Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Samsung Galaxy A51 Dual Sim, Prism Crush Pink, RAM 6GB, Stocare 128GB, 5G

Cod: SM-A516BZIDEUE

Adauga review
1,999.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Conectivitatea 5G îți aduce viteza generației următoare

Sa ramai conectat este tot ceea ce-ti trebuie. Galaxy A51 5G iti ofera superviteza, ca sa poti juca jocurile tale favorite, vizualiza continut si impartasi live intr-o retea 5G de generatie noua. 

*Este necesara o conexiune 5G optima. Viteza actuala depinde de tara, operatorul de retea mobila si imprejurimile utilizatorului. 

Redă fluxul, descarcă și postează mai rapid, cu un dispozitiv pregătit pentru 5G

Galaxy A51 5G este pregătit pentru prezent. Un procesor Octa-core eficient și 6 GB/8 GB de memorie RAM permit o grafică extrem de receptivă și viteze ultra-rapide. Cu o memorie internă de 128 GB și o stocare externă de până la 1TB, vei avea mult spațiu pentru a transmite, descărca și posta.

* Imagini simulate în scop ilustrativ. ** Capacitatea RAM poate varia în funcție de țară. *** Spațiul de stocare disponibil poate varia în funcție de software-ul preinstalat. **** Card MicroSD este vândut separat.

Vezi întreaga imagine pe afișajul Infinity-O

Ecranul Infinity-O a lui Galaxy A51 5G optimizează simetria vizuală. Acum te poți juca, viziona, naviga și efectua mai multe actiuni odată, fără întrerupere, pe un ecran amplu de 6,5" FHD+. Toate alimentate de tehnologia Super AMOLED. Bucură-te de o experiență a utilizării smartphone-ului care minimizează rama și maximizează fiecare spațiu de pe ecran.

* Imagini simulate în scop ilustrativ. ** Infinity Display: un ecran aproape fără ramă, complet din sticlă, de la o margine la alta. *** Măsurată pe diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,5" în dreptunghiul complet și 6,3" cu contabilizarea colțurilor rotunjite. Zona vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și decupajului camerei.

Model prismatic, cu un finisaj sclipitor

Cu un model holografic și un finisaj lucios, Galaxy A51 5G este proiectat să strălucească. Cadrul elegant și curbele netede oferă o prindere confortabilă. Alege între Prism Cube Black, Prism Cube White sau Prism Cube Pink pentru a se potrivi stilului și dispoziției tale.

*Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de țară sau de transportator.

Quad Cam îți permite să fotografiezi cu mai multă perspectivă


 

 

 

 

 

 

Bucură-te de o rezoluție ultra înaltă, cu o cameră foto principală de 48MP, pentru fotografii clare și detaliate, zi și noapte. O cameră foto Ultra Wide, de 123° 12MP surprinde mai mult din ceea ce vezi. Alege noua cameră foto macro de 5MP pentru cadre apropiate foarte rafinate și asigură-te că subiectul iese mereu în evidență cu efectele multiple Live Focus ale camerei foto de profunzime, de 5MP.

*Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de țară sau de transportator.

Surprinde mai mult din imagine, din același loc.

Captează cadre ample, cu câmpul vizual mai larg de 12MP Ultra Wide Camera. Și cu camera principală de 48MP, povestea ta rămâne luminoasă și limpede pe parcursul zilei.

* Imagini simulate în scop ilustrativ. ** Experiență ultra largă (foto/video) este acceptată doar pentru camera foto din spate.

Cameră foto macro, care surprinde detaliile apropiate

 

 

 

 

 

 

 

Camera foto macro integrată de 5MP (40 mm), din sistemul de patru camere foto, oferă fotografii clare și de calitate, ceea ce te ajută să scoți în evidență detaliile ultra fine ale fotografiilor tale din apropiere. Aplică neclaritate de fundal natural (Bokeh), pentru a izola subiectul și a-l evidenția.

* Imagini simulate în scop ilustrativ. ** Funcția camerei foto macro este acceptată doar pentru camera foto din spate.

Fotografiază lin și constant, precum profesioniștii

Galaxy A51 înregistrează 5G ca o cameră de acțiune profesională, utilizând Ultra Wide Camera și software-ul predictiv. Super constant, îți oferă videoclipuri fluente, în direct, chiar și atunci când călătoria ta devine aventuroasă.

* Imagini simulate în scop ilustrativ. ** Rezultatele pot varia în funcție de condițiile de fotografiere, incluzând mai mulți subiecți, în afara ariei de focalizare sau în mișcare. *** Nu acceptă funcția zoom. Performanța stabilizării imaginii poate varia în funcție de condițiile de iluminare. **** Disponibilă numai la fotografierea cu camera Ultra Wide, în Full HD.

Camera foto de profunzime îți aduce subiectul în centrul atenției

Camera de profunzime de 5MP îți permite să reglezi adâncimea de câmp înainte și după ce ai bifat fotografia. Camera de profunzime, avansată, de 5MP elimină zgomotele de fundal nedorite din imaginile tale pentru a le da un aspect mai profesional.

*Imaginile sunt prezentate în scop ilustrativ.

Selfie-urile atrăgătoare ușor de realizat

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrei ca selfie-ul tău să arate bine. Camera foto frontală Galaxy A51 5G de 32MP îți oferă fotografii clare, la rezoluție înaltă. Și cu Live Focus care estompează ușor fundalul, chipul tău devine vedetă.

* Imagini simulate în scop ilustrativ.

Putere care te ține în mișcare

Când îți trăiești viața intens, ai nevoie de un telefon care să poată rezista. O baterie de 4.500mAh (tipică) * îți oferă puterea de a transmite, partaja și de a te juca mai departe. Și dacă bateria scade prea mult, te conectezi și alimentezi cu până la 15W de încărcare rapidă.

* Valoarea tipică testată în condiții de laborator ale terților. Valoarea tipică este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.370 mAh. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, de tiparele de utilizare și de alți factori.

Game Booster îți oferă avantaj

Maximizează performanța cu Game Booster. Redu distragerile și îmbunătățește-ți jocul cu o interfață dedicată și un meniu ușor de accesat. Frame Booster îți oferă grafică fluentă, ca în realitate. Și te joci la cel mai înalt nivel, în timp ce Game Booster memorează modelele tale de utilizare pentru a optimiza bateria, temperatura și memoria.

* Imaginile dispozitivului și ecranului sunt simulate în scop ilustrativ.

Grad ridicat de securitate disponibil tuturor

Încorporat în hardware-ul și software-ul telefonului încă de la început, Samsung Knox îți protejează telefonul din momentul în care este pornit. Oferind securitate pe mai multe niveluri, îți protejează cele mai sensibile informații de malware și de amenințări dăunătoare.

Amprenta ta este cheia

Galaxy A51 5G are încorporată autentificare biometrică de înaltă tehnologie. Scanerul de amprente digitale de pe ecran îți recunoaște amprenta unică, astfel încât ești singurul care poate apăsa și debloca dintr-o singură mișcare ușoară.

*Dacă utilizezi o protecție pentru ecran, asigură-te că permite utilizarea senzorului de amprentă aflat pe ecran.

Faci mai mult cu Bixby

 

 

 

 

 

 

 

Bixby Routines

Galaxy A51 5G se adaptează vieții tale, reducând lumina albastră și pornind modul Noapte pentru a-ți adapta ochii perioadei de somn. Îți menține chiar și telefonul deblocat și redă muzică atunci când te afli în mașină. Sau îl poți personaliza nevoilor tale cu ajutorul My Routine.

Bixby Vision

Obține informațiile de care ai nevoie, mai rapid, cu inteligența îmbunătățită a lui Bixby. Bixby Vision este încorporat chiar în aplicația pentru camere pentru a-ți face viața mai eficientă. Traduci meniurile restaurantului cu ușurință și cauți mobilierul pe care l-ai văzut la o petrecere, pur și simplu scanându-l.

* Bixby Routines Driving este disponibil doar în mașinile cu funcții Bluetooth. ** Necesită acces la Contul Samsung și acceptarea serviciilor personalizate, înainte de a utiliza serviciul bazat pe analiza modelului de utilizare. *** Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de țară sau dispozitiv; Interfața pentru utilizator se poate modifica și diferă în funcție de dispozitiv; Disponibilitatea funcțiilor Bixby Vision și furnizorii de conținut pot varia în funcție de țară; toate informațiile, conținutul, imaginile sau rezultatele de încercare de aici sunt furnizate de terți și un astfel de conținut poate să nu fie exact și să nu reflecte cele mai actualizate informații. **** Bixby recunoaște limbile selectate și anumite accente/dialecte; disponibilitatea serviciului Bixby, funcțiile și furnizorii de conținut pot varia în funcție de țară sau limbă; datele/Wi-Fi sunt necesare pentru a opera complet funcțiile Bixby.

Cu noi îți menții dispozitivul în condiții perfecte

Bucură-te de liniște când alegi să cumperi un smartphone galaxy. Diagnosticul interactiv și optimizarea aplicației Membri Samsung facilitează ajustarea performanțelor dispozitivelor tale, în timp ce serviciile noastre de asistență îți permit să rezolvi problemele atunci când ai nevoie de asistență suplimentară.

* Caracteristicile și funcțiile disponibile pentru aplicația Membrii Samsung pot varia în funcție de țară și dispozitiv. ** Imaginile dispozitivului și ecranului sunt simulate în scop ilustrativ.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM (SIM 1 + Hybrid (SIM or MicroSD))
Dual Sim: Da
Tastatura QWERTY: Nu
Detalii retea:
- 2G: GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900
- 3G: B1(2100), B2(1900), B5(850), B8(900)
- 4G: FDD LTE B1(2100), B3(1800), B4(AWS), B5(850), B7(2600), B8(900), B12(700), B20(800), B28(700)
- 4G: TDD LTE B38(2600), B40(2300), B41(2500)
- 5G: TDD Sub6 N41(2500), N78(3500)
Model procesor: Exynos 980 (8 nm)
Frecventa procesor: Octa-core (2x2.2 GHz Cortex-A77 & 6x1.8 GHz Cortex A55)
Procesor grafic: Mali-G76 MP5

Ecran
Tip ecran: Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 6.5 inches
Rezolutie: 1080 x 2400 pixels
Afisaj sticla: Corning Gorilla Glass 3
Interfata utilizator: 405 ppi

Camera
Rezolutie camera:
48 MP, f/2.0, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF
12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide)
5 MP, f/2.4, (macro)
5 MP, f/2.2, (depth)
Video: 4K@30fps, 1080p@30/120fps; gyro-EIS
A II-a camera (videocall):
32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8µm
Video: 1080p@30fps
Alte caracteristici: LED flash,HDR, panorama

Memorie
Slot memorie: microSDXC (slot dedicat)
Memorie interna: 128 GB
Memorie RAM: 6 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
NFC: Da
USB: 2.0, Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go
Porturi: 1 x 3.5mm jack

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Non-removable Li-Po
Capacitate baterie: 4500 mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10, One UI 2
Jocuri:
GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

Altele
Dimensiuni [mm]: 158.9 x 73.6 x 8.7 mm
Masa [g]: 187g
Diverse:
-Fingerprint (under display, optical), accelerometer, gyro, proximity, compass
ANT+
Culoare: Prism Crush Pink

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL