Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Samsung Galaxy A70 Dual Sim, Black LTE, 6.7", 128GB

Cod: SM-A705FZKUROM

Adauga review
2,200.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Un afișaj care îți oferă mai mult spațiu

Ecranul maximizat, de 6,7 inchi al Galaxy A70 te face să fii și mai aproape de lucrurile care îți plac și care prind viață pe afișajul FHD+ sAMOLED Infinity-U. Indiferent dacă redai un material sau urmărești emisiunile preferate, raportul de aspect extins, de 20:9, îți oferă o experiență vizuală care te transpune într-un nou univers.

*Imagini simulate în scop demonstrativ. **Infinity Display: un ecran complet din sticlă, aproape fără rame, de la o margine la alta. ***Ecranul se măsoară diagonal ca un dreptunghi, fără a se ține seama de colțurile rotunjite. Suprafața de vizualizare reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și decupajului camerei.

Conceput pentru tine, pentru a te menține conectat

Galaxy A70 are un aspect minimalist, datorită senzorilor săi integrați și senzorului de amprentă de pe ecran. Și, datorită designului în 3D și părții din spate realizate din sticlă și plastic, este la fel de ușor de ținut în mână, indiferent dacă mergi la serviciu sau la restaurant. Alege una dintre culorile negru, alb, albastru sau coral, pentru a se potrivi personalității tale.

*Imagini simulate în scop demonstrativ.

Trei moduri de a capta mai multe și de a distribui mai multe

Camera triplă a Galaxy A70 este formată dintr-o cameră ultra-largă cu un unghi de vizibilitate de 123 de grade, similar ochiului uman, precum și dintr-o cameră de 32MP (F1.7) pentru fotografii luminoase și clare pe tot parcursul zilei. Cea de-a treia cameră este o cameră cu efect de adâncime, de 5MP, și este concepută pentru ajustarea profunzimii câmpului.

*Imagini simulate în scop demonstrativ.

Suprinde tot ce vezi

Camera cu unghi ultra wide, de 123 de grade, te ajută să fotografiezi lumea fără restricții. Surprinde scene unice, la unghiuri similare ochiului uman. Treci în mod natural de la modul larg la modul ultra-larg, pentru a realiza ușor fotografii panoramice mai deschise, care vor face ca imaginile tale să arate monumental.

*Imagini simulate în scop demonstrativ.

Mai multă concentrare, mai puține distrageri

Camera cu efect de adâncime, de 5MP, te ajută să adaptezi adâncimea câmpului, înainte și după ce ai făcut fotografia. Camera avansată cu efect de adâncime, de 5MP, elimină elementele nedorite de fundal din imaginile tale, iar acestea vor arăta astfel mai profesionale.

*Imagini simulate în scop demonstrativ.

Asistentul pentru fotografii profesionale, chiar în buzunarul tău

O singură fotografie e tot ce ai nevoie. Fie că îți fotografiezi mâncarea, animalul de companie, sau lucrurile pe care le iubești, Scene Optimizer le recunoaște și le îmbunătățește, folosind inteligența artificială. Așadar, obții niveluri optime de luminozitate, saturație și multe altele, pentru a surprinde momentul așa cum ți-l amintești.

*Imagini simulate în scop demonstrativ. **20 de moduri disponibile cu Scene Optimizer: Mâncare, Persoană, Flori, Interior, Câine, Peisaj, Verdeață, Copaci, Cer, Munte, Plaje, Apus, Țărmuri, Străzi ale orașului, Peisaj de noapte, Cascadă, Zăpadă, Pasăre, Text, Lumină de fundal. ***Precizia funcției Scene Optimizer poate diferi în funcție de condițiile de fotografiere, inclusiv subiecți multipli, probleme de focalizare sau subiecți în mișcare.

Flaw Detection te ajută să faci fotografia perfectă

Flaw Detection detectează ochii închiși, porțiunile neclare, petele și problemele cu iluminatul de fundal, avertizându-te, astfel încât să poți încerca din nou. Pentru ca tu să poți realiza fotografia potrivită, la momentul potrivit.

*Imagini simulate în scop demonstrativ. **Precizia funcției Flaw Detection poate diferi în funcție de condițiile de mediu sau subiect.***Detectarea ochilor închiși sau a problemelor de focalizare funcționează cel mai bine atunci când în cadru se află maximum trei persoane, la o distanță de cel mult 1,5 metri față de cameră.****Funcția de detectare a problemelor de iluminare de fundal te notifică la fiecare 24 de ore, în cazul în care este detectat un defect. Funcția de detectare a problemelor de iluminare de fundal funcționează atunci când HDR este oprit.*****GUI se poate modifica în urma actualizărilor aplicației.

O cameră foto care te menține în lumina reflectoarelor.

Selfie-urile înseamnă că ești în centrul atenției. Și, datorită camerei frontale de 32MP, fotografiile tale sunt luminoase și clare indiferent de momentul zilei, pentru ca tu să arăți mereu impecabil. Folosește focalizarea Selfie, pentru a ajusta profunzimea fundalului și a-l estompa.

*Imagini simulate în scop demonstrativ.

Îți lasă personalitatea să se vadă

Acum ai și mai multe modalități de expresie. Creează și personalizează-ți emoji-urile RA, apoi fă un selfie în modul Mască, pentru a-ți transpune emoji-ul în lumea reală. Sau decorează-ți fotografiile cu abțibilduri RA, cu ștampile și cu rame foto care fac cât o mie de cuvinte.

*Imagini simulate în scop demonstrativ.**GUI se poate modifica în urma actualizărilor aplicației.

Amprenta ta este cheia

Autentificarea biometrică de pe ecran recunoaște și verifică automat amprenta ta, pentru a-ți oferi un acces personalizat. Vei avea siguranța că datele tale sunt securizate și că poți avea acces la telefonul tău oricând dorești. Este suficientă o simplă atingere.

*Dacă folosești o protecție de ecran, asigură-te că aceasta permite utilizarea senzorului de amprentă de pe ecran.**GUI se poate modifica în urma actualizărilor aplicației.

Încărcare super-rapidă, pentru a fi mereu pe fază

Galaxy A70 este prevăzut cu o baterie de 4500 mAh (standard)*, care poate reda mai multe materiale video, mai mult timp. Tehnologia eficientă Super Fast Charging (încărcare super-rapidă), de 25W, asigură o alimentare completă și îți permite să te deplasezi fără restricții. Acum, poți să încarci mai puțin și să faci mai multe.

*Valoare standard testată în condiții de laborator independent. Valoarea standard este valoarea medie estimată având în vedere abaterea în ceea ce privește capacitatea bateriei pentru probele bateriei testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4400 mAh. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare și de alți factori. **Viteza reală de încărcare poate varia, de asemenea, în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și de alți factori.***GUI se poate modifica în urma actualizărilor aplicației.

Fă mai multe cu Bixby

 

 

 

 

 

 

 

 

BIXBY

Cea mai rapidă cale de a realiza mai multe. Interfața pentru control vocal intuitiv Bixby îți permite să modifici setările telefonului și să îndeplinești sarcini mai eficient fără a trebui să petreci timp navigând dispozitivul. Pur și simplu vorbește și lasă Bixby să facă restul.

BIXBY HOME

Accesează rapid ceea ce ai nevoie printr-o simplă atingere sau glisare. Bixby Home îți învață obiceiurile și selectează aplicații și conținut utile pe baza tiparelor de utilizare. De la notificările mesajelor la actualizările de știri, Bixby extrage informații relevante din diferite aplicații, astfel încât să poți realiza mai mult pe un singur ecran.

BIXBY VISION

Lărgește-ți perspectiva și trăiește-ți viața în mod inteligent. Bixby Vision este integrat în aplicația camerei, permițându-ți să cauți articole, să traduci documentele cu ușurință și chiar să vezi cum îți vin acei ochelari de soare, înainte de a-i cumpăra, făcând o fotografie cu ei; toate acestea, pentru a-ți face viața mai eficientă.

Mai puțină dezordine, mai multă utilitate

One UI te ajută să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Hardware-ul și software-ul funcționează împreună, cu conținut și caracteristici la îndemână, astfel încât să poți ajunge la ele mai repede. Utilizează modul Noapte pentru o experiență confortabilă în întuneric, iar cu ajutorul conținutului vizual clar și intuitiv, folosirea telefonului este ca a doua natură.

*Disponibilitatea funcțiilor, a aplicațiilor și a serviciilor One UI poate varia în funcție de dispozitiv, sistem de operare și țară. **Imaginile dispozitivului și ale ecranului sunt simulate în scop demonstrativ. ***GUI se poate modifica în urma actualizărilor aplicației.

Datele sunt protejate din interior către exterior

 

 

 

 

 

 

 

 

ASCUNS PENTRU PROTECȚIA TA

Dosarul securizat Samsung este o soluție de securitate puternică, care îți permite să creezi spațiu privat și criptat pentru a stoca conținut, cum ar fi fotografii, documente și fișiere de înregistrări vocale, sub un strat suplimentar de protecție.

PROTECȚIE PERSONALIZATĂ

Acum îți poți debloca telefonul ținându-l pur și simplu în fața ta. Tehnologia de recunoaștere facială permite accesul mobil numai pentru tine, pentru a asigura că datele tale personale nu cad în mâinile greșite.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
- 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
- 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
- 4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 38(2600), 40(2300), 41(2500)
Model procesor: Qualcomm SDM675 Snapdragon 675 (11 nm)
Frecventa procesor: Octa-core (2x2.0 GHz Kryo 460 Gold & 6x1.7 GHz Kryo 460 Silver)
Procesor grafic: Adreno 612

Ecran
Tip ecran: Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 6.7"
Rezolutie: 1080 x 2400 pixeli
Alte caracteristici ecran: - 393 ppi

Camera
Rezolutie camera:
- 32 MP, f/1.7, PDAF
- 8 MP, f/2.2, 12mm (ultrawide)
- 5 MP, f/2.2, depth sensor
A II-a camera (videocall): - 32 MP, f/2.0, 0.8µm
Alte caracteristici: LED flash, panorama, HDR

Memorie
Slot memorie: microSD, pana la 1 TB
Memorie interna: 128 GB
Memorie RAM: 6 GB

Transmisie date
GPRS: Da
EDGE: Da
Viteza: HSPA, LTE-A
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
USB: 2.0, Type-C 1.0

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Nedetasabila / Li-Po
Capacitate baterie: 4500 mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 9.0 (Pie); One UI
GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

Altele
Dimensiuni [mm]: 164.3 x 76.7 x 7.9 mm
Masa [g]: 183 g

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL