Categorii de produse

Televizor LED Samsung 55K6372, Curbat, Smart TV, 139 cm, Full HD, Wi-Fi, Negru

Cod: 55K6372


Detalii produs

Descoperiți o nouă experiență TV

Samsung FHD TV oferă experiențe de vizualizare uluitor de reale și captivante, așa cum nu ați mai văzut până acum. Veți vedea programele și filmele televizate preferate într-o lumină complet nouă.

Lasă-te învăluit de conținut

Auto Depth Enhancer aplică niveluri de contrast variate în zone diferite ale ecranului, pentru a conferi imaginii o profunzime extraordinară. Experimentați vizualizarea captivantă pe ecranul televizorului dvs.

Oferiți-vă o experiență superioară de vizionare

Curbura delicată a televizorului Curbat de la Samsung vă ajută să vă plasați chiar în centrul acțiunii, oferind un câmp de vizualizare mai larg și o distanță de vizualizare unitară față de poziția dvs. preferată, comparativ cu un ecran plat.

Optimizați calitatea imaginii la un nivel apropiat celui FHD

Ultra Clean View analizează conținutul afișat utilizând un algoritm avansat, pentru a filtra și a reduce nivelul de zgomot al imaginii. Chiar dacă sursa video nu este de calitate Full HD, vă veți putea bucura de imagini care rivalizează cu standardul FHD.*

*Calitatea imaginii poate varia în funcție de sursa originală a conținutului.

Acces rapid și unic la toate sursele de conținut

Noul Smart Hub oferă un singur punct de acces la Live TV, aplicații variate și cu conținut bogat, jocuri și multe altele. Utilizatorii își pot accesa conținutul preferat de îndată ce pornesc televizorul.

* Este necesar acces la internet. Poate să nu fie disponibil în toate limbile sau regiunile.

Contrast îmbunătățit, pentru detalii mai clare

 

 

 

 

 

 

 

Funcția Micro Dimming Pro de la Samsung produce tonuri mai intense de negru și nuanțe mai pure de alb, pentru a oferi o claritate și un contrast al imaginii uimitoare. Experimentați emotia si dramatismul întregului conținut vizualizat.

Experimentați intensitatea contrastului ce dă viață imaginilor

 

 

 

 

 

 

Vizionați continutul video la cel mai intens nivel de contrast posibil pentru un ecran plat, cu funcția Contrast Enhancer. Aceasta reglează nivelul contrastul diferit în funcție de zonele imaginii redate, reușind astfel să ofere o experiență captivantă.

Bucurați-vă de culorile îmbogățite și imaginile îmbunătățite

 

 

 

 

 

 

 

Funcția Wide Colour Enhancer de la Samsung utilizează un algoritm extrem de avansat, pentru a îmbunătăți dramatic calitatea imaginii, scoțând la iveală detalii ascunse și prezentându-vă culorile exact așa cum au fost concepute de către producător.

Distribuiți cu ușurință conținutul pe televizor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Creați un sistem integrat între mobil/PC și Smart TV care vă va permite să vizualizați conținutul la dimensiune și claritate maxime pe un ecran Smart TV în timp ce mobilul sau PC-ul își îndeplinesc celelalte funcții. Totul este posibil cu aplicația gratuită Smart View de la Samsung care vă oferă o convergență uimitoare și conectivitate simplă, cu cele mai multe dispozitive personale.

*Configurarea necesită ca televizorul și dispozitivul mobil să fie în aceeași rețea (AP) *Caracteristicile acceptate pot varia în funcție de sistemul de operare și de dispozitive. *Pentru informații suplimentare despre dispozitivele acceptate, accesați www.samsung.com/smartview

Viteze mai mari, performanță mai bună

 

 

 

Puternicul procesor Quad Core menține viteza Samsung Smart TV la un nivel superior, astfel încât să reacționeze instantaneu la comenzi și aplicațiile care rulează să funcționeze la standarde optime. De asemenea, vă oferă viteza necesară pentru a vă bucura de multitasking, cu ecranul Multi-Link.

Încearcă experiența Smart cu noul sistem de operare Tizen

 

 

 

 

 

 

 

Tizen optimizează performanța televizorului Smart TV, asigurând timpi mai mici de pornire și acces rapid la Live TV și la toate aplicațiile dumneavoastră. Oferă asistență pentru aplicațiile locale populare de conţinut video, pentru vizionare optimizată

Conectare Wireless simplă și rapidă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rețeaua LAN wireless integrată permite conectarea la internet a televizorului inteligent fără a fi nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, vă puteți bucura acum pe deplin de conceptul deosebit al televizorului dumneavoastră.

Transformă televizorul într-un centru de divertisment

 

 

 

 

 

 

 

Folosind ConnectShare, puteți viziona un conținut variat, conectând pur și simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Vă veţi delecta astfel cu filme, muzică și imagini pe ecranul imens. Televizoarele Samsung cu multiple porturi HDMI vă permit să creați un centru multimedia de divertisment în propria sufragerie. Conectați HDMI direct la televizor, pentru a vizualiza diferite tipuri de conținut de pe dispozitive multiple.

* Printre formatele acceptate se numără AVI, ASF, MP3, JPEG și altele. Consultați manualul pentru o listă completă a formatelor acceptate

Caracteristici

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Imagine
Diagonala [inci]: 55
Diagonala: 55 inch
Format ecran: 16:9
Rezolutie: Full HD (1920 x 1080)
Contrast: Mega Contrast
3D: Nu
Informatii suplimentare imagine:
HyperReal
PQI: 800
Micro Dimming Pro
Wide Color Enhancer (Plus)
Auto Depth Enhancer
Auto Motion Plus
Film Mode
Tip display: Curved LED

Sunet
Putere RMS: 2 x 10 W
Sistem sunet: Dolby Digital Plus
Informatii suplimentare sunet:
2 CH
DTS Wallmount Sound Mode
Multiroom Link
TV SoundConnect
BT Headset Support
DTS Codec

General
Consum (Normal/Standby): 115 W

Alte facilitati
SmartTV: Da
Altele:
DVB-T2CS2
Tuner analogic
CI+(1.3)
Quad-Core
Digital Clean View
Connect Share™ (HDD)
ConnectShare (USB 2.0)
EPG
Picture-In-Picture
Bluetooth de energie scăzută
Time Shift
Browser Web
Anynet+ (HDMI-CEC)
Instant On
EPG
Opţiune Înregistrare PVR
BT HID încorporat
Compatibil cu USB HID
Ultra Clean View
Model Telecomanda TM1640A
Design subțire
Tip suport Central
Culoare Negru Titan

Conectivitate
HDMI: 3
USB: 2
RF: Da
Component (Y/Pb/Pr): Da
Audio Out: Da (optica)
Conector retea: Da
Wi-Fi integrat: Da

Dimensiuni
Latime neta: 124 cm
Adancime neta: 29.3 cm
Inaltime neta: 78.86 cm
Greutate neta: 17,1 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A+

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate