Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Televizor Samsung Neo QLED 65QN900A, 163 cm, Smart TV, 8K, Argintiu, Plat, Tizen, Mirroring iOS, Android, Neo Quantum Processor 8K, HDR10+/HLG, 100 Hz, DVB-T2CS2, 6.2, 80 W, Subwoofer integrat, Wi-Fi, Bluetooth

Cod: QE65QN900A

Adauga review
11,885.00 lei

Disponibilitate: In stoc
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Inovația începe cu 8K

Contrast precis al luminii la un nivel superior

Tehnologia Quantum Matrix Pro

Evoluția televizoarelor prin Neo QLED vine cu tehnologia Quantum Matrix, care controlează cu precizie Quantum Mini LED. Cu un control precis al luminii, te poți bucura de detalii deosebite, atât în cele mai întunecate scene, cât și în cele mai luminoase.

Vezi detalii în detalii

Rezoluție Reală 8K

Simți puterea fiecărui cadru, cu 33 de milioane de pixeli, la o claritate maximă, cu o rezoluție de patru ori mai mare decât rezoluția 4K.

*Rezoluția reală 8K este definită ca având 7.680 x 4.320 pixeli. Conținut nativ 8K este bazat pe standardul actual de difuzare 8K, conectivitate și decodare. *Standardele viitoare și anumite standarde diferite nu sunt garantate sau pot necesita achiziționarea unui dispozitiv/adaptor suplimentar.

Un contrast spectaculos, așa cum și-a propus regizorul

Quantum HDR 2000

Fiecare nuanță și detaliu prinde viață, cu o culoare bogată, precisă și cu un contrast mai profund. Maparea tonurilor dinamice HDR10+ schimbă culoarea și contrastul, scenă cu scenă, oferindu-ți posibilitatea de a aprecia chiar și detaliile minore.

*Gama de luminanță Quantum HDR se bazează pe standarde interne de testare și poate fi modificată, în funcție de condițiile sau de specificațiile de vizualizare.

Uită de toate distragerile

 

 

 

 

 

 

Anti Reflection*

Cu sistemul Anti Reflection, atât de apreciat de critici, nu lași luminozitatea soarelui să-ți întrerupă meciul de la prânz sau reflexiile lămpii să-ți strice filmul din timpul serii. Cu mai puține distrageri de la reflectarea luminii, oriunde te afli în casă, te bucuri de cel mai recent blockbuster.

Imagine optimizată pentru confortul ochilor tăi

 

 

 

 

 

 

 

Modul EyeComfort

Cu modul unic Samsung EyeComfort, acesta actualizează orele locale de apus și de răsărit, astfel încât ajustează automat modul de afișarea pe ecran. De asemenea, scade luminozitatea și culorile după apusul soarelui, astfel încât ecranul tău este mai plăcut pentru ochi.

Un miliard de nuanțe cu Quantum Dot

 

 

 

 

100% volum de culoare cu Quantum Dot

Tehnologia Quantum Dot oferă cea mai frumoasă imagine creată vreodată de noi. Cu un volum de culoare de 100%, Quantum Dot preia lumina și o transformă într-o culoare uluitoare, care rămâne ca în realitate, la orice nivel de luminozitate.

Îmbunătățește-ți claritatea mișcării, pentru conținutul jocului care îți place

 

 

 

 

 

 

Motion Xcelerator Turbo

Acum, îmbunătățește-ți claritatea mișcării, pentru conținutul jocului care îți place. Cu tehnologia unică de reîmprospătare dinamică Motion Xcelerator Turbo de la Samsung, ți se oferă performanțe diferențiate de mișcare, cu modele de 60 Hz, pentru a accepta jocuri VRR și conținut de 120 Hz.

Sunet dinamic virtual

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)

Un sunet surround 3D, alături de sistemul nostru audio virtual, superior, îți va permite să te cufunzi complet în această experiență audio.

TV și soundbar într-o sinergie și armonie perfecte

Q-Symphony

Simte cum te învăluie sunetul armonios redat atât de televizor cât și de soundbar. Q-Symphony permite, într-un mod unic, difuzoarelor TV și soundbar-ului să funcționeze simultan, pentru un efect surround mai bun, fără a dezactiva difuzoarele TV.

*Q-Symphony este disponibil numai cu soundbar-ul compatibil. *Verifică compatibilitatea Q-Symphony în specificațiile produsului soundbar.

O experiență Dolby Atmos de nivel următor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O experiență Dolby Atmos la un nivel următor, o sesiune de gaming imersivă, cu un sunet multidimensional.

Descoperă conținutul tău preferat, într-un singur loc

Smart Hub

Noul Smart Hub Samsung oferă organizarea și accesarea conținutului dorit, astfel încât să petreci mai puțin timp căutând și mai mult timp bucurându-te de filme, emisiuni sau alt tip conținut video preferat.

*Serviciile de conținut și recomandările pot varia, în funcție de regiune. *Înainte de utilizare, este necesar acordul Termenilor și Condițiilor Smart Hub și a Politicii de confidențialitate.

Smart TV

 

 

 

 

 

 

SmartThings

Relaxează-te și lasă-ți televizorul inteligent să facă restul. SmartThings se poate conecta, fără probleme, pentru a monitoriza și controla toate dispozitivele tale inteligente și îți poate controla în mod intuitiv casa. Poți controla dispozitivele direct, cu telecomanda sau cu vocea.

*Tehnologia, funcțiile și caracteristicile disponibile pot varia, în funcție de țară, furnizor de servicii, mediu de rețea sau produs. Ele pot fi modificate fără notificare. *Necesită Wi-Fi, Bluetooth sau altă conexiune la o rețea fără fir și dispozitive înregistrate în aplicația SmartThings. *Dispozitivele conectate sunt vândute separat.

Efectuezi apeluri video pe ecranul mare

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplicația Video Call

Te conectezi fără probleme cu cei dragi, pe ecranul mai mare, cu Google Duo. Utilizezi camera video Samsung Slim Fit sau propria cameră foto a smartphone-ului, pentru a efectua apeluri video foarte ușor.

*Este necesară o cameră video Samsung SlimFit compatibilă, suplimentară, o cameră web Logitech compatibilă sau o cameră video mobilă. *Sunt vândute separat.

Vezi totul pe un singur ecran

 

 

 

 

 

 

 

Multi View

Urmărești ce se află la televizor și pe telefonul mobil, pe același ecran, în același timp. Fie că este vorba despre statistici live sport sau ghiduri video pentru jocuri, pur și simplu conectezi telefonul și ecranul, așa cum nu ai mai făcut-o vreodată.

*Acceptă sistemul de operare Android și sistemul iOS pentru smartphone.

Control vocal prin Bixby

 

 

 

 

 

 

 

Totul este atât de ușor cu controlul vocal. Acum poți accesa rapid conținutul preferat, poți obține răspunsuri și chiar poți controla televizorul și alte dispozitive conectate din jurul casei. Doar spune-i ce-ți dorești.

*Samsung poate modifica/suspenda/înceta furnizarea parțială sau a tuturor serviciilor de asistență vocală, în orice moment, la propria sa discreție, fără avertisment sau notificare prealabilă. *Comenzile vocale Bixby recunosc engleza (SUA/Marea Britanie), franceză, spaniolă, germană, italiană, chineză și coreeană. Nu toate accentele, dialectele și expresiile sunt recunoscute.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Imagine
Diagonala: Peste 140 cm
Diagonala [inci]: 65
Sistem TV: Tizen
Rezolutie: 8K
Informatii suplimentare imagine:
Neo Quantum Processor 8K
HDR 10+ HLG

Adaptive picture
Ultimate 8K Dimming Pro
100% Color Volume cu Quantum Dot
Direct Full Array
Quantum Matrix Technology Pro
Compatibil FreeSync VRR
HGiG
100 Hz
Tip display: QuantumDot HDR NEO QLED

Sunet
Putere RMS: 80 W
Sistem sunet: Dolby Digital Plus
Informatii suplimentare sunet:
Multiroom Link
Audio Pre-selection Descriptor
Adaptive Sound+
OTS+
(AVA) Active Voice Amplifier
SpaceFit Sound
Q-Symphony
Bluetooth Audio
Sistem audio 6.2
Subwoofer integrat

General
Consum (Normal/Standby): 255kWh-1000 ore/ 0.5 W

Alte facilitati
SmartTV: Da
Altele:
YouTube
Netflix
HBO Go
Mirroring iOS Android
Asistent vocal inteligent Bixby
DVB-C DVB-S2 DVB-T2
RJ-45
S/PDIF
CI+ slot
VESA 400 x 300

Conectivitate
USB: 3
HDMI: 4

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: G

Dimensiuni
Latime neta: 144.4 cm
Adancime neta: 30 cm
Inaltime neta: 89.2 cm
Greutate neta: 30 Kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL