CATEGORII Categorii de produse

Televizor QLED Allview QL65ePlay6100-U, 164 cm, 4K UHD, Smart TV, Wi-Fi, Bluetooth, Dolby Audio, Negru

Cod: QL65ePlay6100-U

Adauga review
3,218.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Experimentează o nouă formă a realității

Cu ajutorul tehnologiei premium Quantum Dot, televizoarele Allview QLED redau 100 % volumul de culori, oferind culori vibrante, vii, în imagini parcă „rupte din realitate”. Claritatea, acuratețea, profunzimea și nivelul ridicat de puritate al culorilor sunt rezultatul tehnologiei transmisive QLED, care duc experiența de vizionare la un nou nivel.

Imaginile prind viață

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nano-particulele Quantum Dot transformă lumina în milioane de culori, oferindu-ți o experiență vizuală reală ce te transpune într-o lume invadată de culori, texturi, detalii. Fiecare imagine, fiecare cadru, fiecare tranziție îți răsfață văzul și îți permite să păsești dincolo de ecran, transformând experiența vizuală într-un spectacol de neuitat.

Limita dintre realitate și tehnologie

 

 

 

 

 

 

Cu unul din cele mai avansate motoare de procesare a imaginii, MStar Advanced Color Engine PRO, având la bază tehnologii inovatoare pentru reproducerea și prelucrarea culorilor, SuperiorClear Multi-Directional MStar Advanced Color Engine, MStar Graffito Color Manager și Color Stain Removal Technology, televizoarele Allview

QLED oferă imagini cernute prin ochii regizorului, ce redau cu exactitate emoția fiecărui cadru, trăirea fiecărui subiect și culoarea fiecărui detaliu. Imaginile nu au fost niciodată mai detaliate, culorile niciodată mai impresionate, iar experiența de vizionare niciodată mai aproape de perfecțiune.

Contrast și luminozitate, optimizate cadru cu cadru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru o redare cât mai fidelă a conținutului, televizoarele Allview QLED integrează display-uri de tip VA și un trio de tehnologii, Real-Time Content Adaptive Contrast Enhancement with Chroma Compensated, Ultra-Contrast Dimming și MaxVivid, ce creează echilibrul perfect între contrast ridicat, lumină și culoare contribuie la realizarea unei experiențe de vizionare captivante.

În plus, scenele întunecate cu nuanţe de negru profund, îşi păstrează nivelul original de detaliere, creând o iluzie a realității ce nu poate fi distinsă de către ochiul uman. Orice lumină, umbră, sclipire, contrast, reflexie sau linie fină contribuie la realizarea unui experiente de vizionare captivante, ce contopește lumea privitorului cu o nouă realitate.

Explorează fascinanta lume a detaliilor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HDR 10 este opţiunea de primă clasă pentru redefinirea divertismentului la domiciliu, mulţumită inovaţiilor în ceea ce privește contrastul și culoarea. Bucură-te de o experienţă senzorială care îți permite să vezi conținutul prin ochii regizorului. Rezultatul final? Acum poţi vedea detalii pe care nu le-ai putut vedea înainte, cu reflexii mai puternice, contrast și culori supreme. HDR 10 înseamnă detalii uimitor de realiste.

Răsfățuri senzoriale

 

 

 

 

Atunci când experiența vizuală desăvârșită se aliniază perfect cu sunetul, rezultatul este pe măsură. Difuzoarele de înaltă calitate, poziționate în incinte acustice dedicate, amplificatoarele audio clasa D de ultimă generație și funcția Dolby Audio completează experiența cinematografică, cu un sunet clar și bine definit. Pentru că atunci când este redat corespunzător, sunetul are capacitatea incredibilă de a te transpune din sufragerie direct în mijlocul unui stadion plin, pe fundul oceanului sau într-o altă galaxie.

Android TV™

 

 

 

 

 

 

 

 

Bucură-te de o lume a conținutului complet nouă cu Android TV™. Posibilități multiple, redate acum pe un ecran mare. Vizionează un film. Ascultă muzica preferată. Joacă un joc. Retrăiește cele mai memorabile amintiri. Accesează și explorează neîncetat cel mai mare magazin de aplicații – Google Play Store.

De la un ecran la altul, instantaneu

 

 

De pe telefonul mobil, tableta sau laptop-ul tău, direct pe ecranul televizorului: datorită Chromecast-ului încorporat, poți proiecta filmele, clipurile, aplicațiile, jocurile preferate și mult mai multe, pentru a te bucura de orice, într-un format mai mare.

Îți poți arăta și fotografiile din vacanță, de pe smartphone-ul tău pe TV, folosind Chromecast - la rezoluție ridicată și în culori strălucitoare.

O lume a device-urilor interconectate la tine acasă.

Retrăiește momentele preferate vizionând albumele tale din Google. Intră în universul unei vieți lipsite de griji. Fie că îți dorești să mărești intensitatea luminii camerei, să pornești căldura sau să utilizezi aspiratorul, așezat confortabil pe canapea, acum poți controla toate device-urile SMART din casa ta, printr-o simplă comandă vocală, adresată direct telecomenzii. Este o lume cu totul nouă.

Control fără efort cu o singură telecomandă smart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un asistent personal la dispoziția ta, o singură telecomandă pentru un control absolut și posibilități nelimitate în a-l utiliza.

Butoanele dedicate pentru Netflix, YouTube și Google Assistant îți oferă acces instantaneu la o selecție vastă de conținut, printr-o singură apăsare de buton.

Android TV™ oferă o gamă largă de funcții inteligente pentru o experiență de divertisment completă.

Informatii
Brand: Allview
Garantie: 24 luni

Imagine
Diagonala [inci]: 64.5
Diagonala: Peste 55 inch
Aspect imagine: 16:9
Rezolutie: Ultra HD / 4K (3840 x 2160)
Contrast: 4000/1
Intensitate luminoasa: 300 cd/mp
Unghi vizibilitate: 150/ 160 °
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine: HDR 10
HLG
Rata refresh: 60Hz
4K upscaling
Tip display: LED

Sunet
Putere RMS: 2x 10W
Sistem sunet: Dolby Audio
Informatii suplimentare sunet: Egalizator
Mod surround
AVC

General
Consum (Normal/Standby): <220W

Alte facilitati
SmartTV: Da
Altele:
Sistem operare Android™ TV
Aplicații preinstalate: Netflix/Prime Video/Youtube/Google Play Movies & TV/Google Play Store/Google Play Music/Google Play Games/MMP
Bluetooth 5.0
Compatibil CI+
Media Player integrat
Stocare 8GB
RAM 1.5 GB
CPU: Cortex A55 Quad Core
Tuner analogic
Tuner digital: DVB-C/ DVB-T/T2
Slot CI+
Intrare AV mini
EPG
HDMI CEC
HDMI ARC
HBBTV
Culoare: negru

Conectivitate
HDMI: 4
USB: 3
Audio Out: Da (digitala)
Headphone Out: Da
Conector retea: Da
Wi-Fi integrat: IEEE802.11a/b/g/n/ac

Dimensiuni
Latime neta: 144.7 cm
Adancime neta: 30 cm
Inaltime neta: 89.9 cm
Greutate neta: 17.3 Kg

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: G
Clasa eficienta energetica: A

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL