Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Televizor LED Horizon 39HL6330H, 98 cm, Rezolutie HD, Smart TV, Wi-Fi, CI+, Negru

Cod: 39HL6330H

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

1,474.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 3 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

EVOLUEAZĂ SMART.

Împreună putem transforma experiența ta vizuală într-un spectacol de neuitat. Dă startul la distracție și profită de muzica, jocurile, filmele și aplicatiiile disponibile online pe platforma HORIZON SMART TV (HOS 3.0). Ai la îndemână variante complete de conectivitate, pentru a te bucura de conținut audio/video fără cusur (Intel® WiDi, Wi-Fi  integrat, USB, HDMI), cât și programele preferate transmise prin televiziunea digitală terestră sau cablu (DVB-S2/T2/C).

TRĂIEŞTE EXPERIENŢA CINEMATOGRAFICĂ!

Transformă sufrageria casei tale într-o veritabilă sală de cinema! Cu o simplă apăsare a unui buton de pe telecomandă, ai acces la aplicațiile NETFLIX1 și AMAZON PRIME VIDEO2 care sunt integrate în platforma dedicată HORIZON SMART TV. Trebuie doar să pregătești popcornul și să te relaxezi urmărind cele mai noi seriale, filme și blockbustere.

1,.2 Netflix și Amazon Prime Video sunt disponibile în anumite țări. Este necesar un abonament de streaming.

ALEXA, PORNEȘTE TELEVIZORUL!

Controlează-ți televizorul cu ușurință, doar cu vocea. Anumite modele de televizoare HORIZON îți oferă posibilitatea să le controlezi cu ajutorul unui dispozitiv Amazon Alexa. Funcții precum oprirea/pornirea, schimbarea canalului sau modificarea volumului pot fi realizate cu ajutorul vocii. Pentru momentele când ești ocupat cu altele și nu ai telecomanda la îndemână.

PARIAZĂ PE DOLBY AUDIO ŞI DTS

Lasă-te învăluit de o ambianță sonoră vibrantă cu Dolby Audio Processing (DAP). Sistemul audio surround HORIZON cu decodor Dolby Audio îți oferă o experiență sonoră realistă, care să completeze perfect conținutul vizual.

În plus, ai DTS TruSurround™, soluție ce redă un sunet surround aproape de realitate pe configurații stereo sau boxe 3.1 (mai ales bare de sunet) și DTS – HD, una dintre puținele tehnologii care oferă un sunet surround comprimat fără pierderi pentru Blu-ray și HD-DVD, asigurând performanță audio de calitate.

ADVANCED HOTEL TV MODE

Alege caracteristicile Hotel TV Mode (Passive) potrivite business-ului tău. Cu ajutorul parolei unice și al telecomenzii televizorului inteligent de la HORIZON, ai acces la funcțiile  avansate de management asupra imaginilor și mesajelor de întâmpinare afișate pe TV, ce furnizeaza o diferentiere sporita in industria hoteliera. Mai mult, toate setările realizate de tine pot fi copiate pe alte televizoare (USB cloning), dar și securizate astfel încât să poti limita accesul persoanelor neautorizate (OSD Disable On/Off).

ENERGIE PURĂ!

Dezvoltarea unor produse prietenoase cu mediul a fost o prioritate și pentru noi, încă de la început. Ne respectăm întotdeauna principiile, de aceea tehnologia avansată utilizată în producția tuturor modelelor HORIZON LED TV reduce consumul mediu de energie, favorizând astfel utilizarea eficientă și responsabilă a energiei electrice.

INTEL® WIRELESS DISPLAY (WiDi).

Descoperă funcționalitățile WiDi și împărtășește amintirile cu cei dragi, în cel mai simplu mod. Cu ajutorul reţelei wireless de acasă (WLAN) puteţi distribui, în timp real, conţinutul de pe smartphone3 sau tabletă4 direct pe televizorul de la HORIZON. Este uşor de utilizat, aşa că nu trebuie decât să vă bucuraţi de noua experiență WiDi.

3, 4 Verificați compatibilitatea pe pagina producătorului dispozitivului dumneavoastră (tabletă, smartphone, laptop etc.).

COMUNICĂ FĂRĂ CABLURI!

Modulul Wi-Fi integrat permite conectarea la internet a televizorului inteligent de la HORIZON fără a mai avea nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, ai acces deplin la conținut online si posibilități nenumărate direct de pe telecomanda televizorului HORIZON, toate astea din confortul sufrageriei tale.

Informatii
Brand: Horizon
Garantie: 36 luni

Imagine
Diagonala: 33 - 40 inch
Diagonala [inci]: 39
Format ecran: 16:9
Rezolutie: HD (1366x768)
Contrast: 5000:1
Intensitate luminoasa: 300 cd/m2
Unghi vizibilitate: 178/178
3D: Nu
Tip display: Direct LED

Sunet
Putere RMS: 2X8W
Informatii suplimentare sunet:
NICAM Stereo
Equalizer (5 band)
Dolby Audio Processing (DAP)
DTS TruSurround
DTS HD

Alte facilitati
SmartTV: Da
Sleep/Wake Timer: Da
Altele:
DVB-S2, DVB-T2, DVB-C
HDCP 2.2
Aplicaţii SmartTV (NETFLIX, Youtube, Amazon Prime Video, Browser, AccuWeather)
Mod Hotel TV (Passive)
Welcome Screen
Volume Management
Wake-Up Alarm
USB Cloning
Slot CI
Eco Mode
VESA 200 x 200 mm
Culoare: negru

Conectivitate
USB: x1 (v2.0)
HDMI: x2 (v1.4)
RF: Da
Component (Y/Pb/Pr): Da
PC Input (D-Sub): x1 (VGA)
Audio Out: Da (digitala)
Headphone Out: Da
Conector retea: Da
Wi-Fi integrat: Da

Dimensiuni
Latime neta: 89.2 cm
Adancime neta: 25.7 cm
Inaltime neta: 57.8 cm
Greutate neta: 7.5 kg

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: E
Clasa eficienta energetica: A+

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Claudia 18 mai 2021
Am achizitionat televizorul de in editia anterioara de Black Friday si e perfect pentru un dormitor, imagine clara, sunet performant, Netflix functioneaza bine. Singurul minus ar fi faptul ca nu stiu inca cum se pot ordona programele TV dupa cum imi doresc eu.
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL