotele de fundal nedorite din imaginile tale, pentru a le oferi un aspect mai profesional.

Live Focus on

Live Focus Off

*Imagini simulate în scop ilustrativ.

O cameră foto care te pune în centrul atenției

 

 

 

 

 

 

 

 

Aparatul de fotografiat te urmărește, deci este timpul să strălucești. Camera frontală de 8MP a Galaxy A20s face ca selfie-urile tale să pară mai uimitoare, iar prin focalizarea Live, vei obține un blur de fundal blând, care va face din tine vedeta imaginii.

*Imagini simulate în scop ilustrativ.

Performanța pentru a merge mai repede și a alerga mai constant

Un procesor Octa-core puternic și 3 GB/4 GB de memorie RAM îți gestionează jocurile cu multă grafică și transmisiile live la viteze mari. Cu 32/64 GB memorie internă și până la 512 GB spațiu de stocare extern, ai destul spațiu pentru a transmite, descărca și posta.

*Memoria RAM și capacitatea de memorie internă pot varia în funcție de țară sau regiune. **Spațiul de stocare disponibil poate varia, în funcție de software-ul preinstalat. ***Cardul MicroSD este vândut separat.

Alimentat pentru modul tău de viață zilnic

Faci multe lucruri în fiecare zi, așa că utilizează un telefon care rezistă. Bateria de 4.000 mAh (tipică)* a Galaxy A20s și tehnologia Fast Charging 15W îți oferă puterea de care ai nevoie. Distribuie cu prietenii, urmărește fluxuri și fă tot ceea ce îți place cu un telefon care rezistă.

*Valoarea tipică testată în condiții de laborator ale terților. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate, conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 3.900 mAh. Durata de viață reală a bateriei poate varia, în funcție de mediul rețelei, de tiparele de utilizare și de alți factori.

Securitate mobilă convenabilă

 

 

 

 

 

 

 

 

Senzor de amprentă

Simplifică accesul mobil cu securitatea în care ai încredere. Galaxy A20s oferă un scaner de amprente în partea din spate, care îți permite să te conectezi la aplicațiile acceptate și să deblochezi dispozitivul cu ușurință.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recunoaștere facială

Acum poți debloca telefonul instantaneu, pur și simplu ținându-l în față. Tehnologia de recunoaștere a feței îți oferă acces mobil doar pentru tine, asigurându-te că datele tale personale nu cad în mâini nepotrivite.

*Imagini simulate în scop ilustrativ. **Disponibilitatea acestui serviciu poate varia în funcție de țară. .

Conceput intuitiv pentru o utilizare ușoară

One UI Core te ajută să te concentrezi asupra a ceea ce contează. Hardware-ul și software-ul funcționează în armonie, pentru a oferi intuitiv conținut și funcții la îndemână. Night Mode te ajută să îți reduci ziua, în timp ce se transformă într-un mod întunecat pentru a fi mai ușor de privit, oferind ochilor un repaus mai bun noaptea.

*Disponibilitatea funcțiilor, aplicațiilor și serviciilor One UI Core pot varia în funcție de dispozitiv, versiunea sistemului de operare și țară. **Imaginile dispozitivului și ecranului sunt simulate în scop ilustrativ.

Menține dispozitivul în perfectă funcționare cu noi

Bucură-te de liniște când alegi să cumperi un smartphone Galaxy. Diagnosticul interactiv și optimizarea aplicației Samsung Members facilitează ajustarea performanțelor dispozitivelor tale, în timp ce asistența noastră îți permite să rezolvi problemele atunci când ai nevoie de asistență suplimentară.

*Funcțiile și caracteristicile disponibile pentru aplicația Samsung Members pot varia în funcție de țară și de dispozitiv. **Dispozitiv și imagine simulate în scop ilustrativ.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM
Dual Sim: Da
Detalii retea: 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900
3G: 850 /900 / 1900 / 2100
4G: 800 / 850 / 900 / 2100 / 2300 / 2600
Model procesor: Qualcomm SDM450 Snapdragon 450 (14 nm)
Frecventa procesor: Octa-core 1.8 GHz Cortex-A53
Procesor grafic: Adreno 506

Ecran
Tip ecran: IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 6.5"
Rezolutie: 720 x 1560 pixels
Alte caracteristici ecran: - 264 ppi

Camera
Rezolutie camera: 13 MP, f/1.8, 27mm (wide), PDAF
8 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide), 1/4.0", 1.12µm
5 MP, f/2.2, (depth)
A II-a camera (videocall): 8 MP, f/2.0
Alte caracteristici: LED flash, panorama, HDR

Memorie
Slot memorie: microSDXC (dedicated slot)
Memorie interna: 32 GB
Memorie RAM: 3 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 b/g/n
Bluetooth: 4.2, A2DP, LE
USB: 2.0, Type-C 1.0 reversible connector

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Nedetasabila / Li-Po
Capacitate baterie: 4000mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 9.0 (Pie), upgradable to Android 10, One UI 2.0
GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

Altele
Dimensiuni [mm]: 163.3 x 77.5 x 8 mm
Masa [g]: 183 g
Culoare telefon: Black
SAR (W/kg):
0.35 W/kg (head)
0.83 W/kg (body)
Diverse:
3.5 mm jack
FM radio
Fingerprint (rear-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass
Fast charging 15W

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL