PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Telefon mobil Samsung Galaxy S10 Lite Dual Sim, Prism Black, 6.7"RAM 8GB, Stocare 128GB

Cod: SM-G770FZKDROM

Adauga review
2,998.00 lei

Disponibilitate: Intreaba stoc
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Culori concepute să strălucească de fiecare dată când le privești

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Culorile prismatice ale S10 Lite arată uimitor de fiecare dată când le privești. Aspectul elegant 3D Glasstic vine în variantele Prism Black, Prism White și Prism Blue. Având curbe netede, care creează o aderență ergonomică, S10 Lite este o frumusețe de privit, stând confortabil în palma ta.

* Culoarea reală poate fi diferită față de imagine ca urmare a iluminării. Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de țară sau de transportator.

O viziune cu adevărat neîntreruptă a lumii tale

Acum poți vedea și poți face mai mult din ceea ce îți place, fără întrerupere. Afișajul Infinity-O al S10 Lite îți oferă spațiul maxim pentru a te juca, pe un ecran Super AMOLED Plus de 6,7" Full HD+¹²³. Afișajul din margine în margine are un senzor de proximitate încorporat, un senzor de lumină și un scaner de amprentă pe ecran.

1. Infinity Display: Un ecran din margine în margine, aproape fără ramă, din sticlă integral. 2. Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,7" în dreptunghi complet și de 6,6" cu utilizarea colțurilor rotunjite. Zona vizibilă este mai mică, datorită colțurilor rotunjite și decupajului pentru obiectivul foto. 3. Ecranul Super AMOLED Plus prezintă un aspect ergonomic, cu un panou de afișare subțire și ușor, ca urmare a adoptării tehnologiei flexibile OLED.

Îmbunătățește-ți experiența de vizualizare prin culori mai luminoase și mai clare

Indiferent dacă ești afară, la soare sau în interior, S10 Lite îți oferă o experiență cinematografică reală. S10 Lite te asigură că vei vedea culori uimitor de bogate și un contrast precis, exact așa cum au fost realizate cu HDR10+.

* Imagini realizate în scop ilustrativ.

Facilități foto profesionale pentru toată lumea

Pentru fotografii vibrante, de înaltă rezoluție, zi sau noapte, începe să fotografiezi utilizând camera foto principală de 48MP . Comută la obiectivul foto ultra larg de 123° pentru peisaje care îți taie respirația. Apropie-te la o distanță de până la 4cm, pentru a descoperi cele mai fine detalii cu obiectivul macro și treci la obiectivul foto frontal, pentru a realiza selfie-uri bune de partajat, cu ajutorul camerei foto de 32MP.

Videoclipuri clare, fără tremur, chiar și în condiții slabe de iluminare

 

 

 

 

 

 

Super Steady OIS îți oferă un unghi de corecție mai larg, permițându-ți adăugarea unei stabilități asemănătoare gimbal-ului și calitate UHD videoclipurilor și fotografiilor tale, în condiții de iluminare scăzută. Pentru cele mai pline scene de acțiune, treci la modul Super Steady, pentru o captare lină și constantă din momentul în care începi înregistrarea.

* Imagini prezentate în scop ilustrativ. 

Focalizează doar ceea ce vrei să filmezi, estompează restul imaginii

Acum îți poți concentra atenția doar asupra subiectului, estompând fundalul cu unul dintre multiplele efecte de calitate profesională existente. Live Focus Video îți permite să focalizezi doar subiectul filmat în timp ce înregistrezi.

* Suprapunere simulată în scop ilustrativ.

Crește volumul atunci când îți place, cu microfonul Zoom-in

Uneori, sunetul este cel care iese în evidență într-o scenă - un râs amuzant, sunetul unui val care se sparge sau o prezentare importantă. Microfonul Zoom-in de la S10 Lite conține trei microfoane care urmăresc și îmbunătățesc efectiv sunetul, în timp real, în timp ce mărești sau micșorezi volumul.

* Suprapunere simulată în scop ilustrativ.

Filmează ca un profesionist, editează din mers

 

 

 

 

 

 

 

 

Ai realizat un videoclip grozav cu S10 Lite. Este timpul să adaugi o legendă memorabilă sau să-l combini cu un alt clip sau chiar să îl accelerezi. Cu toate acestea, alegi să adaugi propriul tău retuș, iar S10 Lite face acest lucru simplu și ușor cu o suită completă, integrată, de editare video.

Cuprinde mai mult - mult mai mult - cu obiectivul ultra larg

Obiectivul de 12MP ultra larg a fost construit pentru a surprinde lumea așa cum o faci cu privirea. Cu un unghi de cuprindere mai larg, de 123° scenele cu peisaje sunt prezentate integral, cu detalii perfecte, exact așa cum le-ai observat, făcând panoramele mai ușor de fotografiat.

*Fotografii realizate cu Galaxy S10 Lite. Unghiul de vizualizare de 123 grade este suportat doar de camera principala.

Pixeli vibranți în fiecare filmare, zi sau noapte

În lumina soarelui sau a lunii, toate fotografiile realizate folosind camera principală de înaltă rezoluție, de 48MP, a S10 Lite, prind viață printr-o claritate strălucitoare a fiecărui pixel. Dispozitivul este echipat chiar și cu un zoom digital, care îți permite să te apropii, fără a sacrifica din calitatea imaginii.

* Fotografii realizate cu Galaxy S10 Lite.

Camera foto macro nu lasă niciun detaliu în urmă

Camera foto macro de 5MP a S10 Lite te aduce incredibil de aproape de toate detaliile frumoase. La o distanță optimă de 4cm, începi să capturezi mai multe detalii în fiecare moment, de la modele individuale, unice, de textură, la culori rafinate complex.

* Fotografii realizate cu Galaxy S10 Lite. ** Funcția macro a camerei foto este acceptată doar de camera foto principală.

Bun venit selfie-ului

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru selfie-uri care atrag atenția de fiecare dată, treci la camera frontală de 32MP a S10 Lite. Cu Live Focus poți estompa (bookeh) fundalul tău, înainte sau după fotografiere, asigurându-te că focalizarea este întotdeauna asupra ta.

* Fotografie realizată cu Galaxy S10 Lite.

Baterie de 4.500 mAh (tip) - cu o capacitate care durează două zile

Bateria pentru întreaga zi de 4.500 mAh (tip) a S10 Lite, nu este doar puternică, ci și inteligentă. Pe baza modelului tău de utilizare zilnică, ea optimizează consumul de energie, prin închiderea aplicațiilor utilizate rar¹. Acum ai putere de utilizare pe parcursul întregii zile, fără a-ți face griji cu privire la câtă baterie a mai rămas².

1. Valoare tipică testată în condițiile de laborator ale terților. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare abaterea capacității bateriei, dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.370 mAh. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, tiparele de utilizare și alți factori. 2. Estimat în raport cu profilul de utilizare al unui utilizator mediu/tipic, cu un dispozitiv complet încărcat. Evaluat independent de Strategy Analytics în perioada 26.11.2019 - 04.12.2019, în Marea Britanie, cu versiuni pre-lansate ale SM-G770. Durata de viață reală a bateriei variază în funcție de mediul de rețea, funcțiile și aplicațiile utilizate, frecvența apelurilor și a mesajelor, numărul de încărcări și mulți alți factori.

Super Fast Charging 2.0 - 30 de minute pentru a rezista toată ziua

Cu încărcare super rapidă, S10 Lite maximizează fiecare minut de încărcare. Așadar, chiar și o încărcare rapidă de 30 de minute în timpul micului dejun sau a unei pauze de cafea după-amiaza, este tot ce ai nevoie pentru a rezista pe parcursul întregii zile¹.

1. Evaluat de Samsung. Estimare față de rata medie de încărcare a versiunii pre-lansate a Galaxy S10 Lite, folosind încărcătorul din pachet, împreună cu profilul de utilizare a unui utilizator mediu/tipic. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, tiparele de utilizare și alți factori.

Urgentează-ți sarcinile multiple cu un procesor de ultimă generație

S10 Lite combină un procesor rapid cu un spațiu de stocare generos, oferindu-ți o experiență plăcută și receptivă, atunci când rezolvi sarcini multiple. S10 Lite dispune de variante mari de memorie RAM, de 8GB, precum și de o capacitate de stocare internă de 128GB, extensibilă până la 1TB, pentru un spațiu de stocare similar unui laptop, dar fără laptop¹²³.

1. Memoria RAM și capacitatea de memorie internă pot varia în funcție de țară. 2. Cardul microSD se vinde separat. 3. Stocarea reală disponibilă poate varia în funcție de software-ul preinstalat.

Game Booster oferă o experiență de joc mai plăcută

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maximizează performanța cu Game Booster. O interfață intuitivă îți permite să monitorizezi cu ușurință setările importante, astfel încât să te poți juca în cel mai bun mod, cu mai puțină distragere. Memorând modelele tale de utilizare, pentru a optimiza temperatura, bateria și memoria, Game Booster duce jocurile tale la un alt nivel.

* Imagini prezentate în scop ilustrativ.

Bucură-te de un stil de viață perfect conectat

Aplicația Link to Windows aduce experiența S10 Lite laptopului tău cu Windows 10. Acum poți trimite texte, poți răsfoi fotografii, primi notificări și poți chiar utiliza aplicațiile mobile direct de pe laptopul tău.

* Disponibilitatea poate varia în funcție de țară sau de transportator. ** Compatibilitatea și disponibilitatea funcțiilor și caracteristicilor pot varia în funcție de aplicație. *** Pentru a-ți conecta telefonul la computer, activează ”Link to Windows” și utilizează aplicația ”Your Phone” de pe PC. Aplicația ”Your Phone” este încărcată pe PC-uri cu Windows 10, cu versiunea octombrie 2018 sau ulterioară și poate fi descărcată pentru Windows 10 versiunea aprilie 2018 sau ulterioară. Necesită un cont Microsoft.

Bixby maximizează posibilitățile zilei

Asistentul inteligent Bixby răspunde vocii tale. Simplifică-ți sarcinile cu ajutorul comenzilor rapide, alocând un cuvânt cheie sau o expresie unui grup de acțiuni¹. Utilizează camera pentru a traduce propoziții întregi dintr-o limbă străină, prin intermediul Bixby Vision modernizat².

1. Disponibilitatea serviciilor poate varia în funcție de țară; Bixby recunoaște limbile selectate și anumite accente/dialecte; disponibilitatea funcțiilor Bixby și a furnizorilor de conținut pot varia în funcție de țară sau limbă; activarea datelor/WiFi este necesară pentru a opera complet funcțiile Bixby. 2. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de țară sau dispozitiv; interfața de utilizator se poate schimba și poate fi diferită în funcție de dispozitiv; disponibilitatea funcțiilor Bixby Vision și a furnizorilor de conținut pot varia în funcție de țară; toate informațiile, conținutul, imaginile sau rezultatele încercării de aici sunt furnizate de terți și acest conținut nu poate fi exact și nici nu reflectă cele mai actualizate informații.

Samsung Knox îți păstrează telefonul în siguranță, cu o protecție pe mai multe niveluri

Datele tale private sunt protejate de malware și de atacuri rău intenționate, folosind platforma de securitate Knox, cu suport hardware pe mai multe niveluri.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Dual Sim: Da
Tip SIM: Nano-SIM
Detalii retea:
- 2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (dual-SIM model only)
- 3G bands HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
- 4G bands LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700), 13(700), 17(700), 20(800), 26(850), 28(700), 38(2600), 40(2300), 41(2500), 66(1700/2100)
Model procesor: Qualcomm SM8150 Snapdragon 855 (7 nm) CPU
Frecventa procesor: Octa-core (1x2.84 GHz Kryo 485 & 3x2.42 GHz Kryo 485 & 4x1.78 GHz Kryo 485)
Procesor grafic: Adreno 640

Ecran
Tip ecran: Super AMOLED Plus capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 6.7"
Rezolutie: 1080 x 2400 pixeli
Alte caracteristici ecran:
- 394 ppi
- Always-on display
- HDR10+

Camera
Rezolutie camera:
- 48 MP, f/2.0, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, Super Steady OIS
-12 MP, f/2.2, 12mm (ultrawide)
- 5 MP, f/2.4, 25mm (macro), 1/5.0", 1.12µm
A II-a camera (videocall): 32 MP, f/2.2, 25mm (wide), 1/2.8", 0.8µm
Alte caracteristici: LED flash, panorama, HDR

Memorie
Slot memorie: microSDXC (SIM 2)
Memorie interna: 128 GB
Memorie RAM: 8 GB

Transmisie date
Viteza: HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
NFC: Da
USB: 2.0, Type-C 1.0 reversible connector

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Li-Po / Nedetasabila
Capacitate baterie: 4500 mAh battery

Software
Sistem de operare: Android
Versiune upgrade: Android 10.0; One UI 2
GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

Altele
Dimensiuni [mm]: 162.5 x 75.6 x 8.1 mm
Masa [g]: 186 g

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter