Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Samsung Galaxy M11 Dual Sim Black, 6.4", RAM 3GB, Stocare 32GB

Cod: SM-M115FZKNEUE

Adauga review
748.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Infinity-O Display te introduce în acțiune

Extinde-ți lumea divertismentului. Galaxy M11 are un ecran HD+ Infinity-O de 6,4", care oferă o acoperire dintr-o margine în cealaltă, pentru a te bucura de tot conținutul video și de jocurile preferate.

*Imagini simulate în scop ilustrativ. **Afișaj Infinity: un ecran aproape fără margini, frontal, dintr-un capăt în celălalt. ***Zona vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și spațiului pentru camera foto. ****Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,4" în dreptunghi complet și de 6,3" cu contabilizarea colțurilor rotunjite.

Un design care oferă o prindere ușoară, într-o gamă de culori elegante

M11 arată la fel de bine pe cât se simte. Opțiunile de culoare Black, Metallic Blue și Violet adaugă un aspect modern cadrului simplu, la modă. Curbele netede ale designului lateral simetric, îți permit să ții telefonul confortabil în mână, pentru o navigare ușoară pe ecran.

*Disponibilitatea culorii poate varia în funcție de țară sau operator.

Cameră foto triplă pentru a-ți împărtăși poveștile

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camera triplă M11 adaugă mai multe perspective pentru a-ți îmbunătăți fotografiile. Camera foto principală, de 13MP, realizează imagini clare zi și noapte. O cameră foto ultra largă, de 5MP, surprinde mai mult din lumea ta, în timp ce camera foto de profunzime, de 2MP, evidențiază subiectul fotografiei tale, estompând fundalul.

Surprinde-ți lumea într-un unghi foarte larg

Vezi mai mult în fotografiile tale cu camera foto ultra largă. Unghiul larg de 77° și unghiul ultra larg de 115° surprind scena așa cum o vezi, astfel încât să nu pierzi momentul, de acolo unde te afli. Acum este și mai ușor să obții o panoramă extraordinară.

Wide angle

Ultra wide angle

*Imagini simulate în scop ilustrativ. **Fotografiile și videoclipurile cu unghi foarte mare sunt disponibile numai utilizând camera foto principală.

O cameră foto care îți permite să explorezi profunzimea

Camera de profunzime de 2MP îți permite să reglezi profunzimea de câmp, înainte și după ce ai realizat fotografia. Reduce zgomotul de fundal nedorit din imaginile tale, pentru a le oferi un aspect mai profesional.

Live Focus On

Live Focus Off

O cameră selfie pentru a te vedea într-o lumină nouă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Capturezi cele mai bune unghiuri cu ajutorul camerei foto frontale, de 8MP, a Galaxy M11. Folosește focalizarea directă pentru a estompa ușor fundalul, astfel încât toate privirile să fie îndreptate spre tine și pentru a obține o imagine bună, indiferent dacă ești la o cafenea sau în parc.

*Imagini simulate în scop ilustrativ.

Hardware pentru creșterea performanței, pentru viteze și fluxuri rapide

Un procesor Octa-core puternic și 3/4 GB de memorie RAM pentru a-ți gestiona jocurile cu grafică intensă și fluxurile de difuzare la viteze mari. Cu 32/64 GB de memorie internă și până la 512 GB stocare externă, ai suficient spațiu pentru redare, descărcare și postare.

*Memoria RAM și capacitatea de memorie internă pot varia în funcție de țară sau regiune. **Stocarea reală disponibilă poate varia în funcție de software-ul preinstalat. ***Card MicroSD vândut separat.

Puterea de a rezista întreaga zi

 

 

 

 

 

 

 

 

Indiferent dacă vizionezi filme sau ești în ședințe video, ai nevoie de un telefon care să țină pasul. Bateria de 5.000 mAh (tipică *) îți permite să petreci mai mult timp făcând ceea ce-ți place, în timp ce capacitatea de încărcare rapidă de până la 15W oferă o încărcare mai mare în mai puțin timp.

*Valoare tipică testată în condiții de laborator terț. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4900 mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, setările utilizatorului, tiparele de utilizare, capacitatea rămasă și alți factori.

Securitate mobilă convenabilă

 

 

 

Senzor de amprentă

Simplifică accesul mobil cu un grad de securitate în care ai încredere. Galaxy M11 are un scaner de amprente în partea din spate, care-ți permite să te conectezi la aplicațiile acceptate și să-ți deblochezi dispozitivul cu ușurință.

Recunoaștere facială

Deblochează-ți telefonul cu ușurință și păstrează-ți datele în siguranță cu tehnologia Face Recognition a Galaxy M11. Îți permite să-ți deblochezi telefonul dintr-o privire și să-ți protejezi datele personale.

*Precizia tehnologiei Face Recognition poate fi diferită în funcție de condițiile din jur.

Păstrează-ți dispozitivul în condiții de top cu noi

Bucură-te de relaxarea de care ai parte atunci când alegi să cumperi un smartphone Galaxy. Diagnosticarea interactivă și optimizarea pentru aplicația Samsung Members face ușoară ajustarea performanței dispozitivelor tale, în timp ce linia noastră de asistență îți permite să-ți rezolvi problemele, atunci când ai nevoie de asistență suplimentară.

*Funcțiile și caracteristicile disponibile pentru aplicația Samsung Members pot varia în funcție de țară și de dispozitiv. **Dispozitiv și imagine simulate în scop ilustrativ.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM
Dual Sim: Da
Touchscreen: Da
Detalii retea:
- 2G bands GSM GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900
- 3G bands UMTS B1(2100), B2(1900), B5(850), B8(900)
- 4G bands FDD LTE B1(2100), B2(1900), B3(1800), B5(850), B7(2600), B8(900), B20(800), B28(700) / TDD LTE B38(2600), B40(2300), B41(2500)
Model procesor: Qualcomm SDM450 Snapdragon 450 (14 nm)
Frecventa procesor: Octa-core 1.8 GHz Cortex-A53
Procesor grafic: Adreno 506

Ecran
Tip ecran: PLS IPS
Dimensiuni ecran: 6.4"
Rezolutie: 720 x 1560 pixeli
Alte caracteristici ecran: - 268 ppi

Camera
Rezolutie camera:
13 MP, f/1.8, 27mm (wide), 1/3.1", 1.12µm, PDAF
5 MP, f/2.2, 14mm (ultrawide)
2 MP, f/2.4, (depth)
A II-a camera (videocall): 8 MP, f/2.0, (wide)
Alte caracteristici: LED flash, panorama, HDR

Memorie
Slot memorie: microSDXC (dedicated slot)
Memorie interna: 32 GB
Memorie RAM: 3 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 b/g/n
Bluetooth: 4.2, A2DP
USB: USB Type-C 2.0

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Li-Ion / Nedetasabila
Capacitate baterie: 5000 mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10, One UI 2.0
GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

Altele
Dimensiuni [mm]: 161.4 x 76.3 x 9 mm
Masa [g]: 197 g
SAR (W/kg):
Diverse:
3.5 mm jack
FM radio
Fingerprint (rear-mounted), accelerometer, proximity
Fast charging 15W
Culoare: Black

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL