Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Samsung Galaxy A51 Dual Sim, Prism Blue , 6.5", RAM 4GB, Stocare 128GB

Cod: SM-A515FZBVEUE

Adauga review
1,699.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Ecran mare. Pret accesibil

Optimizează simetria vizuală cu afișajul Infinity-O al Galaxy A51. Acum te poți juca, viziona, naviga și efectua mai multe activități în același timp, fără întrerupere, pe un ecran larg de 6,5" FHD+, totul alimentat de tehnologia Super AMOLED. Bucură-te de o experiență extinsă pe un spațiu de ecran maximizat.

*Imaginile sunt prezentate în scop ilustrativ. **Infinity Display: un ecran aproape fără ramă, complet din sticlă, de la o margine la alta. ***Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,5" în dreptunghi complet și de 6,3" când sunt utilizate colțurile rotunjite. Zona vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și decupajului camerei.

Proiectat pentru un nivel rafinat de stil și confort

Modelul prismatic al designului lui Galaxy A51 vine în nuanțe pastelate, netede și elegante, precum Prism Crush Negru, Alb și Albastru. Un finisaj lucios, premium adaugă stilul perfect liniilor sale elegante și subțiri, fiind combinația ideală între stil și confortul utilizării.

*Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de țară sau de transportator.

Cameră cvadruplă AWSOME pentru a capta mai multe


 

 

 

 

 

 

Accesează o rezoluție foarte ridicată, utilizând camera principală de 48MP, pentru fotografii clare și detaliate zi și noapte. O cameră cu unghi larg de 123° și 12 MP încadrează mai mult din imagine. Alege varianta îmbunătățită Macro Cam de 5MP, pentru cadre apropiate, extrem de rafinate și asigură-te că subiectul iese întotdeauna în evidență, cu efectele multiple Live Focus ale camerei de adâncime de 5MP.

*Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de țară sau de transportator.

Surprinde mai mult din imagine, din același loc.

Capturează lumea întreagă utilizând câmpul vizual mai larg al camerei Ultra Wide. Iar cu camera principală, de 48MP, povestea ta rămâne luminoasă și limpede pe parcursul întregii zile.

*Imaginile sunt prezentate în scop ilustrativ. **Experiența unghiului larg de captură (foto/video) este oferită doar de camera foto principală.

Macro Cam surprinde detaliile din apropiere

 

 

 

 

 

 

 

Camera foto macro de 5MP (40 mm) realizează fotografii cu claritate și calitate ridicată, ceea ce te ajută să scoți în evidență detaliile foarte fine ale fotografiilor tale, din apropiere. Aplică și ajustează estomparea naturală a fundalului (Bokeh) pentru a izola subiectul și a-i crește impactul vizual.

*Imaginile sunt prezentate în scop ilustrativ. ** Funcția Macro Camera este acceptată doar pentru camera foto din spate.

Fotografiază lin și constant, precum profesioniștii

Galaxy A51 înregistrează precum o cameră video de acțiune, de nivel profesionist, utilizând Ultra Wide Camera și un software predictiv. Super constant, îți oferă ușor videoclipuri în direct, chiar și atunci când călătoria ta are o latură aventuroasă.

*Imaginile sunt prezentate în scop ilustrativ. **Rezultatele pot varia în funcție de condițiile de fotografiere, ce pot include mai mulți subiecți, lipsa focalizării sau subiecți aflați în mișcare. *** Unghiul de vizualizare trebuie reglat în jos pentru a realiza un selfie cu Ultra Wide Camera. **** Nu acceptă funcția zoom. Performanța stabilizării imaginii poate varia în funcție de condițiile de iluminare. ***** Disponibil numai când filmezi utilizând camera Ultra Wide în Full HD.

Depth Camera îți aduce subiectul în centrul atenției

Camera de profunzime, de 5MP, îți permite să reglezi profunzimea de câmp înainte și după ce ai potrivit cadrul. Camera de profunzime are o tehnologie avansată, care elimină zgomotele de fundal nedorite din imaginile tale, pentru a le face să pară mai profesioniste.

*Imaginile sunt prezentate în scop ilustrativ.

Realizezi ușor selfie-uri care atrag atenția

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrei ca selfie-ul tău să arate bine. Așadar, pentru imagini uimitoare în timpul zilei, camera foto frontală de 32MP a Galaxy A51 îți oferă fotografii clare și cu o rezoluție ridicată. Iar cu focalizarea Selfie, pentru a estompa ușor fundalul, chipul tău devine vedetă.

*Imaginile sunt prezentate în scop ilustrativ.

Baterie de lungă durată

Când te afli permanent în mișcare, ai nevoie de un telefon care să reziste. O baterie de 4.000mAh (tipică)* îți oferă puterea de a transmite, partaja și de a te juca mai departe. Iar dacă nivelul bateriei scade prea mult, te conectezi și alimentezi cu încărcare rapidă de 15W.

*Valoarea tipică, testată în condițiile unor terțe laboratoare. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare abaterea capacității bateriei, printre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 3.890mAh. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, tiparele de utilizare și alți factori.

Spațiu de stocare generos

Galaxy A51 are o procesare rapidă și spațiu de stocare generos, pentru ca tu să fii ancorat în prezent. Un procesor avansat Octa-core și până la 4GB RAM oferă o performanță plăcută și eficientă. Descarci mai mult și ștergi mai puțin, cu o stocare internă de până la 128GB. Poți beneficia și de mai mult spațiu, cu un card microSD de 512GB.

* Memoria RAM și capacitatea de memorie internă pot varia în funcție de țară. **Cardul microSD se vinde separat. ***Spațiul de stocare disponibil poate varia în funcție de software-ul preinstalat.

Game Booster îți oferă avantaj

Maximizează performanța cu Game Booster. Elimină distragerile și îmbunătățește-ți jocul cu o interfață dedicată și un meniu ușor de accesat. Frame Booster oferă o grafică ce utilizează mișcări line, realiste. Joacă-te la cel mai înalt nivel, în timp ce Game Booster reține metodele tale de utilizare, pentru a optimiza bateria, temperatura și memoria.

Metode de protecție disponibile tuturor

Inclus în hardware-ul și software-ul telefonului încă de la început, Samsung Knox îți protejează dispozitivul din momentul în care este pornit. Oferind securitate pe mai multe niveluri, îți apără cele mai sensibile informații de malware și amenințări periculoase.

Amprenta ta este cheia

Galaxy A51 vine cu autentificare biometrică de înaltă tehnologie. Scanerul de amprente digitale de pe ecran îți recunoaște amprenta unică, astfel încât ești singurul care poate apăsa și debloca dintr-o singură mișcare ușoară.

*Dacă utilizezi o protecție pentru ecran, asigură-te că permite utilizarea senzorului de amprentă aflat pe ecran.

Faci mai mult cu Bixby

 

 

 

 

 

 

 

Procedurile Bixby

Galaxy A51 se adaptează vieții tale, reducând lumina albastră și pornind modul Noapte pentru a-ți pregăti ochii pentru somn. Îți menține chiar și telefonul deblocat și redă muzică atunci când te urci în mașină. Sau poți personaliza necesitățile tale cu ajutorul My Routine.

Viziunea Bixby

Obține mai rapid informațiile de care ai nevoie, cu nivelul superior de viziune inteligentă Bixby. Bixby Vision este încorporat chiar în aplicația ta pentru camera foto, pentru a-ți face viața mai eficientă. Tradu meniurile restaurantului cu ușurință și caută mobilierul pe care l-ai văzut la o petrecere, pur și simplu scanându-l.

*Bixby Routines Driving este disponbibilă doar în mașinile cu funcții bluetooth. ** Necesită acces la Contul Samsung și acceptarea serviciilor personalizate, înainte de a utiliza serviciul bazat pe analiza modelului de utilizare. *** Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de țară sau dispozitiv ‡ interfața de utilizator se poate modifica și poate fi diferită în funcție de dispozitiv ‡ disponibilitatea funcțiilor Bixby Vision, precum și furnizorii de conținut pot varia în funcție de țară ‡ toate informațiile, conținutul, imaginile sau rezultatele testelor prezentate sunt furnizate de terți și un astfel de conținut nu poate fi exact și nici nu poate reflecta cele mai actualizate informații. **** Bixby recunoaște limbi selectate și anumite accente/dialecte ‡ disponibilitatea serviciului Bixby, funcțiile și furnizorii de conținut pot varia în funcție de țară sau limbă ‡ date/Wi-Fi necesare pentru a opera complet funcțiile Bixby.

Creat pentru a se concentra pe lucrurile importante

One UI te ajută să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Hardware-ul și software-ul funcționează împreună, având conținut și funcții la îndemână, astfel încât să poți ajunge mai repede la acestea. Poți folosi modul Noapte pentru o experiență confortabilă pe întuneric, iar cu vizualuri clare și intuitive, utilizarea telefonului tău devine o a doua natură.

*Disponibilitatea funcțiilor, aplicațiilor și serviciilor One UI poate varia în funcție de dispozitiv, versiunea sistemului de operare și țară. **Imaginile dispozitivului și ecranului sunt prezentate în scop ilustrativ.

Cu noi îți păstrezi dispozitivul impecabil

Bucură-te de liniște când alegi să cumperi un smartphone galaxy. Diagnosticarea interactivă și optimizarea aplicației Samsung Members facilitează ajustarea performanțelor dispozitivelor tale, în timp ce linia noastră de asistență telefonică îți permite să rezolvi problemele atunci când ai nevoie de ajutor suplimentar.

*Caracteristicile și funcțiile disponibile pentru aplicația Samsung Members pot varia în funcție de țară și dispozitiv. **Imaginile dispozitivului și ecranului sunt prezentate în scop ilustrativ.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
- 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (dual-SIM model only)
- 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
- 4G bands LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700), 13(700), 17(700), 20(800), 26(850), 28(700), 38(2600), 40(2300), 41(2500), 66(1700/2100)
Model procesor: Exynos 9611 (10nm)
Frecventa procesor: Octa-core (4x2.3 GHz Cortex-A73 & 4x1.7 GHz Cortex-A53)
Procesor grafic: Mali-G72 MP3

Ecran
Tip ecran: Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 6.5"
Rezolutie: 1080 x 2400 pixeli
Afisaj sticla:
-Corning Gorilla Glass 3
- 405 ppi

Camera
Rezolutie camera:
- 48 MP, f/2.0, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF
- 12 MP, f/2.2, 12mm (ultrawide)
- 5 MP, f/2.4, 25mm (macro), 1/5.0", 1.12µm 5 MP, f/2.2, 1/5.0", 1.12µm, depth sensor
A II-a camera (videocall): 32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm
Alte caracteristici: LED flash, panorama, HDR

Memorie
Slot memorie: microSDXC
Memorie interna: 128 GB
Memorie RAM: 4 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac
Viteza: HSPA, LTE-A
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
NFC: Da
USB: 2.0, Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da

Baterie
Tip Baterie: Li-Po / Nedetasabila
Capacitate baterie: 4000 mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10.0; One UI 2
GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

Altele
Dimensiuni [mm]: 158.5 x 73.6 x 7.9 mm
Masa [g]: 172 g
SAR (W/kg): 0.80 W/kg (head) 0.67 W/kg (body)

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL