Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Samsung Galaxy A42, Dual Sim, 5G, Prism dot white, 6.6", RAM 4GB, Stocare 128GB

Cod: SM-A426BZWD

Adauga review
1,949.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Ești mai rapid(ă) cu Galaxy A42 5G

În rețeaua de date mobile de generație următoare, puterea vitezei rapide 5G schimbă modul în care experimentezi și partajezi conținut - de la jocuri și streaming super lin, până la partajare și descărcare ultra rapidă. Treci la Galaxy A42 5G și accelerează-ți experiența cu smartphone-ul.

*Necesită conexiune optimă 5G. Viteza reală poate varia în funcție de țară, operator și mediul utilizatorului.

Vezi mai mult cu un display imersiv

Display-ul imersiv Infinity-U de 6,6 inci al Galaxy A42 5G îți oferă o vizualizare neîntreruptă cu tot ceea ce-ți place. Datorită tehnologiei Super AMOLED, conținutul tău de zi cu zi arată întotdeauna cel mai bine - detaliat, exact și clar.

*Imagini simulate în scop ilustrativ. **Infinity Display: un ecran aproape fără margini, complet din sticlă în partea frontală, de la o margine la alta. ***Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,6" în dreptunghi complet și 6,5", contabilizând colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și decupajului camerei.

Un spate lucios, confortabil de ținut

Designul elegant al Galaxy A42 5G îi conferă un aspect prismatic și atrăgător. Curbele rafinate îl fac confortabil de ținut în mână și oferă o navigare ușoară pe ecran. Un model holografic și un finisaj lucios premium creează un aspect dinamic din orice unghi și este disponibil în suprafețele artistice Prism Dot Black, White și Gray.

*Disponibilitatea culorii poate varia în funcție de țară sau de operator.

Sistem Quad Camera avansat, puteri avansate de a fotografia

Începe cu camera foto principală de 48 MP, pentru a surprinde momentele vieții cu mai multă claritate. Extinde unghiul de vizualizare cu camera foto cu unghi ultra larg. Personalizează focalizarea cu camera foto de profunzime sau apropie-te de detalii cu camera foto macro.

Momente de neuitat surprinse cu o cameră Ultra Wide

Similar cu vederea umană, camera foto Ultra Wide, de 5MP, surprinde lumea într-un unghi de vizualizare de 123 de grade, adăugând mai multă perspectivă la tot ceea ce fotografiezi.

Wide angle

Ultra wide angle

* Imagini simulate în scop ilustrativ. ** Videoclipurile și fotografiile cu un unghi foarte larg pot fi realizate doar cu camera foto principală.

Camera foto macro atrage atenția asupra detaliilor minuscule

 

 

 

 

 

 

 

 

Apropie-te cu camera foto macro de 5MP și scoate în evidență detaliile ultra-fine din imaginea ta. Aceasta aplică efectul Bokeh natural imaginilor tale, permițând subiectului să se distingă de fundal.

*Imagini simulate în scop ilustrativ. **Funcția foto macro este acceptată numai de camera foto din spate.

Adu focalizarea în față cu camera foto de profunzime

Camera foto de profunzime de 5MP îți permite să reglezi adâncimea de câmp din fotografiile tale. Cu o simplă atingere, poți regla cu ușurință neclaritatea fundalului din spatele subiectului, pentru fotografii de înaltă calitate, care sunt remarcate cu adevărat.

Live Focus On

Live Focus Off

* Imagini simulate în scop ilustrativ.

Camera foto frontală, selfie-uri care atrag atenția

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu ajutorul camerei foto frontale Galaxy A42 5G 20MP și cu Live Focus, este ușor să faci selfie-uri uimitoare, care captează mai mult din imaginea ta și mai puțin din fundal.

*Imagini simulate în scop ilustrativ.

Puterea care te păstrează în mișcare

Ocupă-te de activitățile zilnice cu o baterie care nu te va încetini. O baterie de 5.000 mAh (tipică)* îți permite să continui ceea ce faci, fără să-ți faci griji cu privire la nivelul bateriei. Și cu până la 15W de încărcare rapidă adaptivă**, Galaxy A42 5G revine rapid la puterea maximă.

*Valoare tipică testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.860 mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de tiparele de utilizare și de alți factori. **Încărcare rapidă cu adaptor disponibil în cutie.

Oferă-ți mai mult spațiu pentru a reda

Galaxy A42 5G combină puterea de procesare Octa-core cu până la 8 GB de memorie RAM pentru performanțe rapide și eficiente pentru fiecare provocare. Bucură-te de 128 GB de stocare internă sau adaugă și mai mult spațiu cu un card microSD de 1 TB.

*Capacitatea RAM poate varia în funcție de țară. **Cardul MicroSD se vinde separat. ***Stocarea reală disponibilă poate varia în funcție de software-ul preinstalat.

Game Booster îți oferă avantaj

Maximizează performanța cu Game Booster. Redu distragerile și îmbunătățește-ți jocul cu o interfață dedicată și un meniu ușor de accesat. Frame Booster oferă grafică fluentă, ca în realitate. Și joci la capacitate maximă, în timp de Game Booster memorează tiparele tale de utilizare, pentru a optimiza bateria, temperatura și memoria.

Securitate cu nivel crescut de apărare. Protejează ceea ce contează pentru tine.

Încorporat în hardware-ul și software-ul telefonului încă de la început, Samsung Knox îți protejează telefonul din momentul în care este pornit. Oferind securitate pe mai multe niveluri, îți protejează cele mai sensibile informații de malware și amenințări rău intenționate.

*Integrity Measurement Architecture bazat pe Trustzone.

Conceput pentru One UI Core

One UI Core te ajută să te concentrezi asupra a ceea ce contează pentru tine. Hardware-ul și software-ul funcționează împreună, cu conținut și caracteristici la îndemână, astfel încât să poți ajunge mai repede la ele. Utilizează Night Mode pentru o experiență confortabilă în întuneric și cu imagini clare și intuitive, folosind telefonul tău, devine o a doua natură.

*Disponibilitatea caracteristicilor, aplicațiilor și serviciilor One UI Core poate varia în funcție de dispozitiv, versiunea sistemului de operare și țară. **Imagini ale dispozitivului și ecranului sunt simulate în scop ilustrativ.

Întotdeauna la dispoziția ta, oriunde, oricând

Bucură-te de liniște sufletească atunci când alegi să cumperi un smartphone Galaxy. Sistemul de diagnosticare și optimizare interactivă al aplicației Samsung Members face ușoară ajustarea performanței dispozitivelor tale, în timp ce linia noastră de asistență îți permite să rezolvi problemele, atunci când ai nevoie de asistență suplimentară.

*Funcțiile și caracteristicile disponibile pentru aplicația Samsung Members pot varia în funcție de țară și dispozitiv. **Dispozitiv și imagine simulate în scop ilustrativ.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM
Dual Sim: Da
Model procesor: Qualcomm SM7225 Snapdragon 750 5G (8 nm)
Frecventa procesor: Octa-core (2x2.2 GHz Kryo 570 & 6x1.8 GHz Kryo 570)
Procesor grafic: Adreno 619

Ecran
Tip ecran: Super AMOLED, 420 nits (typ)
Dimensiuni ecran: 6.6"
Rezolutie: 720 x 1600 pixeli
Alte caracteristici ecran: - 266 ppi

Camera
Rezolutie camera:
48 MP, f/1.8, (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF
8 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide)
5 MP, f/2.4, (macro)
5 MP, f/2.4, (depth)
A II-a camera (videocall): 20 MP, f/2.2, (wide)
Alte caracteristici: LED flash, panorama, HDR

Memorie
Slot memorie: microSDXC (uses shared SIM slot)
Memorie interna: 128 GB
Memorie RAM: 4 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
NFC: Da
USB: USB Type-C 2.0

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Li-Po / Nedetasabila
Capacitate baterie: 5000 mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10, One UI 2.5
GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

Altele
Dimensiuni [mm]: 164.4 x 75.9 x 8.6 mm
Masa [g]: 193 g
SAR (W/kg): 1.15 W/kg (head) 1.33 W/kg (body)
Diverse:
3.5 mm jack
Fingerprint (under display, optical), accelerometer, gyro, proximity, compass
Fast charging 15W
Culoare: Prism Dot White

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL