Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Flip, Dual Sim, Mirror Purple, 6.7", LTE, 8GB, 256GB

Cod: SM-F700FZPDROM

Adauga review
6,539.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Incredibil de compact, pentru un impact maxim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galaxy Z Flip se pliază și devine surprinzător de mic. Cu un design remarcabil, îți încape cu ușurință în buzunar, geantă sau accesorii.

Vezi viitorul cu fiecare pliere

O formă de pliere complet nouă. Mic, rezistent, un dispozitiv complet diferit.

*Imagine simulată în scop ilustrativ.

Frumusețea stă în ochii privitorului

Forma unică a telefonului Galaxy Z Flip este scoasă în evidență de nuanțele exterioare, imposibil de ignorat.

Ecranul complet care îți încape în buzunar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ecranul Infinity Flex al telefonului Galaxy Z Flip este un ecran Dynamic AMOLED imersiv, care asigură o calitate incredibilă a culorilor și reduce lumina albastră. Prin diminuarea marginilor și renunțarea la adâncituri, ecranul de 6,7 inchi îți oferă o uimitoare experiență de vizionare cinematică.2

2. Măsurat pe diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,7” pentru dreptunghiul complet și 6,5” luând în calcul colțurile rotunjite. Zona reală de vizionare este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a deschizăturii camerei.

Sticlă. Dar pliabilă

Fă cunoștință cu primul ecran din sticlă pliabilă din gama Galaxy. Da, ai auzit bine, sticlă pliabilă. Fabricat din Samsung Ultra Thin Glass, îți oferă o experiență optică memorabilă, pe un ecran plat.

Smartphone-ul care stă pe propriile picioare

Tehnologia de pliere Galaxy Z Flip permite chat-uri video hands-free și selfie-uri care anterior nu puteau fi efectuate. Deci, pliază-l, rotește-l, așează-l. Oricum l-ai configura, acesta reinventează modul în care faci fotografii pe telefon.

*Imagine simulată în scop ilustrativ.

O nouă perspectivă a modului în care faci fotografii

 

 

 

Galaxy Z Flip se pliază și poate fi fixat într-o poziție la mai multe unghiuri, permițându-ți să captezi cadre uimitoare la unghi mic, care se joacă cu percepția, pentru fotografii care îți dau de gândit. O atitudine nouă.

Ideal pentru folosire nocturnă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camera foto Galaxy Z Flip este puternică chiar și noaptea. Secunde de fotografii cu expunere îndelungată sunt transformate într-o operă de artă video cu trasee de lumină. Când pliezi telefonul, acesta poate sta ca un trepied, lucrând cu Night Hyperlapse, pentru a-ți oferi un nou tip de filmare pe timp de noapte.

O abordare complet nouă a apelurilor video

Transformă-ți apelurile video în apeluri video Google Duo, pentru a experimenta o convorbire cu imagine mai clară, datorită camerei frontale de 10 MP.

*Imagine simulată în scop ilustrativ.

*Google Duo este o marcă comercială a companiei Google LLC.

Jumătate de ecran, control total

 

 

 

 

 

 

 

Când pliezi, modul Flex împarte aplicațiile la jumătate și așează zona de control în jumătatea de jos, transformând astfel partea de sus într-o zonă de vizualizare.3

3. Anumite aplicații s-ar putea să nu accepte modul Flex.

*Imagine simulată în scop ilustrativ.

Do it all. All at once

 

 

 

 

 

 

 

Treci la nivelul următor de utilizare a aplicațiilor, deschizând două în același timp. Chiar mai bine decât atât, lansează două simultan - poți să asociezi aplicații pe care le folosești frecvent împreună. Cu App Pair și funcția Fereastră multi-activă, realizarea de sarcini multiple devine extrem de accesibilă pe uriașul ecran de 6,7".45

4. Anumite aplicații pot să nu accepte App Pair. Aplicația App Pair este disponibilă pe modelul Galaxy Z Flip LTE după actualizarea de software.

5. Anumite aplicații s-ar putea să nu accepte Multi Active Window.

*Aplicațiile din panoul Edge nu sunt prestabilite și trebuie selectate de utilizator în meniul Setări.

Notificările externe apar în permanență

 

 

 

 

 

Atinge și glisează pentru a controla telefonul chiar și atunci când este pliat. Ecranul husei îți afișează notificările instantaneu, iar continuitatea contextuală îți permite să atingi notificarea pentru a comuta fără probleme pe aplicație atunci când depliezi telefonul.

Bateria care te ține toată ziua

Bateria duală este mai durabilă și mai mică, permițându-ți să pliezi și să depliezi telefonul toată ziua. Bateria de 3.300 mAh (utilizare tipică) și inteligența de vârf a bateriei telefonului Galaxy Z Flip care durează toată ziua îți permit să faci tot ceea ce vrei cu o singură încărcare.67

6. Estimare în funcție de profilul de utilizare al unui utilizator mediu/obișnuit, cu un dispozitiv complet încărcat. Evaluare independentă efectuată de Strategy Analytics în perioada 10.12.2019 - 17.12.2019 în SUA și Regatul Unit, cu versiuni pre-lansate ale SM-F700. Durata de viață efectivă a bateriei variază în funcție de mediul de rețea, caracteristicile și aplicațiile utilizate, frecvența apelurilor și a mesajelor, numărul de încărcări, precum și de mulți alți factori.

7. Valoare standard testată în condițiile unui laborator terț. Valoarea standard este valoarea medie estimată având în vedere abaterea în ceea ce privește capacitatea bateriei pentru probele bateriei testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 3.200 mAh. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare și de alți factori.

*Imagine simulată în scop ilustrativ.

Z Premier Service, alimentat de Samsung Care+, pentru telefonul tău revoluționar

 

 

 

 

 

 

Galaxy Z Concierge este un serviciu gândit special pentru proprietarii Galaxy Z Flip prin care care îți oferim asistență personală 24/7, din partea echipei noastre de experți. De asemenea, te poți bucura, o singură dată, de protecția Infinity Flex Display împotriva daunelor accidentale, ofertă valabilă timp de un an de la achiziționarea telefonului.

* Samsung Care+ pentru Galaxy Z Flip necesită o înregistrare gratuită în termen de 30 de zile de la data achiziționării telefonului.

* Taxele se aplică în cazul reparației în urma unui incident, pentru a solicita o singură dată protecția Samsung Care+ pentru Galaxy Z Flip.

* Asigurarea protecției poate varia în funcție de țară și poate necesita înregistrare. Consultă termenii și condițiile pentru mai multe detalii.

Forma viitorului întâlnește YouTube neîntrerupt

 

 

 

 

Când achiziționezi Galaxy Z Flip, primești patru luni de YouTube Premium gratuit. Profită din plin de ecranul captivant Infinity Flex prin difuzarea de videoclipuri YouTube de înaltă calitate, fără publicitate.**

* Se aplică termenii și condițiile.

**Această promoție de încercare gratuită YouTube Premium cu durata de patru luni este disponibilă pentru participanții din România care achiziționează și activează un dispozitiv Samsung Galaxy S20 (S20, S20 5G, S20+, S20+ 5G, S20 Ultra 5G), Tab S6 Lite, Galaxy Z Flip, Galaxy Fold sau Galaxy Fold 5G între 14 februarie 2020 și 5 martie 2021, până la ora 23:59 PST. Oferta este disponibilă numai pentru clienții care nu sunt abonați la YouTube Premium, YouTube Music Premium sau Muzică Google Play, care nu au fost abonați YouTube Premium, YouTube Music Premium sau Muzică Google Play și nici nu au beneficiat de o perioadă de încercare a serviciului YouTube Premium, YouTube Music Premium sau Muzică Google Play. Oferta trebuie valorificată până pe 5 aprilie 2021, la ora 23:59 PST. Trebuie să indici o formă de plată validă la înscriere, dar nu vei plăti nimic înainte de expirarea perioadei de încercare. La sfârșitul perioadei de încercare, vei fi taxat(ă) automat cu prețul abonamentului, care momentan este de 26,00 RON pe lună (inclusiv TVA). Poți să anulezi perioada de încercare fără să ți se perceapă nicio taxă, oricând înainte de încheierea acesteia. Nu sunt disponibile rambursări pentru perioadele parțiale de facturare. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să ai un cont Google. Organizatorul promoției: Samsung Electronics Co., Ltd., 129 Samsung-ro, Yeongtong-gu, Suwon-si, Gyeonggi-do, Coreea.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Tip SIM: Nano-SIM, eSIM
Dual Sim: Da
Detalii retea:
2G GSM: GSM850,GSM900,DCS1800,PCS1900
3G B1(2100),B2(1900),B4(AWS),B5(850),B8(900)
4G FDD LTE, 4G TDD LTE
Model procesor: Qualcomm SM8150 Snapdragon 855+ (7 nm)
Frecventa procesor: Octa-core (1x2.95 GHz Kryo 485 & 3x2.41 GHz Kryo 485 & 4x1.78 GHz Kryo 485)
Procesor grafic: Adreno 640 (700 MHz)

Ecran
Tip ecran: Foldable Dynamic AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 6.7"
Rezolutie: 1080 x 2636 pixels
Alte caracteristici ecran:
- 425 ppi
- HDR10+
- Cover display: Super AMOLED, 1.1 inches, 112 x 300 pixels

Camera
Rezolutie camera:
12 MP, f/1.8, 27mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, OIS
12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide), 1.12µm
A II-a camera (videocall): 10 MP, f/2.4, 26mm (wide), 1.22µm
Alte caracteristici: LED flash, panorama, HDR

Memorie
Slot memorie: Nu
Memorie interna: 256 GB
Memorie RAM: 8 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
NFC: Da
USB: 3.1, Type-C 1.0 reversible connector, USB On-The-Go

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Nedetasabila / Li-Po
Capacitate baterie: 3300mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10, One UI 2.5
GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

Altele
Dimensiuni [mm]:
Unfolded: 167.3 x 73.6 x 7.2 mm
Folded: 87.4 x 73.6 x 17.3 mm
Masa [g]: 183 g
Culoare telefon: Mirror Purple
SAR (W/kg):
0.37 W/kg (head)
1.55 W/kg (body)
Diverse:
Fingerprint (side-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer
Fast charging 15W
Fast wireless charging
Samsung Pay (Visa, MasterCard certified)
ANT+

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL