PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold2, Dual Sim, Mystic Black, 7.6", 5G, 12GB, 256GB

Cod: SM-F916BZKAROM

Adauga review
7998.00 lei
reducere 2,010.00 lei (25%)
5,988.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 1996.00 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 1497.00 lei | DAE 0%

Află mai multe


Disponibilitate: Furnizor (in limita stocului)
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

O paletă subtilă de nuanțe sofisticate

Viitorul dispozitivelor mobile vine în două culori bogate – Mystic Black și Mystic Bronze. Alege negru pentru un aspect atemporal, premium. Sau alege bronzul pentru a ieși în evidență.

Pliat, un telefon complet funcțional

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Când Galaxy Z Fold2 5G este pliat, este un smartphone inovator cu ecran de 6,2 inci.3 Afișajul expansiv îți oferă mai mult loc de joacă – perfect pentru a trimite mesaje, a avea convorbiri sau pentru gaming.

3. Măsurat pe diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,2” pentru dreptunghiul complet și 6,2” luând în calcul colțurile rotunjite. Zona reală de vizionare este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a deschizăturii camerei.

Depliat, îți oferă o imagine a unei lumi mai grandioase

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Realizat din sticlă ultra-subțire Samsung, afișajul pliabil de 7,6 inci se deschide pentru a livra culorile bogate ale Dynamic AMOLED 2X.4 Ecranul emite mai puțină lumină albastră, pentru ca tu să te poți bucura de experința vizionării în mărimea de tabletă ore- șir, minimizând oboseala ochilor.

*Imagine simulată în scop ilustrativ.

4. Măsurat pe diagonală, dimensiunea ecranului este de 7,6” pentru dreptunghiul complet și 7,5” luând în calcul colțurile rotunjite. Zona reală de vizionare este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a deschizăturii camerei.

Inginerie de precizie pentru o mișcare incredibil de ușoară

Designul inovator al balamalei Galaxy Z Fold2 5G livrează o pliere impecabil de fluidă. Balamaua ascunsă este cu adevărat cel mai avansat mecanism al tehnologiei smartphone-urilor pliabile.

Tehnologia CAM - baza modului Flex

Pliere, depliere, modul Flex – totul se bazează pe tehnologia CAM care-ți permite să blochezi ecranul la o varietate de unghiuri.2

2. Hardware-ul balamalei suportă modul Flex la unghiuri de 75° și 115°. Pentru confortul tău, modul Flex poate fi setat să se activeze înainte sau după 75° și 115°. Poate fi dificil să fie menținut modul Flex în timpul deplasării din cauza tremurului sau altor mișcări. Este recomandat ca telefonul să fie păstrat nemișcat atunci când este în modul Flex.

Găsește-ți unghiul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modul Flex îți permite să pliezi Galaxy Z Fold2 5G la un unghi și să-l ții oricum vrei – sau să nu-l ții deloc.2 Pliază pur și simplu pentru a folosi vizualizarea Flex pe Ecranul principal și pentru a face un apel video cu Google Duo. Sau întoarce-l pe Ecranul extern pentru a te uita comod la serialul preferat.6

2. Hardware-ul balamalei suportă modul Flex la unghiuri de 75° și 115°. Pentru confortul tău, modul Flex poate fi setat să se activeze înainte sau după 75° și 115°. Poate fi dificil să fie menținut modul Flex în timpul deplasării din cauza tremurului sau altor mișcări. Este recomandat ca telefonul să fie păstrat nemișcat atunci când este în modul Flex.

6. Anumite aplicații s-ar putea să nu accepte modul Flex.

*Imagine simulată în scop ilustrativ.

*Google Duo este o marcă comercială a companiei Google LLC.

Un mod complet nou de a capta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografiază și filmează din unghiuri neaccesibile pentru marea majoritate a smartphone-urilor – fără echipament suplimentar.2,6 Modul Flex se combină cu Încadrarea automată pentru a putea filma vlogurile fără ajutorul mâinilor, în timp ce rămâi în cadru.

2. Hardware-ul balamalei suportă modul Flex la unghiuri de 75° și 115°. Pentru confortul tău, modul Flex poate fi setat să se activeze înainte sau după 75° și 115°. Poate fi dificil să fie menținut modul Flex în timpul deplasării din cauza tremurului sau altor mișcări. Este recomandat ca telefonul să fie păstrat nemișcat atunci când este în modul Flex.

6. Anumite aplicații s-ar putea să nu accepte modul Flex.

*Fotografie făcută cu Galaxy Z Fold2 cu suprapunerea simulată în scop ilustrativ. Interfața de utilizator reală poate fi diferită.

Fluiditatea deplierii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deschide o aplicație pe Ecranul extern, apoi depliază pentru a o vedea pe ecranul mai mare cu un UI optimizat. Cele două afișaje funcționează perfect pentru a păstra continuitatea aplicațiilor.7

7. Anumite aplicații terțe pot să suporte Continuitatea aplicațiilor.

Face față pentru ca tu să rămâi în frunte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu afișarea multi-window actualizată și Continuitatea aplicațiilor, poți face multitasking cu două aplicații pe Ecranul extern, pe care le poți muta pe Ecranul principal, unde mai poți deschide o a treia aplicație cu Ecranul împărțit, apoi poți atinge pentru a lucra sau a te juca unde ai nevoie10,11

10. Anumite aplicații s-ar putea să nu accepte Multi Active Window.

11. Până la 3 aplicații pot fi deschise pe Ecranul principal cu Împărțirea ecranului, apoi încă 5 pot fi deschise cu vizualizarea Pop-up, pentru un total de 8 aplicații.

*Imagine simulată în scop ilustrativ. Interfața de utilizator reală poate fi diferită.

Depliază pentru o experiență de gaming nou-nouță

Profită de timpii rapizi de răspuns și acțiunea fluidă a Ecranului principal de 120 Hz.14 Sau conectează un controller prin Bluetooth și Galaxy Buds Live cu latență îmbunătățită pentru a te juca în timp real.

14. Afișajul de 120 Hz este disponibil numai pe Ecranul principal. Suportul poate diferi în funcție de joc.

*Galaxy Buds Live sunt vândute separat.

*Controller-ul se vinde separat.

Pregătit pentru viitor cu 5G

Pentru unele dispozitive, 5G e doar un vis frumos. Pentru Galaxy Z Fold2, este încorporat în chip. Conectivitatea Galaxy Z Fold2, viteza și fiabilitatea te mențin în prezent – pentru a fi pregătit pentru orice-ți rezervă viitorul, azi.15

15. Necesită o conexiune 5G optimă. Serviciile 5G sunt acceptate doar în locații care dispun de rețea 5G. Viteza reală poate varia în funcție de țară, de operator și de mediul de utilizare.

Bateria duală creată pentru o zi plină

Bateria revoluționară s-a întors pentru energie duală inteligentă pentru întreaga zi. Combină puterea a două baterii într-o singură sursă durabilă de 4500 mAh (tipici).16 Și cu un AI îmbunătățit, Galaxy Z Fold2 5G economisește activ energie pentru atunci când ai nevoie de ea, întreaga zi.1

1. Estimare în funcție de profilul de utilizare al unui utilizator mediu/obișnuit. Evaluat independent de către Strategy Analytics între 25.07.2020–04.08.2020 în Marea Britanie cu versiunile pre-lansate ale SM-F916 cu setările implicite folosind rețele 5G Sub6 (NU au fost testate sub rețele 5G mmWave). Durata de viață efectivă a bateriei variază în funcție de mediul de rețea, caracteristicile și aplicațiile utilizate, frecvența apelurilor și a mesajelor, numărul de încărcări, precum și de mulți alți factori.

16. Valoare standard testată în condițiile unui laborator terț. Valoarea standard este valoarea medie estimată având în vedere abaterea în ceea ce privește capacitatea bateriei pentru probele bateriei testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4,365 mAh. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare și de alți factori.

Vezi imaginea perfectă înainte de a o capta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Depliat, Galaxy Z Fold2 5G îți permite să folosești ambele ecrane pentru a te asigura că toată lumea adoră imaginea înainte de a apăsa butonul obturatorului. Încadrează cu Ecranul principal, iar Ecranul extern va oferi subiecților o previzualizare pentru ca aceștia să-și poată ajusta postura înainte ca imaginea să fie captată.

*Fotografie făcută cu Galaxy Z Fold2 5G cu suprapunerea simulată în scop ilustrativ. Interfața de utilizator reală poate fi diferită.

Te aduce în focus

Focalizare la nivel de cameră video, acum pe un smartphone revoluționar. Atinge pictograma Încadrare automată și te va urmări pe tine sau subiectul tău pentru a te păstra în cadru și în focus. Și dacă intră mai muți oameni în cadru, acesta se lățește pentru a-i include – apoi se micșorează când aceștia pleacă.17

17. Anumite rezoluții și rate pot să nu fie suportate. Anumite funcții pot să nu fie disponibile atunci când este pornită funcția Încadrare automată. Numai oamenii pot fi recunoscuți și există o limită a numărului de oameni care pot fi recunoscuți.

*Simulare în scop ilustrativ. Interfața de utilizator reală poate fi diferită.

Galaxy Z Premier Service alimentat de Samsung Care+ pentru telefonul tău revoluționar

Special pentru posesorii Galaxy Z 5G, oferim Galaxy Z 5G Concierge, un serviciu care îți oferă asistență unu-la-unu 24 din 24, de la echipa noastră de experți. De asemenea, te poți înscrie pentru Samsung Care+, care furnizează o protecție unică împotriva daunelor accidentale în decursul a primului an de la achiziționarea telefonului.

*Samsung Care+ pentru Galaxy Z Fold2 5G necesită înregistrarea gratuită în decursul a 30 de zile de la data achiziționării telefonului.

*Taxele se aplică în cazul unei revendicări pentru reparație pentru protecția unică Samsung Care+ pentru Galaxy Z Fold2 5G.

*Acoperirea protecției poate varia în funcție de țară și necesită înregistrare. Consultă secțiunea Termeni și condiții pentru a afla mai multe detalii.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

General
Smartphone: Da
Dual Sim: Da
Tip SIM: Nano-SIM, eSIM
Detalii retea:
2G GSM:GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900
3G B1(2100), B2(1900), B4(AWS), B5(850), B8(900)
4G FDD LTE, 4G TDD LTE
5G FDD Sub6, 5G TDD Sub6
Model procesor: Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+ (7 nm+)
Frecventa procesor: Octa-core (1x3.09 GHz Kryo 585 & 3x2.42 GHz Kryo 585 & 4x1.8 GHz Kryo 585)
Procesor grafic: Adreno 650

Ecran
Tip ecran: Foldable Dynamic AMOLED 2X capacitive touchscreen, 16M colors
Dimensiuni ecran: 7.6"
Rezolutie: 1768 x 2208 pixels
Alte caracteristici ecran:
- 373 ppi
- HDR10+
- Cover display: 6.23", Super AMOLED, 816 x 2260 pixels (25:9)
120Hz refresh rate

Camera
Rezolutie camera:
12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF, OIS
12 MP, f/2.4, 52mm (telephoto), 1/3.6", 1.0µm, PDAF, OIS, 2x optical zoom
12 MP, f/2.2, 123˚, 12mm (ultrawide), 1.12µm
A II-a camera (videocall): 10 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1.22µm
Alte caracteristici: LED flash, panorama, HDR

Memorie
Slot memorie: Nu
Memorie interna: 256 GB
Memorie RAM: 12 GB

Transmisie date
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac/6
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE, aptX HD
NFC: Da
USB: 3.1, Type-C 1.0 reversible connector

Caracteristi Wi-Fi
Wi-Fi direct: Da
Wi-Fi dual band: Da
Wi-Fi hotspot: Da

Baterie
Tip Baterie: Nedetasabila / Li-Po
Capacitate baterie: 4500mAh

Software
Sistem de operare: Android
Versiune sistem de operare: Android 10, One UI 2.5
GPS: A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS

Altele
Dimensiuni [mm]:
Unfolded: 159.2 x 128.2 x 6.9 mm
Folded: 159.2 x 68 x 16.8 mm
Masa [g]: 282 g
Culoare telefon: Mystic Black
SAR (W/kg):
0.86 W/kg (head)
1.45 W/kg (body)
Diverse:
Fingerprint (side-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer
Fast charging 25W
Fast wireless charging 11W
Fast wireless charging 11W
Reverse wireless charging 4.5W
Samsung Pay (Visa, MasterCard certified)
ANT+
Bixby natural language commands and dictation
Samsung DeX (desktop experience support)

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter