Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, Dual Sim, Mystic White, RAM 12GB, Stocare 512GB

Cod: SM-N986BZWHEUE

Adauga review
6,378.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Acesta este Galaxy Note20| 20 Ultra

Primul care a îmbinat un instrument de scris cu un telefon, Note ți-a pus o lume cu totul nouă în buzunar. Pe măsură ce ne confruntăm cu o nouă normalitate, viața cere un nou tip de dispozitiv. Noul Galaxy Note nu este un smartphone obișnuit, ci o suită de calculatoare în buzunarul tău. Acesta este nivelul următor al jocurilor pe mobil. Aceasta este o cameră de nivel profesional, filmare 8K și un set complet de editare.

Descoperă telefonul puternic care schimbă pentru totdeauna modul în care lucrezi și te joci.

*Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de țară sau de operator.

*Gorilla Glass 7 disponibil doar pe Galaxy Note20 Ultra.

O nouă culoare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prezentarea noii culori caracteristice pentru Galaxy: Mystic Bronze. Un ton neutru premium, cu o textură satinată, la fel de atemporală pe cât este de modernă.

Două dimensiuni, astfel încât să poți alege un ecran mare sau chiar mai mare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ambele modele sunt concepute pentru un nivel de sofisticare care devine incredibil de confortabil în mâna ta. Alege ecranul de 6,7” pe Galaxy Note20 sau ecranul de 6,9” pe Galaxy Note20 Ultra.3 Oricare dimensiune îți oferă un spațiu larg pentru lucru și un ecran masiv pentru joc.

* Modelul Galaxy Note20 mmWave cântărește 194g.

3. Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului Galaxy Note20 este de 6,7” în dreptunghi complet și 6,6”, incluzând colțurile rotunjite, iar dimensiunea ecranului Galaxy Note20 Ultra este de 6,9” în dreptunghi complet și 6,8”, incluzând colțurile rotunjite; zona vizibilă efectivă este mai mică datorită colțurilor rotunjite și a spațiului camerei.

*Afișarea de 1500 de niți este disponibila doar pe Galaxy Note20 Ultra.

*Ecran de 120Hz disponibil numai pe Galaxy Note20 Ultra.

*Latența Galaxy Note20 și Note20 Ultra S Pen pot varia, din cauza diferențelor tehnologice. Latența S Pen poate varia în funcție de aplicație.

*Distanța de operare a lui S Pen se extinde cu aproximativ 10 metri de la dispozitiv în spațiu deschis. Intervalul de control poate varia, în funcție de mediul înconjurător și de alți factori.

De la mâzgăleli strâmbe la scriere dreaptă, de mână, cu o simplă atingere

 

 

 

 

Cu o apăsare de S Pen, scrierea ta de mână se corectează singură dacă scrii înclinat, păstrând notițele lizibile și organizate. Se poate transforma chiar și în text, pe care îl poți copia și insera. Apoi exportă notele sub forma unui fișier PPT sau Word pentru o partajare ușoară.

SINCRONIZAREA NOTELOR SAMSUNG

Salvează și sincronizează automat toate notele pe mobil, tabletă și PC89

8. Este necesară conexiunea de rețea sau Wi-Fi. Toate dispozitivele trebuie conectate la același Cont Samsung.

9. Instalarea Samsung Notes pe computer este necesară înainte de utilizare.

Acum, Samsung Notes se sincronizează cu OneNote pe computerul tău și în Outlook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Această experiență atât de inteligentă îți permite să faci multe altele. Ceea ce notezi în Samsung Notes va fi redactat automat în OneNote, pe computer.

* Serviciul va fi disponibil începând cu noiembrie 2020 în OneNote, OneNote pentru web și OneNote pentru Windows 10.

* Serviciul va fi disponibil începând cu noiembrie 2020 în Outlook pentru internet.

Dezlănțuie aplicațiile mobile pe computerul tău

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Controlează fiecare ecran. Deschide mai multe aplicații direct pe computerul tău, prin meniul Start sau Bara de activități. Bucură-te de cele mai bune fluxuri de pe rețelele de socializare, conectează-te cu prietenii și chiar comandă cina - ai aplicațiile într-o secundă.

* Utilizatorii trebuie să-și conecteze dispozitivul Galaxy la computerul lor cu Windows, prin „Link to Windows” de pe telefon și aplicația Your Phone de pe computer, să urmeze indicațiile de configurare, inclusiv să fie conectați în același cont Microsoft. Link to Windows este pre-încărcată pe anumite dispozitive Galaxy. Your Phone necesită cea mai recentă actualizare Windows 10 pe computer. Dispozitivul Galaxy trebuie să fie pornit și conectat la aceeași rețea Wi-Fi ca PC-ul.

* Unele aplicații mobile pot restricționa conținutul care poate fi partajat pe alte ecrane sau pot necesita un ecran tactil, pentru a putea interacționa cu ele.

* Posibilitatea de a rula mai multe aplicații simultan va fi disponibilă mai târziu în acest an.

Viteze de date HyperFast, cu performanța potrivită

Procesor puternic și inteligent din Galaxy Note20 și Note20 Ultra se asigură ca descărcările și fluxurile tale de date să aibă loc atât de repede cât permite 5G.10 Iar când ești în apropierea unui AP, Wi-Fi 6 oferă o conexiune rapidă și sigură, în timp ce Wi-Fi Optimizer menține latența scăzută pentru jocuri și apeluri video neîntrerupte, chiar și într-o zonă aglomerată.

10. Necesită conexiune optimă 5G. Serviciile 5G sunt acceptate doar în locațiile activate în rețeaua 5G. Viteza reală poate varia în funcție de țară, operator și mediul de utilizare.

Cu cele mai bune instrumente pentru fotografi profesioniști, videografi și editori

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galaxy Note20                                                       Galaxy Note20 Ultra

                                3x - Zoom Optic Hibrid11                                                         5x - Zoom Optic11                                                  

30x - Super Resolution Zoom12                                        50x - Super Resolution Zoom12

11. Zoom-ul Optic Hibrid al Galaxy Note20 combină senzorul de imagine de înaltă rezoluție și obiectivul.

12. Super Resolution Zoom include zoom digital, care poate provoca o deteriorare a imaginii.

Înregistrarea video cu cea mai înaltă rezoluție disponibilă într-un smartphone

Videoclipul 8K îți oferă imagini clare, cu detalii incredibile, iar controlul profesional îți pune la dispoziție o putere creativă în timp real, astfel încât să poți edita direct în aparat. Filmezi o acțiune super fluentă în 120fps sau izolezi vocile cu un microfon Bluetooth. Apoi adaugi finisaje rapide prin editarea videoclipurilor tale chiar pe telefon.

* Imagine simulată în scop ilustrativ. Interfața de utilizator poate fi diferită.

Urmărește aici, joacă acolo, totul deodată

Samsung DeX a fost modernizat cu un nou mod de a configura wireless un al doilea ecran, care extinde ceea ce poți face pe un ecran și mai mare. Conectează-te la un monitor sau la un televizor pentru a viziona videoclipuri și accesează aplicația Gallery de pe telefonul tău, prin intermediul interfeței de utilizare dedicate DeX - și poți să-ți folosești în continuare telefonul.1314

13. Conexiunea wireless Samsung DeX este disponibilă pe televizoarele inteligente care acceptă doar redarea ecranului telefonului. (Pentru o experiență optimă, utilizează televizoarele inteligente Samsung lansate în 2019 sau mai târziu.)

14. Anumite aplicații pot să nu ruleze sau să necesite licență separată (pentru cumpărare) pe Samsung DeX.

O încărcare completă dimineața te ține până se înnoptează

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galaxy Note20 și Note20 Ultra sunt echipate cu baterii inteligente de 4300mAh (tipice) și 4500mAh (tipice), care își gestionează eficient puterea, astfel încât acestea rezistă pe durata unei zile întregi de muncă și pentru distracția târzie, în noapte.1516 Acum, nu ai doar tehnologie de talie globală în mâinile tale - deții, de asemenea, secretul de a rezista.

15. Valoarea tipică testată în condiții de laborator ale terților. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4170mAh pentru Galaxy Note20 și 4370mAh pentru Galaxy Note20 Ultra. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, de tiparele de utilizare și de alți factori.

16. Estimat în raport cu profilul de utilizare al unui utilizator mediu / tipic Evaluat independent de Strategy Analytics în SUA și Marea Britanie în iulie 2020, cu versiuni pre-lansate de SM-N980, SM-N981, SM-N985, SM-N986, în setare implicită, folosind rețele LTE și 5G Sub6 (NU sunt testate sub rețeaua 5G mmWave ). Durata de viață reală a bateriei variază în funcție de mediul rețelei, funcțiile și aplicațiile utilizate, frecvența apelurilor și mesajelor, numărul de încărcări și mulți alți factori.

Încărcare de peste 50% în 30 de minute17

 

 

 

 

 

 

 

 

De parcă o baterie pentru toată ziua nu ar fi suficientă, Galaxy Note20 și Note20 Ultra îți permit să te conectezi pentru a alimenta rapid cu încărcătorul Super Fast de 25W inclus în cutie.18 Deci, atunci când energia scade, nu va fi pentru mult timp.

17. Bazat pe rezultatele Super Fast Charging din testele interne de laborator Samsung, efectuate cu încărcătorul în cutie, în timp ce rămâne 0% din putere, cu toate serviciile, funcțiile și ecranul oprit. Viteza de încărcare reală poate varia, de asemenea, în funcție de utilizare, condițiile de încărcare și alți factori.

18. Încărcarea Super Fast disponibilă cu încărcătorul inclus în cutie.

Puterea apropierii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnologia avansată de recunoaștere a spațiului oferă o precizie mai mare și o experiență mai intuitivă, ceea ce simplifică și oferă rapiditate împărtășirii fotografiilor și videoclipurilor cu prietenii. Point to Share îți permite să îndrepți ușor telefonul către un prieten, pentru a trimite fișiere.19

19. Point to Share funcționează între dispozitivele Samsung care acceptă UWB. UWB acceptat pe Galaxy Note20 Ultra.

* Disponibilitatea UWB poate varia în funcție de țară.

ACCESORII

Mai multe modalități de a-ți alimenta munca și jocul20

20. Accesorii vândute separat. Disponibilitatea modelului și a culorii poate varia în funcție de țară sau de operator.

*IP68 se bazează pe condițiile de testare pentru submersiune până la 1,5 metri în apă, timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau în piscină.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
2G
3G
4G
5G
Model procesor: Exynos 990 (7 nm+)
Frecventa procesor: Octa-core (2x2.73 GHz Mongoose M5 & 2x2.50 GHz Cortex-A76 & 4x2.0 GHz Cortex-A55)
Procesor grafic: Mali-G77 MP11

Ecran
Tip ecran: Dynamic AMOLED 2X capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 6.9"
Rezolutie: 1440 x 3088 pixeli
Alte caracteristici ecran:
- Corning Gorilla Glass Victus
- HDR10+
- Always-on display
120Hz@FHD/60Hz@QHD refresh rate

Camera
Rezolutie camera:
108 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.33", 0.8µm, PDAF, Laser AF, OIS
12 MP, f/3.0, 120mm (periscope telephoto), 1.0µm, PDAF, OIS, 5x optical zoom, 50x hybrid zoom
12 MP, f/2.2, 120˚, 13mm (ultrawide), 1/2.55", 1.4µm
A II-a camera (videocall): 10 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/3.2", 1.22µm, Dual Pixel PDAF
Alte caracteristici: LED flash, auto-HDR, panorama

Memorie
Memorie interna: 512 GB
Memorie RAM: 12 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac/6
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE, aptX
NFC: Da
USB: 3.2, Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Li-Ion
Capacitate baterie: 4500 mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10.0; One UI 2.5
GPS: A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO

Altele
Dimensiuni [mm]: 164.8 x 77.2 x 8.1 mm
Masa [g]: 208 g
Diverse:
IP68 dust/water resistant (up to 1.5m for 30 mins)
Stylus, 9ms latency (Bluetooth integration, accelerometer, gyro)
Fingerprint (under display, ultrasonic), accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer
Samsung Wireless DeX (desktop experience support)
ANT+
Bixby natural language commands and dictation
Fast charging 25W
USB Power Delivery 3.0
Fast Qi/PMA wireless charging
Reverse wireless charging 9W
Culoare: Mystic White

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL